Ők a 4 Legkedvesebb Csillagjegy! Te Köztük Vagy?

Kik ezek az elképesztően aranyos emberek? Asztrológusok szerint, 4 csillagjegy szülöttei alkotják a világ legkedvesebb embereinek többségét, ezek a csillagjegyek pedig a következők…

4. helyen: Ikrek
Az Ikrek közül sokan nem tolerálják az igazságtalanságot, sőt bármilyen körülmények között megérzik, ha valami igazságtalanság folyik a háttérben. Pont ezért az Ikrek egyfolytában a gyengék és a védtelenek pártját fogják. Az Ikrektől nem szokatlan, ha minden nap haza visz és befogad egy gazdátlan kisállatot, vagy hosszú hetekig hagyja, hogy a lakás nélkül maradt barátja nála lakhasson.

3. helyen: Halak
Ezzel a csillagjeggyel hihetetlenül könnyű kapcsolatot teremteni. A Halak nyitottak és minden jó dolgot teljes vállszélességgel támogatnak, ezért sem áll tőlük messze a jótékonysági megmozdulások szervezése. Ellenségeiknek könnyedén megbocsájtanak, de a múltbéli sérelmeket képtelenek feledni, sőt hosszú ideig őrlődnek rajtuk.

2. helyen: Bika
A Bikák annyira önzetlenek, hogy akár az utolsó ingüket is képesek lennének odaadni egy hajléktalannak. Sajnálatos módon az önzetlenségükkel nagyfokú naivitás is párosul, és ezt az emberek gyakorta ki is használják. Tehát ennek a csillagjegynek óvatosan kell válogatnia az ismerősei között, hiszen rengeteg ember csupán ideig-óráig keresi a társaságukat.

1. helyen: Vízöntő
A Vízöntő sosem ártana szándékosan másoknak. Egyfolytában széles mosollyal nyitják ki lelkük ajtaját a többiek előtt és nem lehet olyan kéréssel eléjük állni, amit ne próbálnának meg teljesíteni. Ha elsőre mindezeket nem is véled felfedezni bennük, várj egy kicsit, hiszen időre van szükségük ahhoz, hogy megnyíljanak az emberek előtt.

Ha a te nem került fel a listára, ne csüggedj, hiszen valószínű, hogy te más pozitív előnyökkel vagy felruházva. Vannak olyan barátaid, akik a fenti csillagjegyek egyikében születtek? Ha igen, akkor most már tudatosan is megvizsgálhatod, hogy kedvességük meddig terjedhet ki.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn