Mivel kapcsolatban vagy szkeptikus? A csillagjegyed elárulja

Mindenki tud szkeptikus lenni időnként, hiszen ez úgymond az emberi természet velejárója. Lévén, hogy az asztrológia szerint a csillagjegyünk befolyásolja személyiségünket, arra is hatással van, hogy mivel kapcsolatban vagyunk a leginkább gyanakvóak.
 
Kos
Azokkal az emberekkel kapcsolatban a legcinikusabbak, akik egyenesnek és őszintének tartják magukat, mégis olyan nyakatekerten beszélnek, hogy soha nem képesek a lényegre jutni.
 
Bika
A Bikák nem bírják azokat az embereket, akik rengeteget hencegnek. Úgy gondolják, hogy ha mindenáron el kell mondanod másoknak, hogy mennyire nagyszerű vagy ebben, vagy abban, akkor lehet, hogy egyáltalán nem vagy jó semmiben.
 
Ikrek
Az Ikrek teljesen készen vannak a közösségi médiában szerényen dicsekvőktől. Nagyon csodálatos, hogy tökéletes az életed, de akkor mégis miért van szükséged arra, hogy minden egyes részletére visszaigazolásért kuncsorogj..?
 
Rák
A Rákok egyfolytában tudni akarják, hogy mire megy ki a játék. Miért hívod meg őket vacsorára? Miért adsz nekik ingyen sütit, stb.? Mit szeretnél cserébe? Olyan nincs, hogy valaki önzetlenül adjon.
 
Oroszlán
Nem képesek elhinni, hogy mindent el lehet érni az életben. Teljességgel lehetetlen, hogy az ember mindent megszerezzen, amit akar, még akkor sem, ha mindent jól csinál.
 
Szűz
A Szüzek nagyon nehezen hisznek másoknak. Csupán azt fogadják el igazságként, ami mögött megalapozott tények állnak, aminek van hiteles forrása. Addig nem hisznek másnak, amíg az nem tud valamilyen bizonyítékot felmutatni.
 
Mérleg
A Mérlegek hihetetlenül cinikusak a többiek kifogásaival kapcsolatban. Nem hiszik el, hogy ezért vagy azért késtél, nem igazán tudják elhinni, hogy azért nem érsz rá találkozni, amit felhoztál gátló tényezőként.
 
Skorpió
A Skorpiók felettébb titokzatos teremtések és nehezen bíznak meg másokban. A gyanakvó természetük táplálja a cinizmusukat és szinte várják, hogy az árulás/csalás bizonyítékai előbb vagy utóbb felbukkanjanak a másikkal kapcsolatban.
 
Nyilas
A Nyilasok hajlamosak megérezni, hogy mi a helyes és mi a helytelen, ám nem hiszik, hogy ezzel rajtuk kívül más is így van. Úgy gondolják, hogy az emberek nagy része elvesztette erkölcsi iránytűjét és bele sem gondol, hogy a tettei másokra milyen hatással vannak.
 
Bak
A Bakok azzal kapcsolatban cinikusak, hogy a többiek képesek az ő irányításuk nélkül intézni a dolgokat. Alkalmanként túl sokat magyaráznak vagy túlzottan óvják gyermeküket. Úgy gondolják, hogy ők tudják, mit hogyan kell jól intézni.
 
Vízöntő
Felettébb értelmes jegy, aki nehezen hiszi el, hogy bárki más okosabb, kreatívabb, innovatívabb gondolkodású, mint ő. Jellemzően ő a legintelligensebb személy a szobában és nem szereti, ha ezt bárki is megkérdőjelezi.
 
Halak
A Halak azzal kapcsolatban tud cinikus lenni, ha valaki túl buzgóan flörtöl vele, túl sokat dicséri és kedves gesztusokat tesz felé anélkül, hogy bármit kérne cserébe. Hinni akar benne, hogy nincs hátsó szándék a dologban, ám mégsem akar bizalmat szavazni senkinek.
 
tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn