Ők a Legféltékenyebb Csillagjegyek, Te Köztük Vagy?

Nézzük, hogy melyek azok a csillagjegyek, akiknél nagyobb valószínűséggel számolhatunk a féltékenység okozta kellemetlen helyzetekkel. Mellesleg ők képesek a legjobban szeretni is…

Kos
A Kosok jellemzően hangulatemberek, akiket nagyon könnyen és hirtelen el tud ragadni a szenvedélyük. Ilyenkor, mintha nem is azzal a személlyel állnánk szemben, akit megismertünk. Az érdekes az, hogy amilyen hirtelen jön a vihar, olyan gyorsan el is ül és még ők maguk is meglepődnek azon, hogy mi is történt éppen. Nincs bennük rosszindulat, de nehezen uralkodnak az érzelmeiken.

Rák
Az érzelmes Rákok talán abban érdekesek, hogy ők a világért sem akarnák a tudtodra adni, ha féltékenység mardossa őket. Inkább csendben szenvednek magukban, csak ne kelljen szavakba önteni ami bennük zajlik. Mivel hihetetlenül érzékenyek, ezért könnyen vesznek magukra olyan dolgokat, amiket nem kellene. Sajnos a kimondatlan negatív érzelmeket feloldani is sokkal nehezebb bennük.

Szűz
A tipikus perfekcionista Szűz valószínűleg nem párkapcsolati téren brillírozik ezzel a tulajdonsággal. Magával szemben is hatalmas elvárásokat támaszt, így ha azt tapasztalja meg, hogy valamiben nem ő a legjobb, a legkiemelkedőbb, akkor azt óriási bukásnak veszi és irigyen vizslatja a fölé kerekedő személyt. Soha nem nyugszik, hiszen mindig ő akar az első helyen lenni.

Skorpió
Az egyik legrosszabb a csillagjegyek között, persze csak féltékenység terén. Állandóan piszkálódik, és szúrós megjegyzéseket tesz, ha neki nem tetsző dolgot tapasztal és félti a helyzetét az élet bármely területén. Párkapcsolatban sem kegyelmeznek, ha azt veszik észre, hogy nem az elvárt módon viselkedik a kedvesük, aminek azonnal hangot is adnak. Érdemes egy őszinte és mély beszélgetéssel helyrerakni bennük a dolgokat.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn