Neked Mi az Intuitív Képességed? A Horoszkópod Elárulja!

Bizonyos emberek kifejezetten intuitívabbak másoknál, és semmilyen erőfeszítésükbe nem telik az, hogy előre megneszeljék, milyen dolgok is fognak történni. Az intuíció egy olyan belső hang formájában próbál bennünket jobb irányba terelgetni, amelyet meg kell tanulnunk helyesen meghallgatni.

A megérzőképesség intenzitása nagyban összefügg a csillagjegyek vonásaival is, hiszen bizonyos csillagjegy szülöttei jóval fogékonyabbak a belső hang üzeneteire, mint a többiek. Mindegyik csillagjegynek más oldalról erős az intuitív érzéke, így az alábbiakban annak járunk utána, hogy melyik állatövi jegy miképpen képes hasznosítani az intuitív érzékét.

Kos
A Kos intuitív képessége egyfolytában véletlenek formájában mutatkozik meg. Olyan jól eltervezett véletlenek formájában, amelyek nagyon sok esetben akár az életünket is megmenthetik. Vegyünk csak egy példát: munkába menet a kocsiban eszedbe jut, hogy a telefonod otthon maradt és visszamész érte, mire újra eljutsz arra a helyre, ahonnan a telefonodért visszafordultál, látod, hogy történt egy koccanásos baleset. Ha nem mentél volna vissza a telefonért, akár te is lehettél volna az áldozat. Ilyen és ehhez hasonló véletlenek sorozatával próbál téged védeni az Univerzum.

Bika
Az intuitív oldalad jóval erőteljesebb, mint másoknak. Ha valami történni fog azt te már sokkal azelőtt érzékeled és a tested is egyértelmű jeleit adja ennek. Ha olyan helyre keveredsz, ahol nem érzed jól magad, minél előbb el kell tűnnöd, különben a negatív érzéseit csak jobban felerősödnek.

Ikrek
Az intuitív oldalad nagyon egyértelműen adja a tudtodra a dolgokat, mert megmutatja neked, hogy mit kell meglátnod másokban ahhoz, hogy tudd, mire készülnek. Ez hatalmas előny, hiszen kiváló emberismerővé válhatsz ezen képességed segítségével.

Rák
Amikor az intuíciód mozgásba lendül, azt egyből érzékeled fizikai szinten is, mivel erős gyomorideged lesz. Olyannyira erőteljes fizikai tünetek jelentkezhetnek, hogy aki kívülről szemlél, azt hinné, hogy beteg vagy. Olykor még te sem tudsz egészen eligazodni a tüneteiden, ezért gyakorta érzed úgy te is, hogy inkább betegség áll a háttérben, mintsem a megérzőképességed.

Oroszlán
Csupán nagyon kevesen érthetik meg, hogy hogyan is működik igazából az intuíciód. Leginkább egy hangra hasonlít, amely a fejedben él és csak akkor fúj riadót, amikor a fenyegetés már igen közel jár hozzád. Épp emiatt lehet, hogy a potenciális balesetek legtöbbjét csak az utolsó utáni pillanatban úszod meg.

Szűz
Az intuitív oldalad olyan, mint egy gépezet, sosem hagy semmit sem figyelmen kívül, ezért akár becsukott szemmel is érzékelni tudod, hogy mi történik körülötted.

Mérleg
Az intuíciód inkább mondható magas fokú öntudatnak, mintsem megérzésnek. Képes vagy arra, hogy pontosan meghatározd, mely dolgok befolyásolnak negatívan és melyek pozitívan. Mivel ennyire tisztán látod a saját helyzeted, nagyon gyorsan kiszűrheted, hogy az épp előtted álló személy mégis milyen szándékkal közelít.

Skorpió
Már alapból egy eléggé bizalmatlan személyiség vagy, ami nagyon sok mindentől visszatart, ám ez az intuícióddal kiegészülve egyfajta kéziféket jelenthetnek az életedben. Valahogy meg kell tanulnod megkülönböztetni a belső hangodat az aggodalmaid hangjától, mert ha a kettőt kevered, akkor eléggé erőteljesen elzárhatod magad a külvilágtól.

Nyilas
Az intuíciódban hatalmas potenciál rejlik, és mesterien alkalmazod a tudatosságot. A megérzéseid egyfolytában érzelmek formájában öltenek testet, így ha egy személlyel először találkozol, mindig hallgass arra az érzelemre, ami kivált belőled.

Bak
Az intuícióddal olyan dolgokra is fényt deríthetsz, melyekre a többiek sosem éreznének rá. Ebben segítségedre leginkább a visszatérő számok és az energiák vannak, így spirituális szinten is nagyon magas rezgésszinten mozogsz.

Vízöntő
Az intuitív képességeiddel mindenkinél gyorsabban képes vagy kiszűrni a mérgező személyeket és a mérgező viselkedést. Éppen ezért az ismerőseid köreiben csupán olyan embereket tűrsz meg, akik jó szándékkal közelítenek.

Halak
Az intuitív oldalad is éppolyan kreatív, mint amilyen te magad vagy. Ahogyan te is, úgy az intuíciód is sodródik az árral, de mindig számíthatsz rá, ha szükséged van rá. Habár téged is rengeteg mindentől visszatart, a nagy bajban mégis akár életmentő információkkal szolgálhat.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn