Ők a Legfigyelmesebb Jólelkű Csillagjegyek: Bármikor Lelki Támaszt Nyújtanak a Bajban!

Bizonyos női lelkek olyanok, akárcsak az angyali gondviselés, hiszen nincs a világon náluk szeretet teljesebb, odaadóbb, kedvesebb, segítőkészebb ember. Őket ismerheted meg az alábbiakban, a csillagjegyük szerint…

1. A Bika nő
Ez a nő nyugodt, kedves, szelíd teremtés. Hajlamos túlaggódni a dolgokat, egyfolytában megvéd másokat, és jókedvre deríti a bántalmazottakat. Őszinte és lojális, nem könnyű feldühíteni, inkább türelmes és megértő. A mellette lévő férfinak is erősnek kell lenni, aki vállalja a családjáért a felelősséget.

2. A Rák nő
Érdemes a Rák nővel barátságot kötni, mert ő egy valódi gondoskodó, kedves angyal. Aranyszíve van, és megtestesíti szinte az összes női princípiumot. Hihetetlenül jó anya, figyelmes feleség és remek háziasszony. Minden férfi ilyen nőre vágyik, aki amellett, hogy megértő, még vicces is.

3. A Nyilas nő
Független, optimista nő, aki nem panaszkodik semmire és senkire, hanem egyfolytában mosolyog és jókedvre derít másokat. Egy földre szállt angyal. Mindig a jót látja meg az emberekben, és támogat minden rászorulót, akárhányszor szükségük van a segítségére, ebben senkinek nem okoz csalódást.

4. A Halak nő
Nyugodt, ragaszkodó, szerelmes típus. Szándékosan senkinek sem okoz rosszat. Arra törekszik, hogy párjával a kapcsolatuk teli legyen élettel, energiával, szenvedéllyel. Olyan, akárcsak egy őrangyal, aki egyfolytában vigyáz a körülötte lévőkre.

forrás: filantrópikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn