Mit Jelent a “Szeretlek” Szó az Egyes Csillagjegyek Számára?

Valószínűleg mind ugyanazt érezzük, amikor igazából szerelembe esünk, de az már nem törvényszerű, hogyan fejezzük ki szerelmünket a másik félnek. Nézzük, hogy az egyes csillagjegyekre mi jellemző ezen a téren.

Kos
Egy Kos nem lesz elég türelmes ahhoz, hogy te magad jöjj rá arra, többet érez irántad. Elég korán bevallják az érzelmeiket és az sem zavarja őket, hogy mikor és hol vagytok. A riválisaival és azzal sem foglalkozik, hogy te valószínűleg zavarban leszel. Ő ki akarja mondani, ami a szívét nyomja és ez a lényeg.

Bika
A végletekig elkényeztet. A fókusza önmagáról egészen átirányul rád. Biztos akar lenni benne, hogy mindenből a legjobban részesülj, kaja, ital, ajándékok. Ő az, aki feltűnik, ha betegen fekszel otthon pizsamában és a kedvenc levesedet hozza a kedvenc éttermedből. Biztos lehetsz benne, hogy beléd szeretett, ha a büszkeségét ledobva a legszemélyesebb dolgairól is elkezd beszélni.

Ikrek
Egy Ikrek mindig nyíltan fogja kommunikálni feléd azt, amit szeretne. Beilleszt a napirendjébe és megoszt veled mindent az életével kapcsolatban. Őszintén elmondja, mit érez irántad, mert tudni akarja, hogy tudd, mi zajlik benne és hiszi, hogy meg fogod érteni. Azt is a tudtodra hozza, ha egyedül szeretne lenni, azt is, ha társaságra vágyik. Lényegében mindent kommunikálni fog feléd, tőle ne számíts taktikára.

Rák
A Rák imádja jól érezni magát, szóval, ha azt veszed észre, hogy meghívott egy családi vagy baráti eseményre és tele van a hely olyan emberekkel, akiket szeret, akkor biztos lehetsz benne, hogy te is közéjük tartozol és komolyak az érzései irántad. Arra is számíthatsz, hogy romantikus gesztusokkal halmoz el és igyekszik egyfolytában meglepni olyan dolgokkal, amikről tudja, hogy nagy vágyaid vagy kedvenceid.

Oroszlán
Természetüknél fogva a legmelegebb szívű és leggyengédebb jegyek közé tartoznak. Az érzéseik felől sem lesz kétség benned, ebben biztos lehetsz. Ha szeret, akkor az olyan érzés, mintha a nap sugara melengetne és soha nem lesz olyan félénk, hogy ne vallja be neked, mit érez irántad. Az a legbiztosabb jele, hogy egy Oroszlán valóban szeret, ha a viharokat is átvészeli veled és nem válik köddé azonnal egy veszekedés után. Bevallja, ha hibás volt és bocsánatot is kér.

Szűz
Listát készít arról, hogy mi mindenért szeret téged. Nem szabad, hogy ezen meglepődj, hiszen egy Szűz alaposan átgondolja, hogy te vagy-e a tökéletes és ezt alá kell tudnia támasztani magának. Nem fantáziavilágban él, pillangókkal a gyomrában, jóval inkább realisztikus. Azonban ha téged választ, akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy az igazi és csekély annak a valószínűsége, hogy valaha is elhagyjon.

Mérleg
Ha egy Mérleg nem érzi magát nyomás alatt, hogy meghozzon egy döntést, nem érzi zavartnak magát az érzései felől, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret. Ebben a helyzetben az első számú rajongód lesz és biztosít arról, hogy elismerve érezd magad általa. Minden kedvességedet és gesztusodat viszonozni fogja. Ha azt tapasztalod, hogy erején felül is igyekszik a kedvedben járni, akkor tudni fogod, hogy te vagy számára az igazi.

Skorpió
Soha nem vallaná be, még magának sem, hogy szeret téged. Valószínűleg a libidójának tulajdonítja majd a gyakori találkozásokat. Persze egy idő után ellentmondó érzések születnek benne és észreveszi, hogy mennyire jól érzi magát a társaságodban. Ebben a helyzetben kezd el olyan kijelentéseket tenni, amelyek úgy kezdődnek, hogy: „Ezt még soha senkinek nem mondtam el…” Ők így vallanak szerelmet.

Nyilas
Az arcára van írva. Érezni fogod abból, ahogyan hozzád ér, még azelőtt, hogy ő maga is ráeszmélne. Nem fog tovább kötekedni veled és kifejezetten komolyan kezd viselkedni, mert elkezd törődni veled és aggódni miattad. Ha ledobja az ügyeletes bohóc jelmezt, azzal bizonyítja, hogy érzései vannak feléd. Akármennyire szabad szellem, veled szeretné átélni a kalandjait, és ha nem is lehetsz mindnek részese, alig várja, hogy hazaérve megoszthassa őket veled.

Bak
Türelmesek, óvatosak és megfontoltak, így időt hagynak a szerelemnek. Tudni fogod, hogy elkötelezett feléd, ha rád szánja az idejét és biztosan érzi, hogy érted nem kár. Addig nem fog vallani az érzelmeiről, amíg nem érzi azt, hogy te vagy az igazi. Ő az, aki ebédet küld neked, ha otthon hagynád a tárcádat, reggelit készít, ha másnapos vagy és kitalálja, hogy mivel vidíthatna fel, ha szomorúnak lát. Egyfolytában számíthatsz rá és ezzel jobban ki sem fejezhetné a szeretetét.

Vízöntő
Egy szerelmes Vízöntő a legnagyobb pártfogód lesz. Mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad és rendszeresen igyekszik a kedvedben járni. Nem csupán irántad, de a családod és az ismerőseid iránt is megmutatkozik a kedvessége. Ő az, aki meglepetés partit vagy egyszerűen olyan spontán programok szervez neked, amelyekről tudja, hogy biztosan élvezni fogod őket. Lélegzetelállító élményekben lesz részed mellette.

Halak
A Halak olyan hihetetlenül a gondolataiban tud élni, hogy biztos lehetsz a szerelmében, ha mindebbe bebocsátást nyerhetsz és áradozni kezd neked róluk. Ha nem érzi azt, hogy el kell szabadulnia a valóságtól, mert a jelenben veled százszor jobban érezheti magát, akkor tudni fogod, hogy te vagy számára az igazi. Ha az érzelmeiről vallana, ne lepődj meg, hogy közben sírni vagy nevetni fog, esetleg a kettőt váltogatja. Egyszerűen nehezen ülteti át az érzelmeit szavakba.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn