Nem Találod az Életcélod? A Születései Adataidból Most Egyszerűen Megtudhatod:

Az életcél számunkat a születési dátumunk számjegyeinek az összeadásával kapjuk meg. Egyszerű, de mégis hatásos számmisztika!

Nézzük a részleteket:
Ez a szám azokat a tulajdonságokat és képességeket jelzi, amelyek velünk születtek, és azt az utat is, amelyet bejárunk az életben. Lényegében azt az utat képviseli, amelyen járni fogsz, függetlenül a lényegedtől, amelyet a lélekszám képvisel. Ha kiszámítod a lélekszámodat, akkor ennek a két számnak a segítségével megláthatod, milyen egyedi kihívások várnak rád az életben.

Először a születésed hónapját alakítsd át egyjegyű számmá:
Vegyük például Angelina Jolie-t, aki 1975. június 4-én született. Először alakítsd át számmá a hónapot. A kétjegyű hónapok számát úgy kapod meg, ha számjegyeket összeadod. Tehát például november, ami a tizenegyedik hónap, a 2-es számnak felel meg, mivel 1 + 1 = 2. Angelina Jolie a 6. hónapban született, vagyis az ő esetében nem kell átalakítani semmit. Az ő hónapszáma 6.

Ezután alakítsd egyjegyű számmá a születésed napját. Ha például valamelyik hónap 17. napján születtél, akkor 1 + 7 = 8 lesz a kapott szám. Ha 29-én születtél, akkor 2 + 9 = 11 lesz a mesterszámod. Ennek már ne add össze a számjegyeit, hanem redukáld egyszerűen 1-re. Angelina Jolie születésének a napját nem kell redukálni, mert 4-én született, vagyis a nap száma ebben az esetben egyszerűen 4.

Ezután add össze a születésed évének a számjegyeit, és redukáld egyjegyű számmá
Angelina Jolie esetében: 1 + 9 + 7 + 5 = 22. Ez egy mesterszám, ezért ennek a számjegyeit nem adjuk össze, hanem 2-re redukáljuk a számot.

Most add össze az így kapott három számot:
Angelina Jolie esetében: 6 + 4 + 2 = 12
Haz így kapott szám kétjegyű, akkor add össze a számjegyeket egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.
Angelina Jolie esetében: 1 + 2 = 3
Tehát Angelina Jolie életútszáma 3

A fentiek segítségével redukáld egyjegyű számmá a születésed idejét, és számítsd ki az életutad számát, ezután keresd meg a következő oldalakon a hozzá tartozó leírást. Ha valamilyen mesterszám is kijött a számítás során – vagyis 11, 22 vagy 33 -, akkor az ahhoz tartozó leírást is el kell olvasnod. Ha például a születésed ideje a végén 22-re, ezután abból 4-re redukálódik, akkor a 4-hez és a 22-höz tartozó leírást is el kell olvasnod.

A számmisztikai életcélod megtalálása:
Ha 1-es az életutad száma, akkor a lelki szabadság és a célok megvalósítása iránti igény motivál. Az elsődleges célod az, hogy megtanuld, hogyan lehetsz minden tekintetben, de főleg anyagilag és érzelmileg független másoktól.

Az 1-es életútszámú emberekben általában megvan az a képesség, hogy nagy vezetők legyenek, de sokszor csúfos kudarcot vallanak, ha csapatmunkáról vagy együttműködésről van szó. Emiatt nagyszerű vállalkozók, szabadúszók, parancsnokok, katonatisztek, vezérigazgatók és producerek.

Az 1-es életútszámmal rendelkezők általában életük kétharmadát azzal töltik, hogy a többiek által rájuk kényszerített érzelmi és anyagi béklyókat lerázzák magukról.

Általában saját maguk alakítják a sorsukat, a saját útjukat járják, és az árral szemben úszó lazacokhoz hasonlóan rengeteg akadályt kell leküzdeniük, mielőtt célba érnek. Ezek az újító és feltaláló emberek végül általában jobbá teszik a világot valamilyen módon.

Az 1-es életútszámmal rendelkező emberek általában erős motivációval, lelkesedéssel, kreativitással és inspirációval vannak megáldva. A legtöbbjük fizikailag egészségesebb és lelkileg erősebb, mint az emberek többsége.
Jó kinézetüket, energikusságukat és életszeretetüket csodálják a többiek. Emellett ellenálló-képességük és összeszedettségük is csodálatot kelt másokban.

Viszont az 1-es életútszámmal rendelkezők néha önteltek, erőszakosak és törtetők is lehetnek. Az agressziójukat és az ambiciózusságukat sokszor ellenségességnek és önzésnek tekintik a többiek. Az 1-es életútszámmal rendelkezők nagy részének kemény leckéket kell megtanulnia élete során a jó időzítés és a tapintat értékéről.

Sokan azok közül, akik kapcsolatot akarnak kialakítani egy 1-es életútszámú emberrel, nem bírják elviselni az 1-es életútszámú ember erős ambícióját és társadalmi előremenetelét, mert ez azt jelzi számukra, hogy az 1-es életútszámú ember minden áron sikeres – főként anyagilag sikeres – akar lenni.
Hajlamosak tárgyaknak tekinteni az embereket, birtokolni őket, valamint irigyek és megszállottak. Emellett a hűtlenségtől sem riadnak vissza, haz előmozdíthatja karrierjüket.

Az útjukról letért 1-es életútszámú emberek gyakorta mentálisan beteg partnerekkel alakítanak ki egészségtelen kapcsolatot, és a végletekig ragaszkodnak ehhez a kapcsolathoz. Ha 1-es az életútszámod, és hasonló helyzetben vagy, akkor ez biztsora vehető jele annak, hogy nem a jó úton jársz afelé, hogy beteljesítsd az életcélodat, és elégedett legyél az életeddel.

A 2-es életútszámmal rendelkezők általában diplomatikus, érzékeny emberek. Mivel nagyon erős erkölcsi és igazságérzetük van, sokszor határozatlanok és nem tudnak dönteni, mert tisztán látják minden esemény és vita mindkét oldalát. Sűrűn nagyszerű bírók, közvetítők, ügyvédek, tanácsadók és szociális munkások lesznek belőlük, mivel hihetetlen képességük van a vitás ügyek elrendezéséhez.

Ezek a szerető, pozitív emberek egyfolytában csak a jót látják másokban. Szinte a végletekig őszinték és becsületesek. Mély érzéseket képesek megélni, és olyan munkakörülmények között teljesítenek a legjobban, amelyekhez csapatmunka szükséges.

A 2-es életútszámú embereket egyfolytában tisztelik az udvariasságukért, tapintatosságukért, valamint azért a képességükért, amellyel jótékony vagy emberbarát cselekedetekre tudnak inspirálni különféle embercsoportokat. A 2-es életútszámmal rendelkezők soha nem alacsonyodnak le odáig, hogy uralkodni akarjanak másokon, és úgy érzik, hogy a másokkal való vitatkozás számukra lealacsonyító.

A 3-as életútszámmal rendelkezők eleven emberek, akik életútja gyakran művészi elismertséghez vagy társadalmi népszerűséghez vezet. A 3-as életútszámú emberek a világ nagy szórakoztatói, és a legtöbbjük nagyon tehetséges zenész, író, színész, táncos, szóvivő vagy politikus.

A 3-as életútszámú emberek addig nem elégedettek, amíg kiváló képességeiket valahogyan el nem ismeri a nyilvánosság. A 3-as számú életutat a szépség, az izgalom, a különcség és a társadalmi népszerűség jellemzi. Ezek a kiváló, kifejező személyiségek, könnyen lesznek híresek és sikeresek.

Az ezzel az életútszámmal rendelkezők emellett általában meleg, karizmatikus személyiségek, és nagyon erős az önmagukba vetett hitük és az optimizmusuk. Vonzó megjelenésük sűrűn rabul ejti mások képzeletét, és nagyszerű múzsák és modellek válhatnak belőlük.

A 3-as életútszámmal rendelkezők gyakorta szellemes vagy költői emberek, és emiatt nagyon szórakoztató beszélgetőpartnerek. Emellett nagyon jól ismerik és értik az emberi természetet, tudnak másokra figyelni, és nagyon jól megértik a többiek érzelmeit és szükségleteit.

A 3-as életútszámúak nagyszerű szakácsok és házigazdák, és nagyon kifinomult az ízlésük a divatban és a lakberendezésben. Rengetegen keresik a társaságukat, mert az emberek fizikailag és lelkileg is nagyon gyönyörűnek találják őket.

A 3-as életútszámmal rendelkezők általában nagyon makacsak, és egyfolytában nyerni szeretnének, bármi is legyen a siker ára. Szokatlanul erős állóképességük és életerejük miatt a legtöbb embernél jóval egyszerűbben viselik az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy romantikus természetűek, mivel idealizmusuk és spontaneitásuk miatt hajlamosak negatív döntéseket hozni.

Ennek ellenére a 3-as életútszámú emberek általában szerények, és képesek arra, hogy őszinték legyenek saját magukkal a kudarcaikkal kapcsolatban.
A 3-as életútszámmal rendelkezők akkor térnek le az életútjukról, ha feladják az álmaikat és a tehetségüket. Sokan közülük az alkohol, a gyógyszerek vagy a kábítószerek rabjává válnak, hogy így meneküljenek el állandó inspirációjuk folytonos hangja elől.

Ha 3-as az életútszámod, de személyes gondok miatt nem állsz a reflektorfényben, akkor fel kell ébredned, és követned kell az álmaidat. Erőtől duzzadó személyiséged messzebb vihet el téged, mint ameddig a többiek eljutnak, főleg akkor, ha megengeded magadnak, hogy fókuszáld az energiáidat és a képességeidet.

A 4-es életútszámmal rendelkezők gyakorta közösség alappillérei. Ezek az emberek keményen dolgoznak, gyakorlatiasak és megbízhatók. Megvan a gyakorlati képességük ahhoz, hogy a többiek álmait valóra váltsák.

Viszont az önfeláldozó 4-es életútszámú emberek gyakran túl rengeteget követelnek maguktól és másoktól. Emiatt sokan közülük mártírként vagy zsarnokként lesznek ismertek. A 4-es életútszámúak akaratereje és makacssága mohóságként és önzésként is értelmezhető. Ez egészen tévútra vezetheti az összezavarodott 4-es életútszámú embereket, akiknek általában az a céljuk, hogy mindenki hasznára legyenek.

Ezek az érzékeny emberek esetenként nagyon ragaszkodnak a módszereikhez, és bármiféle változás lelki traumát okozhat náluk. Hihetetlenül nehéz meggyőzni a 4-es életútszámmal rendelkezőket arról, hogy valószínűleg nincs igazuk, mivel nagyon rosszul reagálnak a kritikára.

A 4-es életútszámúakat állhatatosságuk és megszállottságuk miatt sűrűn munkamániásoknak tekintik. Viszont nagyon rengeteget köszönhetnek a 4-es életútszámúak merev rendszeretetének és annak, hogy a hálátlan feladatokat is gondosan megoldja.

Ezek a lojális emberek nagyszerű házastársak és üzletfelek. A 4-es életútszámmal rendelkezőket eleinte nagyon nehéz megismerni, mert a kártyáikat nagyon közel tartják magukhoz. Nem hisznek abban, hogy az élet valójában népszerűségi verseny, ezért általában kevés, de közeli barátjuk van.
A megbízható és megjósolható viselkedésű 4-es életútszámú emberek a föld elemmel állnak kapcsolatban, ezért nagyon alapvető befolyással bírhatnak másokra. Viszont a beszédtől való félelmük miatt nagyon feszesnek és konzervatívnak tűnhetnek a többiek szemében. Emellett annyira lefoglalhatja őket az jelenleg megoldásra váró feladat, hogy elszalaszthatják az útjukba eső nagy lehetőségeket.

A 4-es számú életutat követő embereknek gyakran meg kell tanulniuk elengedni az érzelmi bizonytalanságot. A 4-es életútszámú ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha többiek ellenségesek vele, ő féltékenykedik, birtokolni akar másokat, vagy pedig ólomsúlyú és nehéz lett az élete a humorérzék hiánya miatt.

A 4-es életútszámmal rendelkezők néha annyira megszállottan ragaszkodnak a megszokottsághoz, hogy az már beteges. Ha azt gondolod, hogy tönkremehetnek a dolgok vagy a boldogságod, ha csupán egy kicsit is változtatsz a megszokott rutinodon, akkor valószínűleg olyan 4-es életútszámú ember vagy, akit kezd megbénítani a bizonytalanság. Úgy térhetsz vissza az utadra, ha lazítasz egy kicsit a gyeplőn, és kissé rugalmasabb és toleránsabb leszel másokkal.

Az 5-ös életútszámmal rendelkezők kalandvágyó és nagyon kíváncsi emberek, akik szerint a személyes tapasztalat az élet legjobb tanítómestere. Sokan közülük nagyon intelligensek, szeretnek filozofálni, és spirituális beállítottságúak. Imádnak a létezés természetéről elmélkedni. Annak ellenére, hogy néha nemtörődöm a viselkedésük, sokuk komolyan megoldást keres az emberiség problémáira.

Az 5-ös életútszámúak irtóznak a megszokottságtól és a mindennapi házimunkától. Kiválóak abban, hogy több munkába fogjanak bele, de csak néha csinálják őket végig. Az 5-ös életútszámmal rendelkezők nem fordítanak túl nagy gondot saját magukra és a háztartásra, hanem inkább a saját szeszélyeiket és érzéseiket követik. Emiatt nem érzik magukat túl jól irodai környezetben.

Az 5-ös életútszámúak viszont nagyszerűen tudnak kommunikálni, és kiválóan értenek bármilyen téma elvonatkoztatásához. Emiatt nagyon jó szociális antropológusok, régészek és történészek. Némelyik 5-ös életútszámmal rendelkező ember nagyszerű tanár lesz.

Az 5-ös életútszámmal rendelkezők életében általában eljön egy olyan időszak, amikor valamilyen lelki vagy érzelmi válság miatt az addigi karrierjüket feladják, és művészek, nyomozók vagy riporterek lesznek helyette.

A legtöbb 5-ös életútszámmal rendelkező ember több dologhoz is ért, de nincs elég önfegyelmük vagy akaratuk ahhoz, hogy kövessenek egy utat. Emiatt rengeteg 5-ös életútszámú ember pénzügyei kaotikusak, esetenként katasztrofálisak.

Az 5-ös életútszámúak nem szeretnek tervezgetni, hanem inkább a jelenben élnek. A dolgokhoz való hozzáállásuk azt jelzi, hogy nagyon erősen hisznek abban, hogy az univerzum ezután vigyázni fog rájuk. Az ellenkező neműek sokszor nagyon izgalmasnak és romantikusnak találják szertelenségüket, de csupán addig, amíg azon nem találják magukat, hogy egy életcéllal nem rendelkező 5-ös életútszámú embert támogatnak.

Az 5-ös életútszámúak kötelezettséget nem vállalása személyes kapcsolatokra is kiterjed. Hajlamosak csupán magukkal törődni, és nem veszik észre, hogy a cselekedeteik milyen hatással vannak másokra. Arra is hajlamosak, hogy a többiek által legfontosabbnak tartott dolgokat a legutolsóknak, a többiek által a lista legvégén állókat pedig a legfontosabbnak tartsák. Mivel a többiek gyakran úgy érezhetik, hogy az 5-ös életútszámú ember becsapta vagy átverte őket, gyakran nagyon számos zátonyra futott emberi kapcsolatuk van az 5-ös életútszámúaknak.

Az 5-ös életútszámúakat onnan tudhatják, hogy egészen letértek az útjukról, ha túl dekadens életet élnek és mindenkit megrontanak, akivel csupán találkoznak. Ha 5-ös az életútszámod, és állandóan kritika, gúnyolódás, viszályok és stabilitáshiány kísér, akkor valószínűleg letértél az életcélod felé tartó útról, vagyis arról az útról, amelyen nagylelkűbb és utópisztikusabb jövőt teremthetsz másoknak.

A 6-os számú életutat járók általában a többiek kedvében járnak, és nagy szükségük van arra, hogy úgy érezzék, a többiek számára nélkülözhetetlenek. Emiatt rengeteg 6-os életútszámmal rendelkező ember annak szenteli az életét, hogy másokról gondoskodjon vagy másokra vigyázzon, ezért sokan közülük orvosok, ápolók, tanácsadók, tűzoltók és rendőrök lesznek.

Ezek az önzetlen emberek abban hisznek, hogy segíteniük kell másoknak a terhek cipelésében, miközben életútjukat járják. Általában érett lelkek, akik nem félnek a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától.

A 6-os életútszámmal rendelkezők általában lelki kötelességüknek érzik azt, hogy másoknak segítsenek, és így is tesznek – egyfolytában kedvesek, megértők és gyengédek mindenkivel, akivel csak találkoznak. Ezek a született vezetők már gyermekkorukban is jóval bölcsebbek, bátrabbak és fegyelmezettebbek a koruknál.

A 6-os életútszámúak otthonkedvelő emberek, és a tetteiket gyakorta gyermekeik és a családjuk iránti szeretet irányítja.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek általában nincsenek anyagi gondjaik. Ha mégis vannak, akkor annak az oka, hogy egy még nála is rosszabb helyzetben lévő embernek segítenek. A többi embernél nagyobb valószínűséggel fogad örökbe gyereket vagy választ olyan munkát, amelynek során gyerekekkel kell foglalkozni (például gyermekek sportedzője).

A 6-os életútszámúak általában kivívják a családjuk és a barátaik tiszteletét. Ez annak köszönhető, hogy a közösséggel való kapcsolatfenntartásban hajlandók a saját részüknél nagyobb szeletet vállalni a kötelezettségekből.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek nagyon kevés negatív tulajdonságuk van – az egyik ilyen tulajdonságuk az, hogy hajlamosak másoktól függeni.

Ha egy 6-os életútszámú ember olyan kapcsolatban él, amelyben a társa mentálisan beteg vagy egyéb komoly lelki problémái vannak, akkor a 6-os életútszámú ember valószínűleg letért a valódi útjáról, mert ez azt jelzi, hogy inkább a betegségek előmozdítója, nem pedig a gyógyítója lett.

A 6-os életútszámú emberek életcélja az, hogy szeressenek és gondozzanak mindenkit, akivel találkoznak, ne pedig csupán azt az egy speciális embert, aki a legfontosabb a számukra.

A 7-es életútszámmal rendelkezők szeretetteljes, békét kedvelő emberek, akik a racionalitást fontosabbnak tartják az inspirációnál. Ezek a visszafogott és elemző beállítottságú, mélyen gondolkodó emberek nagyszerű matematikusok, mérnökök, feltalálók, kutatók és orvosok lehetnek.

Ezek az intellektuális és vizsgálódó emberek gyakran magas szintű tanulmányokat folytatnak. Mivel imádnak olvasni és információt szívni magukba, általában rengeteg, magányosan eltöltött órára van szükségük ahhoz, hogy tágítsák a tudásukat. A 7-es életútszámú gyermekek általában kiváló tanulók, és gyakorta érettebbnek tűnnek a koruknál.

A 7-es életútszámmal rendelkezők maximalisták, egyfolytában a tökéletességre törekednek, és a csendet jobban szeretik a zenénél, a zajnál és a tömegnél. Módszeres és alapos elemzők, akik abban hisznek, hogy haz ember nem tud jól elvégezni egy munkát, akkor hozzá se fogjon.

A gyanakvó természetű 7-es életútszámúak nem barátkoznak könnyen. Megvetik a híres kultúrával kapcsolatos cseleket és alattomosságot, és nem foglalkoznak olyanokkal, akik nem felelnek meg szigorú erkölcsi elvárásaiknak.

A többiek szemében a 7-es életútszámúak visszafogottnak és zárkózottnak tűnnek, és a legtöbb embernek már ahhoz is össze kell szednie a bátorságát, hogy megközelítse őket. Ha viszont egy 7-es életútszámú ember mégis barátra lelt valakiben, akkor az a barátság általában egy életre szól.

Habár szkeptikusak és elemző természetűek, a 7-es életszámmal rendelkezők mégis jobban bíznak az ösztöneikben, mint a statisztikákban, a kérdőívek végeredményében és a többiek tanácsaiban. Mivel gyűlölik, ha manipulálják őket, sokan közülük undorodnak a televíziótól és a médiától.

Ezek a remeték élvezik az egyedüllétet, és szeretnek a modern élet nyüzsgésétől távol lenni. Emiatt sokan közülük inkább vidéken élnek, ahol az idegeiket nem készíti ki a nagyvárosi élet gyors tempója.

A 7-es életútszám negatív oldalaz, hogy az ezzel rendelkező emberek hajlamosak a pesszimizmusra, a túlságosan logikus gondolkodásra és a vitatkozásra. Rengeteg 7-es életútszámú ember nagyon eszes, és – valószínűleg nem alaptalanul – úgy tekintik, hogy a világ tartozik nekik annyival, hogy nyugodtan élhessenek.

Ha olyan 7-es életútszámmal rendelkező ember vagy, aki egyáltalán nem tud bánni másokkal, akkor nagy esély van arra, hogy az eddig csak különcnek tekintett személyiségjegyeid visszataszítókká váltak. A világtól való teljes félrevonulás annak a jele, hogy a 7-es életútszámú ember teljesen letért az útjáról. Ebben az esetben az illetőnek végig kell gondolnia, mik is voltak eredetileg a céljai, hogy a világot a bölcsessége segítségével jobbá tehesse.

A 8-as életútszámmal rendelkezők nagyon szerencsés emberek, akik egyedüli életcélja az anyagi javak felhalmozása. Az ezen az úton járó embereknek hozzávetőlegesen kevés idejük jut az álmodozásra, mert idejük nagy részét az köti le, hogy kivételes szervező képességeiket a való világban alkalmazzák.

A 8-as életszámúak általában magabiztos, karizmatikus emberek, akik nagyon értenek a trendek és a lehetőségek észrevételéhez. Az életcéljuk általában az, hogy megtanulják manipulálni a pénzt és a hatalmat anélkül, hogy ez elrontsa őket.

Ezek a felfelé igyekvő emberek nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy találkozzanak a megfelelő emberrel a tökéletes időpontban. Még ha előítélet-mentes környezetből is jött, a 8-as életútszámú ember akkor is rengeteget tesz azért, hogy ott legyen a megfelelő partikon, a megfelelő ruhát viselve és a megfelelő emberekkel csevegve. Azok az emberek, akik alacsonyról indulva nagy magasságokig jutottak el, általában 8-as életútszámúak.

Azoknak a 8-as életútszámú embereknek, akik jó célokra használják fel velük született szerencséjüket, hatalmas lehetőségük van arra, hogy több ezer, vagy akár több millió ember életét jobbá tegye.

A 8-as életútszámmal rendelkezők gyakorlatiasak és állhatatosak nagyobb céljaik elérésében, kitartásuk és elszántságuk pedig egyfolytában segít nekik legyőzni ellenfeleiket. A bátor 8-as életútszámúak nem riadnak vissza nehézségektől, és sokszor pusztán a kitartásukkal és a lelkierejükkel sikerül legyőzniük az ellenfeleiket.

Némelyik 8-as életútszámú ember letérhet az útjáról, ha túl mohó, kapzsi vagy féktelen lesz. A munkahelyükön zsarnokká válhatnak, otthon pedig hidegek és szívtelenek lehetnek. Nem szabad lebecsülniük a többiek véleményét, kiváltképpen akkor, ha érzelmi kapcsolatokról van szó.

Az anyagi javak utáni hajsza ritkán fontosabbá válhat a személyes kapcsolatoknál. A 8-as életútszámmal rendelkezők akkor haladnak negatív úton, ha az anyagi javakhoz és értékes tárgyakhoz való ragaszkodásuk erősebb annál a vágyuknál, hogy az anyagi és a lelki javakat megosszák a világ maradék részével is.

A 9-es életútszámmal rendelkezők sorsa az, hogy humanitárius cselekedeteket hajtsanak végre. Nagyszerű diplomaták, környezetvédők, állatorvosok, tanárok, bírók, szociális munkások, ápolók, papok és gyógyítók válhatnak belőlük.

Ezek a kifinomult emberek nagyon önzetlenek, és gyakorta életük legelejétől a legvégéig türelmesek, megbízhatók és becsületesek. Erkölcsi szilárdságukról, megértésükről és nagylelkűségükről lehet őket felismerni.

A nemes lelkű 9-es életútszámúak hajlandók nagy felelősséget vállalni az igazság vagy az elnyomottak védelme érdekében. Közülük csak nagyon kevés embert érdekelnek az anyagi javak. Sokan közülük hisznek abban, hogy a mennyben ezután megkapják a jutalmukat a földön véghezvitt tetteikért. Nem ritka dolog, ha egy 9-es életútszámú ember minden anyagi javát feladja közjó érdekében.

Némelyik 9-es életútszámmal rendelkező ember a festészet, az írás, a zene vagy más művészeti tevékenység segítségével fejezi ki az életet mélyen megértő személyiségét. Sokan közülük misztikusok, boszorkányok, alternatív gyógyítók vagy más ezoterikus tevékenységet végzők lesznek.

A 9-es életútszámmal rendelkezők személyiségéhez a gyógyító és a gondviselő szakmák illenek. Érzékeny természetüket egészen eltaposhatja hagyományos, versenyszellemű üzleti környezet.

A 9-es életútszámúaknak megnyerő a mosolyuk és könnyen barátkoznak. Odafigyelnek arra, amit mondanak nekik, és általában már attól jobban érzik magukat a többiek, ha megveregetik a kezüket.

Habár idegenekkel nagyon jól kijönnek, a társas kapcsolatokban már nem annyira jók. Az intim kapcsolatok sűrűn mérgező hatással vannak a kifinomult 9-es életútszámúakra, akiket lelomboz az ideális lelki társuk hisztizése, birtokolni akarása és egyedisége. A 9-es életútszámuk nem igazán szeretik a nemi életet, csak akkor, ha tantrával kapcsolatos vagy nemzés céljából történik. Sokan közülük szándékosan egyedülállók maradnak, hogy mindenkit a lelki társukként kezelhessenek.

Az útjukról letért 9-es életútszámúak gyakorta dühösek vagy ellenségesek azokkal, akiknek segítettek. Úgy érezhetik, hogy a nagylelkűségüket kihasználták. Az életútjuk az, hogy inkább Istenben vagy valamilyen magasabb hatalomban higgyenek, mint az emberekben. Annak a 9-es életútszámú embernek, aki a jutalom reményében ad valamit másoknak, meg kell vizsgálnia igazi bensőjét és elveit.

A 9-es életútszámmal rendelkezők negatív tulajdonságai akkor jöhetnek elő, ha úgy érzik, hogy kihagyták őket valamiből. Különcségük miatt a többiek a falu bolondjaként kezelhetik őket. A 9-es életútszámúak sokszor olyan stílusban adják elő emelkedett elveiket, amit a többiek abszurdnak, túlzottnak vagy nevetségesnek találnak. A 9-es életútszámmal rendelkezők életútjának egy része az, hogy inkább a cselekedeteikkel fejezzék ki lelki alapelveiket, ne pedig tanítással vagy hittérítéssel.

A 11-es életútszám a spirituális megvilágosodással áll kapcsolatban. A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakorta többi embernél sokkal jobban megértik és ismerik a metafizikát.

A 11-es életútszámúak hajlamosak végletekben bővelkedő életet élni. Ahhoz, hogy megtalálják a racionális és az irracionális közötti egyensúlyt, sűrűn a legvégletesebb vallásokhoz vagy kultúrákhoz fordulnak. Ezek az avantgárd és képzelgő emberek nagyszerű tanítványok, látnokok, misztikusok, gyógyítók, tanárok, írók, zenészek és művészek lehetnek.

A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran mindent feláldoznak az okkult vagy metafizikai tudás megszerzése érdekében. A tanulás iránti vágyuk miatt szektákhoz vagy egyházakhoz csatlakozhatnak. Amikor bajba kerülnek, akkor szerencsére nagyfokú rugalmasságról tesznek tanúbizonyságot.

A 11-es életútszámúak a karrierjükben valódi kaméleonok tudnak lenni. Sokan közülük úgy próbálgatják a különféle foglalkozásokat, mint a többiek a ruhákat. A szokatlan az, hogy ezekben a gyorsan megtanult szakmákban is sikeresek, bármik is legyenek azok. Sokan közülük egyszerre két foglalkozást is űznek, amik éles ellentétben állnak egymással. Általában 11-es lélekszámú az, aki nappal bankigazgató, éjjel pedig kártyajós.

A 11-es életútszámúak viszont akkor töltik be a legjobban életcéljukat, ha tanítók vagy tanácsadók lesznek. A legtöbb 11-es életútszámmal rendelkező ember tudat alatt nagyon képzett gyógyító, és sokszor meggyógyítanak másokat az érintésükkel vagy a szavaikkal.

A 11-es életútszámúakkal viszont előfordulhat, hogy túl sokat követelnek maguktól vagy másoktól. Sokan közülük sérült gyógyítók, akik életük egy szakaszán olyan megrendítő élményben részesültek, amely miatt a spiritualitás felé fordultak. Viszont ezzel a rossz élménnyel általában sok mérgező érzés és súlyos önkritika járhat együtt. Rengeteg 11-es életútszámú embernek egy egész élet kell ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől.

A 11-es életútszámmal rendelkezők nagyon ideges természetűek, és hajlamosak az olyan betegségekre, amelyeknek két oldaluk van, mint például a mániás depresszió vagy a skizofrénia. Az álmodozásra való hajlamuk miatt lehet, hogy csak sok idő elteltével ébrednek rá az valódi életcéljukra. Sőt, a 11-es életútszámúak gyakran nagyon későn érnek, és csupán a 40-es éveikben kezdenek el azzal foglalkozni, amit igazán szeretnek.

A 11-es életútszámmal rendelkező ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha egyfolytában nagy dolgokról álmodozik, de semmit sem tesz az álmai elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nem halad, hanem megragadt a felvilágosodás képzelgő szakaszában.

A 22-es számú életutat követőket nagymestereknek, tanítóknak hívják. Ez a legerősebb életútszám, és megannyi képesség társul hozzá. Speciális képességük van ahhoz, hogy az ötleteiket a valóság birodalmában megvalósítsák.

Bármire is gondol a 22-es életútszámú ember, az majdnem biztosan meg fog jelenni a valóságban, ezért nagyon fontos, hogy óvatosan válogassák meg a gondolataikat. Ha hajlandók dolgozni azért, amire vágynak, akkor óriási sikerre, hírnévre és presztízsre tehetnek szert.

A 22-es életútszámúak könnyedén elérnek mindent, amire vágynak. Nagy dolgokat érhetnek el kevés erőfeszítéssel.

A negatív tulajdonságú 22-es életútszámúak nagyon ritkák, és a többiek szemében érzéketlennek tűnnek. Ez azért van, mert lelkileg próbálnak függetlenek lenni a tárgyaktól és az eseményektől. Sokan közülük az anyagi sikerekért küzdenek, mert a vagyonukat meg akarják osztani a tömegekkel.

Hasznosnak találtad a cikkünket? Segítsd a munkánkat és mentsd el ezt a pint! 🙂

Forrás: joportal.hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn