Előled mit rejt el a lelked? Most megtudhatod! Nem kell mást tenned hozzá, mint kiválasztani a fenti képről azt a motívumot, melyet a legközelebb érzel magadhoz. Te mit választottál?

1. Oroszlán
Az oroszlán a Nap szimbóluma, szereted egyedül megteremteni mindazt amire szükséged van, nem ismered be a sors létezését. Úgy hiszed az ember azt kapja amit érdemel. Erős a személyiséged az élet több területén is uralkodik. Egy kicsit hiszel a szerencsében, a boldogságban, de legjobban magadban hiszel. Nagyon biztos vagy abban, hogy megkapod azt amibe annyi energiát fektettél, biztos vagy abban, hogy munka nélkül semmid sem lesz.

2. Homokóra
A homokóra az elkerülhetetlen, vagyis az idő szimbóluma. Egy kissé filozofikus vagy, nem szeretsz sietni és nem kedveled az erős érzéseket. Azokat az embereket sem szereted akik zajosak és a zajos szituációkat sem tűröd. Szeretsz mindent következetesen csinálni nyugalmas környezetben. Mindent meghallgatsz amit mondanak, de úgy csinálod, ahogy te jónak gondolod. Az a véleményed, hogy az idő mindent megold és az ember bármit meg tud szokni.

3. Hold
A hold ereje az érzésekben és az eltitkolt igazságokban rejlik, ezekhez kötődik. Az intuíciód nagyon fejlett, de nem szeretsz akkor tanácsot adni amikor nem kérik. A gondolataidat és a véleményedet megtartod magadnak, akkor vagy boldog, ha minden úgy sikerül ahogyan te gondoltad. Szerény és kedves ember vagy, azt gondolod, hogy minden ember úgy él ahogy ő saját maga eldöntötte. Nem próbálod megváltoztatni a világot, egyszerűen továbbállsz a kellemetlen emberek társaságából és a rossz dolgoktól.

4. Kulcs
A kulcs a válaszok keresését szimbolizálja. Nem igazán bízol meg az emberekben, rengeteg esetben nehezen tudsz dönteni. Mindig mindent mérlegelsz, kételkedsz. Kikéred a körülötted lévő emberek véleményét utólag is, aztán ismét kételkedsz. Sokszor unalmasnak, elhanyagoltnak érzed magad. Azt hiszed, hogy bárki becsaphat, ezért távolságtartó vagy más emberekkel szemben. Nem szeretsz az élet értelmén gondolkodni, zárkózott ember vagy.

5. Tenyér
A rossztól való védelmet szimbolizálja. Türelmes és hűséges ember vagy, nem kritizálod a körülötted lévő embereket és ritkán véded meg magad. Tűrsz és reménykedsz. Hiszel a sorsban és nem akarsz ellene harcolni. Olyan ember vagy aki hamar elfárad és nem kap örömöt az élettől. Sokszor hiányoznak azok a dolgok amelyek boldoggá tehetnének. Te egyszerűen nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, nem tudod szeretni magad. Védelmezed és törődsz a körülötted lévő emberekkel, de azt elfelejted, hogy magadra vigyázz.

ketkes
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn