Ők a Legkegyetlenebbek, Horoszkóp Alapján!

Erről a 4 csillagjegyről egyáltalán nem gondolnád, mennyire kegyetlenek is tudnak lenni valójában. Bármilyen kedveseknek és megnyerőnek is tűnhetnek elsőre, de akár még másodikra is, nem árt óvatosnak lenni velük. Jobb, ha nem vonod magadra a haragjukat. Nézzük hát kik is ők…

Nyilas: báránybőrbe bújt farkas
A Nyilas, amilyen könnyed és frivol, épp annyira könyörtelen, sőt akár bosszúálló csillagjegy is. Időnként valószínűleg már túlságosan is mértéktartó, máskor pedig minden szabályt felrúg. Kiszámíthatatlan lehet, nem tudni, hogyan reagál a dolgokra vagy épp mit fog tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy kiemelkedően kedves, vicces, vidám és bájos, máskor pedig pontosan ennyire bosszantó, undok és elviselhetetlen. Sűrűn forrófejű és meggondolatlan, megy a saját feje után, ebben a helyzetben nem lehet visszatartani, úgyis azt teszi, amit kitalált. Mint egy szabadulóművész, pontosan úgy hagyja maga hátterében a korlátokat, legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy az élete bármely más területéről.

Kos: mindenen átgázol
A Kos tudja, mit akar. Horoszkópja szerint egyfolytában eléri, amit szeretne, és nem foglalkozik azzal, hogy a többiek mit gondolnak róla. Nem véletlen a csillagjegy szimbóluma sem, ő valóban olyan, mint egy faltörő kos. Nekimegy a falnak is, ha épp arról van szó. A lehetőségek közül egyfolytában a számára optimális megoldást választja, hogy döntésével esetleg megbánt másokat, az másodlagos a számára. Ha pedig a többiek megpróbálják őt korlátozni, akkor végképp kiütközik belőle a lelkében rejlő kegyetlenség. A Kost nem javasolt provokálni. Erős energiákkal rendelkezik, könnyen robban, könnyű őt felbosszantani. És hogy milyen, amikor igazán dühös, azt ne akard megtudni.

Bika: a legmakacsabb csillagjegy
A Bika mindent magának akar tudni, birtokol, gyűjtöget. Az anyagi biztonság nélkül létezni sem tudna. Született vezető, a legjobbat, a luxust akarja magának és társának is. Ugyanakkor rémesen önfejű és makacs. Amihez ragaszkodik, abból nem enged. Lehetetlen megállítani, meggyőzni, amikor valamit a fejébe vesz. Ha pedig mégis megpróbálkozol ezzel, úgy felbosszantod, hogy magad sem hiszel a szemednek. Az addig türelmes és nyugodt Bika elemi erővel robban fel, azon se lepődj meg, ha tányérok és poharak röpködnek a levegőben. Ne vond magadra a haragját, inkább próbáld meg egyensúlyban tartani a kapcsolatot, ha pedig valamit nagyon akar, hagyd rá. Legközelebb magától rájön, miben hibázott.

Rák: a legvadabb csillagjegy
Bármilyen furcsán is hangzik, a kiemelkedően érzékeny és érzéki Rák nagyon is be tud durvulni, amikor úgy hozza a helyzet. Hihetetlen, de ő a legkegyetlenebb csillagjegy valamennyi közül. Nem foglalkozik a következményekkel. Azonban a legmélyebb vágyait mindenkor szeretné megvalósítani, és ebben a helyzetben kíméletlenül átgázol a szerettein és a barátain is. Míg máskor hihetetlenül gondoskodó és figyelmes, időnként teljesen kifordulhat önmagából. Előfordulhat ugyanis, hogy oly mértékben ragadja el a szenvedély, hogy valójában tudatában sincs annak, mit tesz jelenleg. Ebben a helyzetben még a törvénnyel is összeütközésbe kerülhet. Márpedig amikor nyugodt, hihetetlenül is pontosan látja, mit és hogyan kellene tennie, de amikor elveszíti a fejét, nem látja a következményeket sem.

nlcafe
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn