Munkamorál javítása, csillagjegy alapján! Neked milyen a munkakedved?

moral-a-munkaban

Nézd meg, te hol vagy a rangsorban a munkakedved alapján! A munkamorál javítása is sokkal egyszerűbb, ha tudod melyik csillagjegyből mit lehet kihozni…

Ha egyáltalán nincs kedved dolgozni, akkor sokat segíthet ha gyakran eszedbe jut a kitűzött célod, valamint a rövid motiváló idézetek is hasznosak lesznek számodra.

1. Bak
A Bak vezeti a rangsort, ha a munkáról van szó. Legyen szó apró feladatokról vagy nagy projektekről, soha nem fárad. Ő a csillagjegyek 1. számú munkamániása. Addig nem áll meg, amíg elintézendő feladata van, hiszen lelkiismeret furdalása lenne úgy pihenni és nem is tud ellazulni, anélkül, hogy le ne tudná a kötelezettségeit.

2. Vízöntő
Ez a jegy foglalja el a 2. helyet. A kemény, kitartó munka jellemzi őket. Hihetetlenül motivált emberek, akiknek az álmai alkalmanként irreálisak, de mégis mindent képesek megtenni azért, hogy valóra váltsák őket. Soha nem rettennek meg az akadályoktól.

3. Halak
A Halakat örökösen az álmaik motiválják és soha nem fáradnak el, ha arról van szó, hogy elérhessék az életben azokat a dolgokat, amiket igazán akarnak. Nem ismerik a kudarcot, a kétségbeesést és minden tapasztalatot leckeként fognak fel a további haladáshoz.

4. Kos
A Tűz elem képviselői, kedvelik mindazt, ami a fényűzést képviseli, és ezek iránt vágyakoznak. Sokat meg is tesznek azért, hogy képesek legyenek elérni. Sűrűn túlterhelik magukat, ami az egész életükre kihatással van, de addig nem állnak meg, amíg meg nem szerzik, amit szeretnének.

5. Bika
Eléggé földhözragadt jegy, akinek szilárd céljai vannak, azonban gyakorta ingadozik benne a motiváció és a cselekvőképesség. Vagy hihetetlenül belelendül a munkába vagy semmit nem tesz. Ha dolgozik, keményen dolgozik, de nehezen találja meg az egyensúlyt.

6. Ikrek
Nem a legstabilabb jegy a munkáját illetően. Hullámzó kedvük a munkában is megmutatkozik. Amikor jó a hangulatuk és energikusak, a legjobbat képesek kihozni magukból és elérik a céljaikat.

7. Rák
Jóval inkább az érzéseik azok, amelyek a munkában, a tettrekészségben motiválják őket. Felettébb keményen képesek dolgozni akkor, ha egy szerettükért vagy egy szeretett ügyért kell megtenniük valamit.

8. Oroszlán
Nem csak, hogy ambiciózus jegy, de hatalomvágya is inspirálja. Mindent megtesz azért, hogy az erő az ő oldalán álljon, és vezetői szerepbe kerülhessen. Ha ez sikerült neki, jóval inkább már csak az irányítással szeret foglalkozni.

9. Szűz
Bár egy felettébb szervezett jegyről van szó, nem szereti magát leterhelni a munkában. A megszokások miatt könnyen elunja magát, mivel nem képes rendszeresen egy dologra koncentrálni.

10. Mérleg
Meglehetősen vonzzák magukhoz a könnyed életet. A lehető legkevesebb erőfeszítés befektetése révén is képesek fényűző életet élni. Ha lassú ütemben is, de egyfolytában elérik a céljukat.

11. Skorpió
Pont ellentétei az egyéb Víz jegyeknek. Őket általában a versenytársak iránti bosszú motiválja, nem pedig egy cél elérése. Olyan helyzetben, ahol nincs rivalizálás, hajlamosak stagnálni.

12. Nyilas
Ez a jegy egyenesen lusta. Igen, bizony. Ha tetszik, ha nem, ők az utolsók a sorban és a legkevésbé szeretnek dolgozni. Legszívesebben megnyernék a lottót, hogy az életük hátralevő részében már csak annyi dolguk legyen, hogy körbeutazzák a világot.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn