Mit Láttál Meg a Képen Először? Válaszod Rengeteget Elárul a Kapcsolataidról

Nem is hinnéd, hogy egy kép mi mindent elárulhat rólad. Főleg, ha azon több észlelhető ábra is van. Személyiséged legrejtetteb oldalát is felfedi előtted az, mit látsz meg először a képen…

Falut, házat, madarakat, fákat
Szabadságvágyó, független személyiséggel rendelkezel. Szereted a dolgokat egyedül intézni, megoldani. Boldognak tűnsz, de előfordul, hogy bizalmatlanul nézel másokra. Sokszor félsz elfogadni a segítséget, mert tartasz a csalódástól. Érzelmeidet nem mindig tudod visszafogni, előfordul, hogy konfrontálódsz másokkal. Vidám, tehetséges, érdekes emberkét ismer a környezeted, magabiztosságod csak úgy sugárzik, amerre jársz, észrevesznek.

Elefántot
Ha az elefántot vetted előbb észre, akkor olyan életszakaszban jársz, amikor igenis elkelne egy kis önbizalom. Félelmeidet ideje elengedni, hiszen hihetetlenül jók az emberi kapcsolataid, sokan támogatnak. Alázatos, hiszékeny, de nagylelkű is vagy. Utóbbi erényeddel szerencsére nem dicsekedsz. Előfordul, hogy azt érzed, megrekedtél a múltban, ideje lépned, légy tehát magabiztos, engedd el a kétségeidet.

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn