Neked hogyan alakul a szerelmi életed? A születési hónapod elárulja

szerelmi-horoszkop

Az emberek életében a szerelem mindig meghatározó tényezőnek számít, sokszor kerül szóba, ami nem is csoda, hiszen a legcsodálatosabb emberi érzelmek egyike. De a szerelem olykor fájdalommal is jár, hiszen egy szakítás, megcsalás érzelmi megrázkódtatásokat okoz, ezért gyakran szakértők segítségére lehet szükség a véget érésének feldolgozásához.
Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan fog alakulni a szerelmi életed, csak annyi a teendőd, hogy válaszd ki a születési hónapodat és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Január
Ha valaki felkelti az érdeklődésedet, akkor csodálatos időszak következhet az életedben, amely tele lesz szenvedéllyel, szerelemmel, meghittséggel, odaadással és boldog pillanatok sorozatával. Végtelen szeretet van benned, amit másoknak adhatsz, ugyanakkor hihetetlenül jól esik, ha téged is viszont szeretnek.

Február
Új dolgokat akarsz kipróbálni, és ebben partnerre találsz a jelenlegi szerelmedben. Imádod a kalandokat, de csak azokat az embereket engeded magadhoz közel, akikkel intellektuális szinten egy hullámhosszon vagy, hiszen ha ez nincs így, könnyen elunod magad.

Március
Ha szerelmes leszel valakibe, akkor nem csupán testi és lelki vonzódás lesz úrrá rajtad, hanem egy magasabb spirituális szintre fogsz emelkedni, ami meghatározza a szerelmi életedet. Válassz olyan párt magadnak, akivel őszintén boldog lehetsz.

Április
A szerelemben hűséges, elköteleződő, elhivatott vagy, mindent beleadsz azért, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess. Viszont ne hasonlítsd a kapcsolatodat másokéhoz, hiszen ne feledd, ez nem egy verseny.

Május
Különösen válogatós vagy, ami nem feltétlenül jó dolog, hiszen emiatt nehezen találod meg az igazit, és félő, hogy sokáig kell majd egyedül élned. Viszont ha rátalálsz az igazira, akkor életed végéig boldogságban, szerelemben élhetsz.

Június
Kívülről úgy tűnik, hogy olyan szerelemre vágysz, ahol megtalálod a békét, a nyugalmat, a meghittséget, azonban ha becsukod magad mögött a hálószobád ajtaját, akkor előbújik belőled a kalandvágy, a kíváncsiság, és gyakorlatilag személyiségváltozáson mész keresztül, amit a partnered imádni fog.

Július
Ha sikerül rátalálnod az nagy Ő-re, akkor az életed boldogságban, meghittségben fog telni. Egy párkapcsolatban nem csupán a szerelmet keresed, szeretnél családot, rengeteg mókás, örömteli pillanatot. Viszont nem szabad semmit elkapkodnod a dolgokat, mindennek eljön az ideje.

Augusztus
Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, nagyok az elvárásaid, és ez a szerelmi életedre is igaz. A párodtól azt várod, hogy tökéletes legyen, vagyis minimum közel álljon a tökéleteshez. Nos, tökéletesnek lenni képtelenség, ezért vegyél egy mély levegőt, és lazulj el egy kicsit. Ettől sokkalta jobb lesz a közérzeted.

Szeptember
Az érzelmek egyfolytában meghatározó szerepet játszanak az életedben, ezért csak egy olyan emberrel tudsz közös életet kialakítani, akit szívedből szeretsz. Ahhoz, hogy rátalálj az igazira, meg kell ismerned az illető személy érzéseit, gondolatait, ezért beszélgess el vele.

Október
Türelmes típus vagy, és ez érvényes rád a szerelemben is. Tudod, hogy minden megtörténik a maga idejében, ezért meg vagy győződve arról is, hogy a romantika, a szerelem egy nap beköszönt az életedbe, egy életre elrabolva a szívedet.

November
A lelked mélyén arra vágysz, hogy találkozz azzal az emberrel, aki a legvadabb álmaidat is teljesíteni tudja. Viszont egy jó kapcsolat nem csupán a testiségben nyilvánul meg, hanem meg kell találnod az egyensúlyt a testi és lelki élmények között.

December
Kiemelkedően kreatív vagy, ezért a szerelmi életed sosem lesz unalmas. Kedveled a szerepjátékokat, ezért egyfolytában meg tudod fűszerezni a szerelmi életedet. Figyelj oda a saját és a párod kívánságaira, így nem érhet csalódás. És ne feledd, egy párkapcsolat sikeressége két emberen múlik, ezért nem csak neked kell minden energiát belefektetni a boldogság megteremtésébe.

erdekescikkek
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn