Neked Mi a Maya Szimbólumod? Ezt Árulja El Rólad…

Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különféle csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Ezt időn kívüli napnak tartotta az ősi nép. A maja újévet pedig július 26-tól számították.

Denevér (július 26. -augusztus 22. )
A sejtelmesség és a misztika világa közel áll önhöz, fontosak a megérzések. Könnyen „belelát” másokba. A legkisebb titok sem maradhat rejtve ön előtt. Állata, a denevér, az éjszaka királya, kiválóan tájékozódik a sötétben, ahogy önnek sem okoz gondot, hogy az érzelmek kusza útvesztőjében eligazodjon. Sikeresen tudja motiválni munkatársait. Családtagjainak pedig valódi érzelmi biztonságot kínál.

Skorpió (augusztus 23. -szeptember 19. )
Semmit sem tesz „félig-meddig”. Munkájába is teljes odaadással veti bele magát, ha azonban elveszti az érdeklődését, akkor többé egy szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni. Ekkor elérkezett a váltás ideje! Az érzésekben is végletes: ha kiüresedett a kapcsolat, akkor nem fektet bele több energiát. Ha azonban szeret valakit, akkor ezer fokon lángol! Családtagjainak biztonságot, erős menedéket kínál, mindig törődik a problémáikkal.

Szarvas (szeptember 20. -október 17. )
Szorgalmas ember, a munka egyfolytában előbbre való számára a szórakozásnál. Fontos önnek, hogy értékes, megbecsült pozíciója legyen. Ha elégedett, akkor két ember munkáját végzi el, de ez nem teher önnek, hiszen szeret dolgozni. Párkapcsolatában hihetetlenül megbízható, messze áll öntől, hogy flörtökbe, kalandokba bonyolódjon. Párjától is elvárja a hűséget. Mindig kész arra, hogy családtagjait szolgálja, szeretné nekik a lehető legjobb körülményeket biztosítani.

Bagoly (október 18. -november 14. )
Hihetetlenül erős ember, de nem él vissza ezzel a tulajdonságával. Egyfolytában kész arra, hogy a bajokban ott legyen munkatársai, családtagjai mellett. Hatalmas lelkierővel rendelkezik, puszta szavakkal is meg tudja nyugtatni a többie­ket, ha kétségbeestek. Ha baj van, akkor ön biztsora vehető hogy tudja, mit kell tenni. Párkapcsolatában nincsenek nagyon nagy elvárásai – mindössze békében és egyetértésben szeretne élni. Családtagjait támogatja érzelmileg, de meghagyja nekik a tapasztalás lehetőségét egyaránt.

Páva (november 15. -december 12. )
Nagy hangsúlyt helyez a külsőségekre és a vonzó stílusra is. Kissé hiú – fontosak neki a dicséretek és a bókok. Tehetséges cége képviseletében, jól érzi magát, ha kapcsolatokat ápolhat, üzleti tárgyalásokat bonyolíthat le. Valójában él-hal a kapcsolatokért! A szerelem elsőrendű fontosságú az életében, ám olyan partnerre van szüksége, akivel remek és izgalmas programokat szervezhet. Szereti, ha pezseg az élete. Nincsenek ínyére a mély, bensőséges beszélgetések vagy a hangos viták. Vigyázzon, ne éljen látszatharmóniában!

Gyík (december 13. -január 9. )
Ön felettébb találékony, az a típus, aki a jég hátán is megél! Praktikus szemlélettel rendelkezik, a problémákat könnyen átlátja, s megoldást is hamar talál ezekre. Nem imádja a nagy feltűnést, inkább visszahúzódó alkat. Párja kiemelkedően fontos önnek, rengeteg szabadságot ad neki, hiszen maradéktalanul megbíznak egymásban. Együtt, lépésről lépésre, szilárd anyagi körülményeket biztosítanak a családnak. Szeretteinek nagy segítséget jelent, hogy minden apró-cseprő elintéznivalónak – sokszor kérés nélkül is – utánajár, örömmel intézkedik.

Majom (január 10. -február 6. )
Kíváncsi ember, nagy társasággal. Számos barátja lehet a munkahelyén is. Időnként azon kaphatja magát, hogy munka helyett már megint kávézgat a kollégákkal. A párkapcsolatban nem tűri a rabláncokat, találkoznia kell a barátaival – kedvese nélkül is. Családtagjainak kiterjedt kapcsolati rendszere a legnagyobb segítség. Mindig tudja, hogy egy problémával kihez kell fordulni!

Sólyom (február 7. -március 6. )
Bátor ember, aki rögtön tudja, hogy mit kell tenni baj esetén. Gyorsan reagál, s ez segítség lehet a munkájában is. Ha üzlettel foglalkozik, akkor mindig beugrik a legjobb taktika. Ösztönösen érzi, hogy párjának mire van szüksége, szívesen leveszi a gondokat a válláról. Figyelmessége lehet a hosszú párkapcsolat titka. Ha családjában ellentétek támadnak, ön éles szemével rögtön észreveszi, s idejében rendezi a feszültségeket.

Jaguár (március 7. -április 3. )
Óvatos ember, de ha egyszer elszánja magát egy döntésre, akkor a végsőkig kitart mellette. Körültekintően mérlegeli, hogy döntései helyesek-e, igyekszik megtalálni azt a megoldást, amellyel mindenki elégedett lehet. Vezetőként stílusos és diplomatikus. A párkapcsolatban előbb kipuhatolja, hogy kedvese érzelmei ugyanolyan lángolóak-e, s ha már megvan a kedvező fogadtatás, teljes szívvel vállalja a kapcsolatot. Családja számára erős védelmezőt jelent.

Kutya (április 4 -május 1)
Jó emberismerő, mindig tudja, hogy kitől mit várhat. Olyan emberekkel veszi körül magát, akiket jól kiismert – maximális a kölcsönös bizalom. Munkahelyet nehezen vált, könnyen megragad a régi, akár elavult helyzetekben is. A legfontosabb kapcsolatok egész életében végigkísérik – hű társ. A párkapcsolatát a megbízhatóság jellemzi. Családjának egyfolytában rendelkezésére áll – inkább a saját igényeiről mond le, csakhogy boldognak lássa őket.

Kígyó (május 2 -május 29. )
A változás embere, mindig kész új lapot nyitni. Többször megtörténhet, hogy a pályája gyökeres fordulatot vesz – ebben a helyzetben meglepően gyorsan és könnyen tanul bele az új munkakörbe. A szerelemben akkor boldog, ha a kapcsolat egyfolytában megújul. Örül, ha kedvesének új és még újabb arcát ismerheti meg. Féltékeny típus. Időnként ellenállhatatlan vágyat érez, hogy ellenőrizgesse szerelmét. Családjának jó körülményeket, szilárd pénzügyi hátteret nyújt.

Nyúl (május 30. -június 26. )
Barátságos ember – a munkahelyén is igyekszik kikerülni a konfliktusokat. Inkább két ember helyett dolgozik, de nem emeli fel a hangját a saját érdekeiért. Vigyázzon, így minden munkahelyén kihasználják ezután! Olyan párt keres, aki határozottságával „megvédi” önt az élet viharaitól. Cserébe kedvességet, romantikát kínál. Egyfolytában van ideje családtagjaira, körülveszi őket figyelmességével. Minden napra jut egy kedves meglepetés.

Teknős (június 27. -július 24. )
Mint az élete minden részén, a munkájában is a hosszú távú tervezést tartja szem előtt. Pillanatnyi előnyökért nem lehet új munkahelyre csábítani. A megszokott környezet nemcsak a munkahelyén, de otthonában is hihetetlenül fontos. Akkor nyugszik meg egy fárasztó nap után, ha kedvenc tárgyai veszik körül. A párkapcsolatban minden vágya, hogy életét egyetlen emberrel élhesse le. A nehéz helyzetekben biztos pontot kínál családtagjainak

blikkrúzs
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn