Neked Mi a Legnagyobb Hibád? A Csillagjegyed Megmutatja

Nem létezik olyan ember, hogy ne legyen semmi hibája! Most csillagjegyek alapján megtudhatod, hogy milyen nehézségekkel kell számolnod, ha egy ismeretlen személlyel találkozol. És azt is hogy neked mi a legnagyobb hibád…

Kos
Életerős, energikus, harsány, a felszín alatt viszont egy szelíd, érzékeny lélek lakik. A legnagyobb hibája, hogy sokszor nagyon türelmetlen, impulzív, és nehezen tud dönteni. Csupán a saját ötleteit képes elfogadni, a másokét helyből elutasítja.

Bika
Racionális, és praktikus, viszont sokszor hihetetlenül makacs tud lenni. Kicsit túlzásba tudja vinni az anyagiasságát, alkalmanként lusta, és beképzelt is lehet.

Ikrek
A külvilág alkalmanként szétszórtnak látja, de a valóságban felettébb logikusan gondolkozik, és előre jól megtervez mindent. Sűrűn több dologba fog bele egyszerre, arra gondolva, hogy hátha minimum az egyik sikerül ezek közül. A legnagyobb hibája, hogy állandóan beszél, nem tud egy kis ideig se csendben lenni. A szavaival gyakran sért meg másokat.

Rák
Sokan kedvelik, kifejezetten kellemes, és eszes személyiség. A legnagyobb hibája, hogy nagyon sűrűn változtatja az álláspontját. Túl érzékeny jellem is, pont ezért egyesek akár furcsának is tekintik.

Oroszlán
Társaságkedvelő, nagylelkű, és lojális. Igen nagy önbizalommal rendelkezik, és egy mély érzésű ember, de sokszor inkább nem mutatja ki az igazi érzéseit. Legnagyobb hibája, hogy kicsit beképzelt.

Szűz
Gyakorlatias, hűséges, két lábbal áll a földön. Hallgatag, de ilyenkor egyfolytában valami felettébb fontos dolgon töri a fejét. A legnagyobb hibája, hogy mindig elégedetlen, és hajlamos a pesszimizmusra. Soha nem élvezi, ami van, egyfolytában valami másra, jobbra vágyik.

Mérleg
Fontos számára a szeretet, béke, és a kiegyensúlyozottság. A legnagyobb hibája a határozatlanság. Hihetetlenül rengeteg időbe telik, míg valamiről döntést hoz.

Skorpió
Meglehetősen negatív hírneve van, makacsnak, és erőszakosnak tartják. Sokan nem tudják, hogy igen szenvedélyes, és lojális emberek. A legnagyobb hibája hogy titkolózik, és sokszor füllent is. Bosszúálló, és addig nem áll le, amíg nem lesz neki igaza.

Nyilas
Rugalmas, vidám, pozitív ember. Imádja a kalandokat, és élvezi az élet minden percét. A legnagyobb hibája, hogy néha kegyetlenül őszinte, és ezzel fájdalmat okoz másoknak.

Bak
Gyakorlatias, és felelősségteljes személyiség, pragmatikus, és alkalmanként túl rideg. A legnagyobb hibája, hogy a környezetétől egyfolytában elvárja, hogy pozitív legyen, és az átlagon felül teljesítsen. Ha ez nem jön össze, akkor könnyen kilép egy igen fontos projektből is.

Vízöntő
Sokszor érzi meg nemértettnek, és különcnek magát. Csendes, kimért ember, de nehezen tud beilleszkedni. A legnagyobb hibája, hogy szeret irányítani, és manipulálni.

Halak
Álmodozó, és romantikus alkat, de vannak olyan pillanatok, amikor nem túl aktív csupán gondterhelten réved a semmibe. A legnagyobb hibája, hogy mivel nem tud mit kezdeni a csapongó érzéseivel gyakorta függőségekbe menekül inkább.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn