Mit Üzen Számodra a Karmád?

Egyáltalán nem mindegy előző életünkből milyen karmát hoztunk át ( ha hoztunk ), mert azt a karmát, azokat a gondokat visszük tovább, amivel érkeztünk, ha ebben az életben nem oldjuk meg őket.

Szeretnéd tudni, előző életedből milyen karmát hoztál át? Ehhez az évszámunkra lesz szükség. Addig kell számolgatni, amíg a végeredmény egyszámjegyű lesz, két kivétel van, a 11-es és a 22-es.

Például: 1988. 03. 10.
1+9+8+8+3+1+0=30=3+0=3 – Így lebontva kapod meg a saját karmikus számod.

Ha a számod 1:
Sosem voltál szabad, érzelmileg független, s ez elmondható a jelenlegi életedről is. Nem ártana ha bíznál jobban magadban, hogy önmagad ura lehess, egy érzelmileg független személy. Ehhez viszont az is kell, hogy ki tudj állni magadért, a saját igazadért. Bátran vállald szavaidat, tetteidet.

Ha a számod 2:
Mindig az eszedre hallgatsz, sosem az érzelmeidre, ez így volt egyfolytában, előző életeidben is. Épp ezért nem is egyszer történt meg veled, hogy lemaradtál jó lehetőségekről, elszalasztottál remek alkalmakat. Csupán annyit tehetsz, hogy jobban bízol az érzelmeidben, a saját belső hangodban, ösztöneidben.

Ha a számod 3:
Neked komolyságra van szükséged, hogy előző életed léhaságait ne cipeld tovább magaddal. Fókuszálj, és vedd egy kissé komolyabban az életet.

Ha a számod 4:
Ahhoz, hogy a következő életed könnyebb legyen, kénytelen leszel többet dolgozni magadért. Felejtsd el az előző életedre oly jellemző lustaságot.

Ha a számod 5:
Te kis hedonista, te kis élvhajhász. Az élvezetek hajkurászása volt rád a jellemző előző életedben, most azonban koránt sem vagy szerencsés a párkapcsolatok terén. Ha azt akarod, hogy a helyzet javuljon, jobban meg kell becsülnöd a hozzád közel állókat, azokat, akik szeretnek.

Ha a számod 6:
Oly sokszor elhanyagoltad a családodat előző életedben, hogy most úgy érzed, senki sem foglalkozik veled, nem szeretnek igazán rokonaid. Ha nem akarsz egyedül maradni, légy kedves a családtagokkal, alakíts ki szorosabb kapcsolatot velük.

Ha a számod 7:
Nagyon szkeptikus ember vagy, előző életedben sem volt semmi közöd a spirituális világhoz. Most gyakorta érzel elégedetlenséget, boldogtalanságot. Nem ártana jobban bíznod az emberekben, jobban nyitnod a világ felé, felfedezned annak szépségeit.

Ha a számod 8:
Az előző életedben két kézzel szórtad a pénzt, most meg anyagi nehézségekkel küzdesz. készíts terveket, oszd be jobban a pénzed, így a következő életedben nem lesznek anyagi gondjaid.

Ha a számod 9:
Ami a legjellemzőbb volt rád előző életedben az egoizmus volt. Most itt az ideje, hogy ne csak magaddal törődj, hanem segíts másoknak is. Ellenkező esetben egyfolytában magányos és boldogtalan leszel.

Ha a számod 11:
Ez egy különleges számsor, azt jelzi, hogy bizonyos helyzetekben nem mersz kiállni magadért, ezért több lehetőséget is elszalasztasz. A mostani életedben határozottnak, erősnek kell lenned, mert ha tovább folytatódik a passzivitás, akkor annak nem lesz jó vége.

Ha a számod 12:
Felelőtlen voltál, ennek iszod meg a levét most. Semmi sem akar sikerülni ebben az életben, mert egyfolytában gyerekesen viselkedsz. Elérkezett az idő, hogy felnőj, és felelősséget vállalj tetteidért.

 

Gondold át, igaz-e rád a karmád, s ha úgy érzed, igen, fontold meg, mit kell másképp csinálnod. Akár így lesz, akár úgy: legyen mindig szép napod! Ha tetszett a poszt, kérlek oszd meg másokkal is!

kissemese
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn