Neked Mi a Gyenge Pontod? A Horoszkópodból Megtudhatod

Mind rendelkezünk egy-két olyan sebezhetőséggel, amely sokkalta fájdalmasabb és bénítóbb számunkra, mint az összes többi.
Olvass tovább, hogy megtudd, esetleg beigazold, hogy neked melyek ezek a alapján.

Kos
Hihetetlenül nehezen vagy képes új erőre kapni és tovább lépni egy rossz párkapcsolat vagy barátság véget érése után. Ha valaki megsértett, akkor összetörsz és a világ súlya rád nehezedik.

Bika
A változás az, ami téged megbénít. Szereted, ha minden állandó és ismerős a környezetedben. Ezt a harmóniát a változás természeténél fogva alapjaiban bontja meg.

Ikrek
Az önkifejezés az, ami gyenge pontod. Annyira el vagy foglalva azzal, hogy egyfolytában vidámnak és boldognak mutasd magad, hogy elfeledkezel a mélyebb érzelmeidet felszínre juttatni. Titkolod a mogorva és kedvetlen pillanataidat.

Rák
A visszautasítás tesz téged a leggyengébbé. Szívedet-lelkedet beleadod a kapcsolataidba, ezért egészen összeomlasz, amikor azt tapasztalod, hogy ezeket az érzéseket valaki nem szándékozik viszonozni.

Oroszlán
A földhöz vág, ha alulértékelnek, vagy nem vesznek rólad tudomást. Mint Oroszlán, önmagadat büszkének és félelem nélküli vezetőnek szeretnéd tudni. Maximálisan legyengít, ha olyannal találkozol, aki egyszerűen nem foglalkozik veled és a véleményeddel.

Szűz
A kontroll hiánya az érzékeny pontod. Kedveled, ha a dolgok rendszerezetten és szervezetten működnek. Egészen elgyengülsz, ha káosz alakul ki körülötted.

Mérleg
Az empátia a gyenge pontod. Kifejezetten rosszul érzed magad, ha megbántsz valakit vagy érzelmi fájdalmat okozol másoknak. Rendszeresen a harmóniára és a boldogságra törekszel és rettenetesen érzed magad, ha valaki miattad szenved.

Skorpió
Az Achilles-sarkad a kudarc és a csalódás. Sok erőfeszítést teszel azért, hogy sikerrel járj, és ne járasd le önmagadat. Egy spirálba kerülsz, ha az elképzeléseid és a dolgok alakulása nem találkozik.

Nyilas
Ha azt érzed, hogy le vagy láncolva és kontrollt szeretnének gyakorolni fölötted, az maximálisan kikészít. A szabadságod és az önrendelkezésed elsődleges számodra. Képes vagy elveszteni az erődet, ha bezártnak érzed magad.

Bak
A siker hiánya az, ami a te nagy gyengeséged. Mint Bak, meggyőződésed, hogy sikerre és nagyszerűségre vagy hivatott. Ha a dolgok nem az elvártak szerint alakulnak, akkor hajlamos vagy elveszteni az önmagadba vetett hitet.

Vízöntő
A szeretteid hordozzák a gyenge pontodat. A legnagyobb félelmed az, hogy váratlanul elveszítesz valakit a számodra fontos egyének közül.

Halak
Az ítélkezés és a kritika az, ami maximálisan le tud gyengíteni. Védelmezed a kreatív tevékenységeidet és az eredeti ötleteidet és pont ezért egészen le tud bénítani, amikor mások leszólják vagy támadják a munkádat vagy a személyedet.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn