Neked Milyen a Gondolkodásmódod? Ez az Ábra Mindent Megmutat

Válaszd ki azt az ábrát, amelyik a leginkább vonzó a számodra, és tudj meg többet arról, hogyan is gondolkozol.

1. ábra: átlátható és egyszerű
Ez a modell meglehetősen egyszerű. Több különféle oldalból és méretből áll, amelyek összekapcsolódnak, és együtt egy nagyon is konkrét, kézzelfogható mintát alkotnak.

Ha ezt az ábrát választottad, valószínűleg sima, letisztult életmódot folytatsz. Nálad a gondolkodás és az észszerűség egyértelműen kötődik a megértéshez, a gondok megoldásához és a következtetésekhez. Még a legbonyolultabb dolgokat és képes vagy leegyszerűsíteni, mert egyfolytában meglátod a probléma lényegét.

2. ábra: részletes és érzékletes
Ez a modell már jóval bonyolultabb, mert a rengeteg vonal és oldal kölcsönösen egymásba kapcsolódik, és nehéz őket megkülönböztetni egymástól.

Ha ezt az ábrát választottad, akkor a gondolkodásod meglehetősen részletező és aprólékos. Hajlamos vagy rá, hogy elmélyülj minden témában vagy problémában, hogy megértsd a bonyolultabb részleteket is, mielőtt bármilyen döntésre jutnál. Éleslátó és mélyen gondolkodó személy vagy.

3. ábra: egyszerű és merész
Ez a modell egyszerű. Mindössze pár vonalból áll, amelyek merészen és tisztán kirajzolódnak. Nincsenek benne bonyolult formák, ezért könnyen átlátható és megérthető.

Ha ezt választottad, azt jelenti, hogy egyszerű és merész megoldásokat keresel. A gondolataid érthetőek és világosak. Megtalálod az örömet az élet apró szépségeiben is.

4. ábra: titokzatos és jól lekerekített
Ez a modell bonyolultnak tűnhet, de geometriai formák szempontjából valójában sokkalta egyszerűbb, mint ránézésre gondolnánk. Időre van szükség, hogy átlássuk ezeket az egymásra helyezett rétegeket, de ez a felépítés valóban teljesen különleges.

Ha ezt az ábrát választottad, az elméd több, egymásra épülő szintből épül fel. Nehéz meghatározni a személyiségedet és a gondolkodásmódodat. Titokzatos és kiszámíthatatlan személyiség vagy, és könnyedén veszed az élet akadályait.

5. ábra: fókuszált és megoldásközpontú
Ezt a modellt könnyű követni, a rengeteg vonal és szög ellenére is. Nincsen egyetlen rejtett oldala sem, és mindenki számára érthető.

Ha ezt választottad, az megoldásközpontú gondolkodásmódra utal. Késztetést érzel rá, hogy megoldd a problémákat, és nem akadsz el egykönnyen. Remekül összpontosítasz, hatékony vagy, és könnyen megtalálod a választ a felmerülő kérdésekre.

6 ábra: nyitott és szabad
Ez egy hihetetlenül egyszerű modell, pár váratlan oldallal és szöggel, amelyek összekapcsolódnak, és kifelé mutató mintát képeznek.

Ha ezt választottad, nyitott és extrovertált személyiség vagy. Hajlasz rá, hogy figyelembe vedd a többiek véleményét is, és könnyen ki tudod fejezni a gondolataidat és a terveidet. A te esetedben a külső teljes mennyiségben megfelel annak, ami belül van. Akkor érzed magad igazán kényelmesen, ha emberek vesznek körül, és úgy érzed, nincs semmi rejtegetnivalód.

7. ábra: öntudatosság és elszántság
Ez egy felettébb jól felépített modell. Minden megjelenő vonal visszatér a központhoz.

Ha ezt az ábrát választottad, vélhetően introvertált típus vagy. Szeretsz a saját gondolataid világában élni, és nagyra értékeled az öntudatosságot. Mindennek, amit teszel, konkrét célja van, és változékony személyiséged mélyen a lelkedben gyökerezik. A környezeted érzékenynek és gyönyörűnek látja a belső énedet.

8. ábra: szépség és alkotás
Ez egy bonyolult és szemet gyönyörködtető minta. Bár több réteggel rendelkezik, mégis megnyugtat.

Ha ezt választottad, az elmédet vonzzák az olyan összetetten gyönyörű dolgok, amelyeket nem mindenki képes meglátni. Kreatív vagy, és egyfolytában a tökéletességre törekszel. Képes vagy értékelni az élet legjobb dolgait.

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn