Ő a Legkevésbé Szeretett Csillagjegy, Ezt Senki Nem Gondolta Volna

A szeretet a legfontosabb dolog a világon! Hatására más lesz a világ, valósággal megszűnnek a gondok, és a legnegatívabb napod is szebbnek tűnhet. Szeretet nélkül igen sivár lenne az élet!

Minden embert szeret valaki, még azt is, akiről azt hinnéd, hogy ő a világon a legelviselhetetlenebb személy. Számos kutatás alapján bebizonyították, hogy szeretet nélkül nem sokáig tudna egészségesen életbe maradni egyetlen élőlény sem, fokozatosan leépülne, ezután elpusztulna.

A legfontosabb, hogy önmagunkat szeressük, adjunk szeretetet a körülöttünk levő embereknek, és legyünk képesek arra, hogy befogadjuk a felénk áradó szeretet. A 12 csillagjegy közül a Bak az, akinek igen kis része van a szeretetben. Nem azért, mert őt nem szereti senki a világon, vagy, mert ne lenne szíve esetleg, hanem azért, mert annyira racionális gondolkodású, hogy hihetetlenül messze áll tőle a szeretet érzése.

A Bak nem egy rossz ember, soha nem ártana senkinek, viszont annyira távol állnak tőle az érzelmek, hogy sokszor bele sem gondol, hogy lelki oldala is van az életnek. Két lábbal áll a földön, és, ha belekezd egy projektbe, akkor képes reggeltől-estig azzal foglalkozni. Ebben a helyzetben bizony elhanyagolja a szeretteit, a családját, és az sem igazán érdekli, ha szívtelennek tartják.

A munka részén a világ legpéldaértékűbb embere, viszont a párkapcsolatban adódnak problémái. Nem érdeklik a lelki dolgok, és nem foglalkozik azzal, hogy mit is éreznek valójában az emberek. A saját érzéseivel sem foglalkozik, ha vannak is, inkább elnyomja őket.

Úgy gondolja, hogy érzésekbe belebonyolódni, csupán szükséges rossz. A Bak csillagjegyű személy felettébb egyszerűen működik: számára a legfontosabb a karrier és a hírnév, nincs ideje a rózsaszín álmokra és a romantikára. A világ mozgatórugója a logikus tényeken alapuló gondolkodás. Ha mélyebb érzéseket szimatol a levegőben, messzire elkerüli azokat, soha senkinek nem nyitja meg igazán a szívét.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn