Mit Csinálnak a Csillagjegyek Ha Szerelmesek Beléd? Most Megtudhatod

Innen tudhatod, ha valaki szerelmes, a csillagjegye alapján!

Nyilas
A Nyilast a megismerés vágya hajtja. Szeretné felfedezni a világot. A szerelemben temperamentumos, maximálisan átadja magát érzelmeinek. Ösztönös, a szerelmi mámor olyan mértékben hatalmába kerítheti, hogy nem tudja fékezni magát. Nem lesz durva, vagyis tartani azért nem kell tőle. Nem bonyolítja túl a dolgokat, egyszerűen csupán megéli a szerelmet. Egész lényével tud szeretni. A Nyilas jellege a Tűz, amely szerelemben is jelen van. Nem tud ellenállni a csábításnak, mert minden ami új izgatja. Új emberek, új szokások, új módszerek, új trend stb. A speciális emberek vonzzák, izgalmasnak tartja a más kultúrából érkező embereket. A Nyilas szeret szárnyalni, nem tűri, hogy szárnyait visszanyessék, mert akkor más partnert keres magának. Nem igazán kell keresnie a szerelmet, mert mindenképpen rátalál. Ha mégis csábítani akar flörtöljön bátran, ne játssza el a megközelíthetetlent.

Bak
A Bakra jellemző, hogy az embereket csoportosítja, címkézi, mert így egyszerűbben látja át kapcsolatait. Igen megbízható és minden körülmények között számíthatunk rá. Szerelmi életében, amikor már oldódott kezdeti hűvössége, igencsak meglepheti partnerét. Kiemelkedően gyengéd és szerető társ tud lenni, ami minden téren megmutatkozik. Fontos a Baknak, hogy teljesen megbízzon a párjában, a csalódás megdermeszti és nehéz feloldani a dermedtségét, visszaszerezni bizalmát, annyira, hogy újra kimutassa szerelmét. Életében legfontosabb dolog a bizalom. Ha elveszti a párja bizalmát, más lesz a hozzáállása, nem tud teljes lelkével megnyílni, átadni magát a szerelemnek, pedig az érzékisége hatalmas. A Bak bárhol megtalálhatja a szerelmét, utcán, üzletben, kávézóban… bárhol, egy pillanat alatt kialakulhat a vonzalom, ha a zárkózottságát hűvös viselkedését mellőzi. Legyen közvetlen!

Vízöntő
Mindennél jobban vágyik a szerelemre, gyengédségre, feltétlen szeretetre. Akinek a partnere Vízöntő meg se próbálja visszaszorítani szabadságvágyát, mert a Vízöntő nagyon független és megfullad, ha a levegőjét korlátozzák. Nem lehet őket megkötözni. Ha valakivel szoros kapcsolatot alakít ki, azt csupán szabad akaratukból teszik. Nem tűrik a zártságot, az erőszakos kötöttséget, ebben az esetben vége lehet a párkapcsolatnak. Dühösek lesznek és mindenáron szabadulni szeretnének. Ha szabadon élhet a partnere mellett, működőképes lesz a kapcsolat. A Vízöntőnél előfordulhat, hogy amikor úgy érzi, hogy mennie kell, mert vonzza valamilyen extrém dolog, meg akar tapasztalni valamit, nem kell visszatartani, úgy is visszatér. Nem tűri a féltékenykedést, a szélsőségeket az életébe is beviszi, van, amikor túlfeszíti a húrt és ez már a kapcsolatába kerülhet. Párjával igényes szórakozóhelyeken, találkozhat, megmutathatja, hogy élvezi az életet, amely csábító is lehet a párkeresésében.

Halak
A Halak álomvilágban élnek, romantikusak és kedvesüket is magukkal repítik. A Halak párja úgy érzi, hogy kedvese egyfolytában rózsaszínben látja a világot. A Hal párkapcsolatában hozza az érzéseket, a párja pedig a racionalitást. Ha a Hal elfelejti a mindennapi feladatokat a párjának kell ezekre figyelni. A Hal mindent megtesz, hogy párja tetszését elnyerje, még olyat is, amit nem igazán szeretne. Nehezen élik meg a csodákat. Igen jó szerető lehet, ha bátorítják az őszinte érzelem kinyilvánítására. Fontos a párkapcsolatában, hogy őszintén beszéljenek az érzelmeikről és ne meneküljön a valóság elől az álomvilágba. A természetessége, egyszerűsége teszi széppé. Rengeteget dolgozik, lehet, hogy a munkahelyén találja meg a szerelmét. Minden esetre jobb lenne, ha eljárna szórakozni is.

Kos
A Kos szenvedélyes, vibráló, vad szerelmes, gyors és lényegre törő. Amennyire vonzó a szenvedélye, annyira lehet riasztó egy érzékeny lelkű embernek. Nem imádja a bonyodalmakat, kapcsolataiban őszinte, még is vannak súrlódások, nézeteltérések, de ezek nem hogy visszahúzódóvá tennék, hanem még inkább nyeregben érzi magát. Kakaskodó típus. A férfi kos túlzottan gyors, nem várja meg, hogy a szerelem nyújtotta boldogságot együtt éljék meg. A Kosok hevesek, gyorsak, vadak minden téren. Előfordulhat, hogy másfelé kacsingat, nagy hódító, ezért, ha valamilyen testedzéssel, sporttal leköti magát, jobb, ha a párja támogatja, különben lehet, hogy begyűjt pár szeretőt. Nem kell kutatnia a szerelem után, mert anélkül is megtalálja, csupán döntenie kell, hogy elfogadja-e a rátalált szerelmet.

Bika
A Bika érzékeny típus, gyakorta olyan szerelemre vágyik, amely titokzatos. Fontos számára, hogy testileg és lelkileg is egymásra hangolódjon a szerelmével. Élete középpontjában a birtoklási vágy áll, felettébb ragaszkodik a párjához, gyakoriak a már kóros féltékenykedések. Jól teljesít, annak örül, ha a párjával éli meg a szerelem nyújtotta boldogságot. Ez viszont nem csupán a szerelemre vonatkozik, hanem bármire, amit közösen élvezhetnek, kirándulás, étel, ital stb. Önérzetes, sértődékeny, gyakorta hiányos az önértékelése, nem igazán érti a viccet, megsértődik rajta. Nem bírja elviselni ha kritizálják, akár a külsejét, akár a teljesítményét, különösen a szerelem terén. Nem szeret változtatni semmin, még egy felújítás is kiborítja. Idő kell a döntéseihez. Anyagiassága gyakran feszültség forrása lehet. A Bika a társát igényes helyen találhatja meg, pl. múzeum, előadás, színház stb. A Bika egyfolytában figyeljen arra, hogy milyen lábbelit visel, mert a férfiak szemében hihetetlenül fontos a vonzó női láb.

Ikrek
Az Ikrek intellektuálisan kötődnek a párjukhoz. Többet jelent számára egy jó közös program, mint egy vad szeretkezés. Gyakori, hogy még közben is beszél, ezután a végén sem igényli az összebújást, inkább nézi a tévét. A szerelemben nem temperamentumos, szerelmi kapcsolata, házassága idővel ellaposodik és hasonlatos lesz egy testvéri kapocshoz. A testiséget nem érzi fontosnak egy idő után, a szenvedélyt viszont fel lehet benne éleszteni. Az Iker biztos, hogy nem keres magának másik párt és leigázni sem akarja párját. Mindent meg lehet vele beszélni az ész és a racionalitás vezérli. Túlzottan érzékeny, szentimentális. Semmi esetre sem lenne jó ötlet, ha pár hiányában a régi párját keresné, mert az a vonat már elment. Sétáljon látogatott gyönyörű parkos helyeken, kiránduljon csoportokkal, ahol a szerelem, új kapcsolat is felbukkanhat. Iker nőknél is fontos a láb kiemelése, melyet tűsarkúval még vonzóbbá tehet.

Rák
A Rákot az érzelmei vezérlik, gyakorta a fantázia világában él. A szerelemről romantikus elképzelései vannak, vonzza a plátói szerelem, ami persze beteljesületlen marad, akkor aztán sajnálják magukat. Jellemző rájuk az önsajnálat, megbántottság. Nehezen barátkoznak. Ha a párjával véglegesítették a kapcsolatukat, már nem tartja izgalmasnak. Kapcsolatában a legfontosabb a gyerek, család megtartása lesz. A házastárs háttérbe szorul. Szerelmi partnerét megtalálhatja bulikon, szórakozóhelyen, baráti társaságban és bárhol, ahol érdekes emberekkel találkozhat. Nem kell túlzásba vinni az öltözködést, mert anélkül is észreveszik, minden esetre a ruházata legyen élénk és fiatalos. Lehet, hogy egy barátságból szerelem lesz? Előfordulhat, hogy egy szórakozóhelyen a régi barátjával szerelembe esik. Nem kell kétségbe esni, lehet, hogy komoly a dolog. Gondolja át!

Oroszlán
Az Oroszlán igényes nem csupán magára, hanem a párjára is. Fontos számára, hogy egy igazán vonzó emberrel jelenhet meg. Gondolkodó típus. Szerelem vadász, valódi Oroszlán, áldozatára azonnal lecsap. Egészen átadja magát a partnernek, de, ha még sem úgy sikerül, ahogyan szerette volna, jobb ha a párja ezt nem teszi szóvá. A dicséret ösztönzően hat rá. Állandó megerősítésre van szüksége a minden téren, ezért előfordul, hogy kalandot keres, de nem akar kilépni a kapcsolatából. Hogy mikor jön a szerelem napja nem tudni, mert egész évben sziporkázni fog, a legjobb formáját hozza, de a szerelem hónapjában lesz a legszebb. Élvezze a szépség erejét és törődjön magával. Legyen a szépség mellett valami speciális, is pl. egy apró tetkó. A szerelem akár a munkahelyén is rátalálhat, de ez bonyodalmat okozhat. Ne engedje magát könnyen meghódítani!

Szűz
Ha megbízik a párjában kiemelkedően szenvedélyes tud lenni. Nem szabad visszafogni magát, mert a fantáziálgatás nem teljesíti ki a szerelmet. Mindenképpen látszódjon, hogy kész a szerelemre, ehhez merészebb, kihívóbb ruhát viseljen. Mindenképpen mutassa ki, hogy kész egy jó kis flörtre. Racionális típus, mindent végig gondol, mielőtt valamibe belevág, így van ez a szerelemmel is. Nem tud hosszan kötődni valakihez, fél a párjából előtörő érzelmektől, cselekedetekből. A Szűz típusú ember nem imádja a kiszámíthatatlan dolgokat az érzésekben sem. Nem szereti a feszültséget minden kiszámított nála. A romantika nem igazán jellemző rá. Mindent precízen, pontosan csinál meg. Tisztaságmániás. Mindent tudományos szemmel figyel, az sem biztosra vehető, hogy a vonzalom köti össze a párjával, lehet, hogy a praktikusságot tolja előtérbe. Kötelességtudó, felelősségteljes, szorgalmas ember.

Mérleg
A Mérleg emberek elegánsak, csinosak, igényesek nemcsak magukra, hanem az otthonukra és a párjukra is. Nehezen dönt bizonyos dolgokban, minden döntés előtt vannak ellenérvei. Előfordul, hogy egyszerre két partnere is van, belecsöppen egy szerelmi háromszögbe. Gyakorta még nem szakad el a régi kedvesétől, de már meg van az új. Bizonytalan lesz, fél, hogy egyedül marad. Az biztsora vehető, hogy ebből a kellemetlen helyzetből nem ő lép ki, hanem valamelyik partnere. Kiváló a stílusérzéke, igényességre neveli társát. Észreveszi ezután a szerelem napját, mert jóval több bókot kap mint máskor. Ezen a napon többen is megpróbálják meghódítani, de ne engedjen csak annak, aki komolyan tisztelettel közelít. A szerelmét bárhol megtalálhatja, ha nyitott szemmel jár. Akkor a legvonzóbb, ha szolid eleganciát sugároz, mely egyébként is megszokott nála.

Skorpió
Kevés ideje jut a szerelemre, túlzottan elfoglalt. Valószínűleg egy nem várt napon, bárhol találkozhat új szerelemmel. Fontos, hogy természetesen kezelje a szerelmet és ne bonyolítsa túl az érzéseket. A Skorpió jegyben születettek felettébb szenvedélyesek a szerelemben, jellemző a hullámhegy és hullámvölgy. Egyszer hihetetlenül szenvedélyes, máskor éppen az ellentéte, maximálisan elzárkózik. Belső világa érzékeny, ha megsértődik jegessé válik, idő kell míg felenged. A Skorpió nemcsak a kedvese testét akarja, hanem a lelkét is. Bizonyos Skorpiók vonzódnak a szerelemi játékokhoz, szeretik azt érezni, hogy hatalmuk van a másik felett, de gyakori amikor már a határokat feszegeti. A Skorpió féltékeny természetű, nehezen viseli a kétértelmű helyzeteket. Mindent észrevesz, megérzi ha elárulták, megcsalják. Sokáig vergődik a sértettség állapotában, gyűjtögeti a bizonyítékokat, aztán egyszer csak előveszi őket. Igencsak rengeteg munkába telik visszanyerni a bizalmát.

testeslelek. co. vu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn