Mit ne mondj soha a párodnak? A horoszkópja megmutatja!

Minden egyes zodiákusnak megvan a maga sajátossága, a maga személyes jellemvonásai és az is, hogy melyik mondat az, amit a legkevésbé sem szeretne hallani a párjától. Nézzük egyenként, hogy melyik csillagjegynél mi üti ki a biztosítékot.

Kos – Várj rám!
Soha nem mondd egy Kosnak, hogy várjon rád. Tudod, hogy mennyire türelmetlen típus. Ha egy Kos azt látja, hogy valamit lassan csinálsz, mintha a végtelenségbe ragadna bele. Imádja, ha a dolgok gyorsan, pörgősen haladnak.

Bika – Rajtad tartom a szemem.
A Bikák értékelik a bizalmat. Ha megpróbálsz dominálni felette, azt érzi, hogy leereszkedően viselkedsz vele. Még akkor is, ha csupán segíteni szeretnél neki. Nem szereti, ha úgy kezelik, mint egy gyereket.

Ikrek – Fogd már be!
Soha ne mondd ezt egy Ikreknek. Ettől csupán még jobban fogja nyomatni a dumát. Hihetetlenül önkifejező jegy és ha ebben korlátozzák, akkor abba belefullad.

Rák – Lépj ki a komfortzónádból.
Nincs is annál rosszabb egy Rák számára, minthogy olyan helyen legyen, ahol nem érzi jól magát 100%-osan. Ő az, aki imádja a kényelmet és ha változást szeretnél tapasztalni nála, akkor meg kell várnod, hogy ő maga akarja.

Oroszlán – Jobban kedvelnének az emberek, ha…
Soha ne taposs egy Oroszlán büszkeségére. Egyszerűen az élteti, hogy a többiek kedvelik és csodálják. Ha azt mondod neki, hogy meg kell változnia azért, hogy jobban szeressék, akkor hátat fog fordítani neked.

Szűz – Nem érdekel a véleményed.
A tisztelet az egyedüli dolog, amit egy Szűz elvár attól, akivel együtt van. Igaz nagyok az elvárásai, de ha valaki nem felel meg annak teljes mértékben, azt meg tudja bocsátani, azonban azt, ha tiszteletlenül bánnak vele, soha.

Mérleg – Hozz már döntést végre!
A Mérlegek természetüknél fogva döntésképtelenek. Kedvelik a békét és a harmóniát. Soha nem szeretnének elhamarkodottan dönteni semmiben, megkockáztatva, hogy valakit megbántanak. Ha erőlteted, azzal csupán megutáltatod magad.

Skorpió – Nyugi!
Tudod, hogy milyen szeszélyes tud lenni egy Skorpió. Attól függetlenül, hogy nem kedveled, hogy ilyen gyanakvó és heves természetű, őt ez nem fogja zavarni. Azzal, hogy azt mondod neki, nyugodjon meg, csupán olajat öntesz a tűzre.

Nyilas – Az életem szörnyű.
Soha ne terhelj egy Nyilast azzal, hogy mennyire nehéz az életed. Ő pozitív gondolkodású és optimista. Ha azt érzi, hogy valaki a negativitásával akarja megmérgezni az életét, azt határos időn belül el fogja távolítani onnan.

Bak – Miért csinálod ezt?
Nincs is annál utálatosabb egy Bak számára, mint amikor ítélkeznek a tettei felett. Azért cselekszik úgy, ahogy, mert azt tartja jónak és helyesnek. Ha ez nem tetszik neked, akkor ott az ajtó, de neki ne akard megmondani, hogy mit tegyen.

Vízöntő – Ez nagyon rossz ötlet.
Nem túl csillagjegy, azonban az intellektusával sosem szabad játszani és azzal ellenszegülni. Amint észreveszi, hogy lekicsinyled az eszét, azonnal keményen fog visszavágni. Büszke az intelligenciájára, így nem szereti, ha azt megkérdőjelezik.

Halak – Hallottam rólad valamit.
Habár nem áll tőle messze a dráma, soha nem szeret a szóbeszéd témája lenni. Ki nem állhatja, ha róla pletykálkodnak. Felettébb kényelmetlen számára és az érzékeny lelke nem is bírja ki az ezzel járó terheket.

tudasfaja. com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn