Ők a Hosszú Életű Csillagjegyek!

Az holdjegy és az aszcendens is számít. Akinek vagy a napja vagy a holdja vagy az aszcendense ezekben a jegyekben áll, hosszú életre számíthat.

Halak
A Halak bár látszólag magába szívja a külvilág rossz érzelmeit, ha ezt megtanulja kezelni, és elúszik a stressz elől, elképesztően hosszú életre számíthat. Jeanne Calment, a 123 évig élt eddigi világrekorder is Halak jegyben született halak aszcendenssel.

Rák
A Rákok hihetetlenül érzékeny lények, de tudnak magukra mégis vigyázni. A korral megtanulják kezelni labilitásukat, egyébként annyira nem hajlamosak a túlzásokra, drogozásra, italozásra. Nem igazán függő típusok. Ezért a Rák jegyűek sokáig élnek.

Bak
A Bakok a legkontrolláltabb emberek, és mindent kibírnak. Olyan szívósak, hogy azt mondják, egy atomtámadás után csupán a Bakok fognak életben maradni. Ha egy csepp élet marad bennük, újra felállnak és mennek tovább. ha betegek, akkor sem adják fel, mindent megtesznek a túlélésért.

Amire a többieknek figyelni kell:

Az idősebb Kosoknak meg kell tanulniuk felmérni saját erejüket, már nem szabad úgy pörögni, mint fiatalon, a Bika mondjon le pár élvezetről idősen: a túlevésről és ivásról, az Ikrek az idegeire vigyázzon, az Oroszlán ritkán olyan naív, hogy azok teszik tönkre, akiknek a csodálatától függővé válik, sőt az italozásra is hajlamos lehet, a Szűz annyi betegséget képzel be magának, hogy az megbetegítheti, a Mérleg tanuljon meg nemet mondani, mert más emberek megmérgezhetik, a Nyilas vigyázzon, hogy ne maradjon egyedül, mert egy szerető társ meghosszabbítja az életet, a Skorpió tudjon megszabadulni a rossz érzelmektől, mert azok felhalmozódva kárt okoznak, a Vízöntő ha legyengül, könnyen feladja, és önként távozik az életből.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn