Ők a Legjobb Anyósok, a Horoszkópjuk Alapján!

Jó tudni, milyen lesz a kapcsolatod párod édesanyjával. De ha már nyakig benne vagy a buliban, akkor is javasolt tájékozódni arról, hogyan kell hozzá viszonyulni a horoszkópja alapján! Íme, hozzá egy kis használati útmutató! A te anyósod is a legjobbak közt van?

1. Halak
Ők valószínűleg a legtürelmesebb, legszeretetreméltóbb, legidillibb anyósok. Egyedül annyival mehetnek az ember agyára, amikor az elképzelt világát szeretné megvalósítani és látja maga előtt a mesés esküvőt vagy az unokákat az udvaron rohangálni. A fantazmagóriáitól eltekintve igazán vicces, kedves, harmonikus anyós, akivel nem nehéz kijönni. Teljes mértékig önfeláldozó a családjával szemben, ritkán ezt látványosan prezentálja is, de olyankor csupán egy kis szeretetre és figyelemre vágyik, amit javasolt megadni neki, hiszen kiteszi a lelkét a családjáért.

2. Vízöntő
Hihetetlenül kellemes és barátságos személyiség, könnyen ki lehet vele jönni. Nem szokása beleszólni a többiek életébe, mindenkinek kellő szabadságot és teret ad. Elvégre ő is utálja, ha megmondják, neki mit tegyen és mit ne. Eleinte valószínűleg hűvösnek és távolságtartónak tűnik, de ha megkedvel, akkor kifejezetten jó barátok lehettek. Imádja a közös programokat és értékeli, ha nincs egészen kizárva a családi életből. Sokszor inkább barátként, mint anyósként lép fel és tényleg arra törekszik, hogy mindenkivel jót tegyen. Persze ha nem kedvel valakit, nem mondja meg, ugyanúgy próbál cuki anyós lenni, legfeljebb ritkán ereszt el 1-1 megjegyzést.

3. Mérleg
Hihetetlenül jól kijönnek az emberekkel, igazán könnyű velük összebarátkozni. Nekik csupán az a fontos, hogy a gyereküket boldoggá tegyék és meglegyen a családi kiegyensúlyozottság. Úgyis utálnak minden vitát és konfliktust. Szeretnek jó tanácsokat adni – amik tényleg jók – de sosem szólnak bele a fiatalok életébe. Szívesen játszanak békítő szerepet, ha megkérik, de egyébként tudják, hogy a dolgok nem rájuk tartoznak. Csupán annyi még, hogy ne mellőzzük őket, szeretik a társaságot, és ha kicsit felnéznek rájuk, éreztetik velük, hogy fontos, ezektől teljesen kenyérre kenhetőek lesznek.

És a többi jegy…

Kos
A Kos-jegyű anyósok általában nyitottak, fiatalosak, és számos mindenről lehet velük beszélgetni. Jóval inkább haverként, semmint anyósként viselkednek, de azért szeretik, ha látványosan tiszteletteljes és udvarias vagy, csupán ne vidd túlzásba, mert ki nem állhatják „nyalizást”. Mindemellett hihetetlenül lendületesek, és lobbanékonyak, aminek következtében sokszor keményen kimondják, amit gondolnak, és meggondolatlanul megkritizálnak, ami ugye nem túl jó érzés lehet. Ha megpróbáljuk ezeket nem véresen komolyan venni, akkor remek kapcsolatot sikerülhet vele kialakítani.

Bika
Iszonyatosan ragaszkodnak a gyerekükhöz és igyekszenek a szoknyájuk mellett tartani. Ebből kifolyólag rád nézve tele lesznek elvárásokkal, és nekik aztán nem könnyű megfelelni. Bár valódi minta anyák tudnak lenni, hihetetlenül toleránsak és kedvesek, rengeteg mindent meg lehet velük beszélni, de a fő szokásaikon képtelenek lesznek változtatni. A hazugságot és a hidegháborút nem szívlelik, jobb szeretnek mindent megdumálni, és egy idő után hajlandóak is belátni, ha hibásak, de jó, ha tudod, hogy igen sértődékenyek. Arról meg ne is álmodj, hogy nem fog befogni a házi melóba…

Ikrek
Az Ikrekkel semmi sem lehet könnyű, hiszen alapjáraton is bonyolult emberek. Egyik pillanatban még barátkoznak és jó fejek, a másikban már egészben lenyelnek. Általában szélsőségesen állnak a menyükhöz, tehát vagy a főnyeremény vagy a legborzasztóbb választás lehetsz a gyereke számára, akinek természetesen a legjobbat akarja, mert fia nevében is hatalmas igényei vannak. Azonban gyengéje a társaság és számos jó pontot lehet kapni ha, foglalkozol és dumálsz vele. Pár közös programmal könnyedén leveheted a mamát a lábáról.

Rák
Tévedsz, ha úgy hiszed, a családcentrikus Rák mama lesz az álomanyós. Könnyen elfogadják az embert, azonban úgy kezdenek el kiborulni és hisztizni, ahogy érzik, hogy egyre inkább kevesebb szerep, feladat jut az életükben, mint anya. Ez persze konfliktusokat és belháborút fog szülni. Különben csodás anya és nagyi lesz belőle, de ahhoz az kell, hogy továbbra is érezze, mennyire fontos a családban és hogy szeretik. Ritkán javasolt látványosan a segítségét vagy a szakértelmét kérni, ezzel jó pontokat lehet begyűjteni.

Oroszlán
Az Oroszlán anyós, valódi harcos. Elszántan küzd a gyermekéért és a posztjáért. Nehezen fogadja be az „idegent” a meghitt kis életükbe. Hihetetlenül türelmesen, megértően és óvatosan kell velük bánni, mert ha elszakad náluk a cérna, szörnyű háborúzásba lehet velük kezdeni. Azonban ha engedünk nekik, könnyen a fejünkre nőnek és diktátorként fog uralkodni az életünkben. A diplomácia rögös útján kell velük lavírozni és éreztetni kell, hogy nem jelentünk fenyegetést a számukra. Különben rengeteget lehet tőlük tanulni, mindamellett, hogy tele lesznek felénk elvárásokkal.

Szűz
Általában szeretetre méltóak, de hajlamosak túl nagy aggodalmaskodásra. Várhatóan nem lesz vele nyílt összetűzésünk, de arra készüljünk fel, hogy hihetetlenül makacs anyós, aki nehezen tűri az újdonságokat. Törekedjünk arra, hogy ne álljunk le vele veszekedni, mert azzal tönkretesszük a kapcsolatunkat. A szűz anyósokkal akkor lehet jó a viszonyunk, ha nyugodtan beszélgetünk vele.

Skorpió
Igencsak lobbanékony, heves természet a mama, aki egyedüli maró, gúnyos megjegyzéssel, kritikával képes halálra sebezni az embert. Ritkán fel sem tűnik neki, hogy szavaival megbántja a másikat. Vele vagy hihetetlenül jóban, vagy rosszban lehet sokszor az leendő rokon. Már csupán azért is, mert imád irányítani és kiemelkedő szerepet játszani a család életében. Imádja, ha minden az elképzelései szerint alakul és azt tesznek a körülötte levők, amit elvár. A Skorpió anyós valódi ördögi teremtés lehet, aki képes hihetetlenül megkeseríteni a másik életét. De ha baj van, akkor megmentőként lép fel és gondolkodás nélkül kihúzza a bajból a leendő menyét is.

Nyilas
Békeszeretőek, ezért nem szeretik a nyílt konfliktusokat. Ha az anyósunk nyilas, akkor mi is örülhetünk, mert egyfolytában hajlandó lesz a kompromisszumos megoldásokra, és az új helyzetekhez is könnyen alkalmazkodik. Ezt a harmonikus kapcsolatot csupán akkor ronthatjuk el, ha valamit mondunk róla a háta hátterében, mert a nyilasok sosem bocsájtják meg, ha visszajut a fülükbe az, amit mondtak róluk.

Bak
Számukra hihetetlenül fontosak a hagyományok, ezért rettenetesen nehezen fogadják el a változásokat, emiatt úgy érezhetjük, hogy az anyósunk makacs, és begyöpösödött, pedig valójában csupán szeretné egyben tartani a már működő dolgokat. A bak anyósok hihetetlenül mélyen tudnak szeretni, bár ezt néha mutatják ki.

noiportal
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn