Ők a Legpletykásabb Csillagjegyek, Jobb Ha Megválogatod Mit Mondasz El Nekik

Érdemes megnézni, kivel szemben kell némaságot fogadnod, ha nem szeretnél nagyot bukni. Minden csillagjegy szülöttei más tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak olyanok, akik nagyon szeretnek beszélgetni, sőt rajonganak a pletykálkodásért. Nem feltétlenül rosszindulatból teszik ezt, egyszerűen nem tudnak csendben maradni. Nézd melyek azok a csillagjegyek, akiknek jobb ha nem meséled el a legbelsőbb gondolataid!

Bak:
Az unalom a legnagyobb ellenségük, ezért amikor csak lehet kimozdulnak otthonról és szívesen veszik körül magukat emberekkel. Nagyon szeretnek beszélni, ezért ha valami érdekességet hallanak, szinte kényszert éreznek rá, hogy azt valakinek elmondják. Nem rosszindulatból pletykálnak, sokszor bele sem gondolnak, hogy ezzel valakit megbánthatnak, esetleg a hír amit oly lelkesen továbbadnak nem is igaz.

A csend számukra zavaró, amikor csupán alkalmuk van rá, beszélgetnek. Örömmel fecsegnek a kolléganőkkel, a boltban az eladóval, a buszmegállóban az emberekkel, bárkivel akivel lehetőségük van. Szeretik ha figyelnek rájuk, ezért örömmel végeznek olyan munkát, ahol rengeteget kell beszélni. Kiváló ügynök, tanácsadó válik belőlük. Ha olyan munkát választanak, amelynek fontos eleme a beszélgetés, akkor nagy sikereket érhetnek el. Az ismerőseik számára viszont nem a legjobb hír, hogy egyszerűen képtelen hallgatni, így sokan nem merik elmesélni nekik a terveiket, mert tudják, hogy az hamar a többiek fülébe jutna.

Szűz:
A hallgatás számukra elképzelhetetlen. Amikor csak lehetőségük van rá, beszélnek. Ők azok, akik a munkahelyen egyfolytában egy jó sztorival kápráztatják el a kolléganőket. Mindenről tudnak mesélni, legyen az recept, egy jó film, vagy pont az, hogy kivel mi történt. Ha hall egy érdekes sztorit, azt rögtön továbbadja. Nem azért pletykálkodik, mert bárkit is meg akar bántani. Egyik történet jön a másik után, így olyasmit is elmesél, amit nem is akar.

A legféltettebb gondolataid nem érdemes megosztani vele, mert könnyen megtudhatja a fél világ. A pletyka néha problémát okozhat a számára, mert előfordulhat, hogy valakit nagyon megbánt a viselkedésével. Alkalmanként hajlamos a hallott hírt kissé kibővíteni, hogy még érdekesebb legyen, ezt csupán azért teszi, mert fontos számára, hogy figyeljenek rá.

Persze kivételek mindig vannak!

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn