Nagyon Szerencsés Vagy, Ha Van Ilyen Vonal a Tenyereden!

Úgy vélik, hogy akinél megtalálható ez a vonal a jobb tenyéren, egész életében őrangyalok vigyázzák lépteit. Ha te is érezted már úgy, hogy minden nehéz helyzetben valami láthatatlan erő siet a segítségedre, tudd, hogy te egy hihetetlenül szerencsés ember vagy! Az Őrangyalvonal az Életvonal alatt legtöbb esetben a bal tenyéren található, párhuzamosan fut a kettő. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy Őrangyal vonala legyen, csupán azoknak látható a tenyerén ez a vonal, akik kiválasztott helyzetben vannak.

Azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek minden lépését őrangyalok vigyázzák, segítik őket a legnagyobb akadályok leküzdésében. A régi ember hite szerint, ha valakinek ez a vonal látható a tenyerén, azt jelenti, hogy, ha valami baleset történik vele, egyfolytában egy őrangyal van mellette és vigyáz rá. Vannak bizonyos emberek, hogy egy hajuk szála sem görbül meg egy súlyosabb baleset során. Az ő életükre az őrangyalok vigyáznak, hihetetlenül szerencsés, és kiválasztott helyzetben vannak.

Akinek ez a vonal megtalálható a tenyerén, az egész életében védettséget kap a negatív dolgokkal szemben. Néha az is előfordulhat, hogy a jobb kézen van az Őrangyalvonal, ez azt jelenti, hogy az illető életében felerősödnek a jó dolgok, túlsúlyban csupán jó események fognak történni vele. A bal kézen levő Őrangyalvonal nem mindenkinél található meg, de mégis úgy vélik, hogy örökletes. Ha van a tenyerünkön ilyen vonal, figyeljük meg, hogy gyermekünk, vagy szüleink tenyerén van-e Őrangyalvonal.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn