Ők A Legtitokzatosabb Csillagjegyek! A 2.-on Mindenki Meglepődött

Lássuk, mint mondanak az asztrológusok: melyek azok a csillagjegyek, amelyek lelkében titkos árnyak lebegnek?

Skorpió
A Skorpiót gyakorta hozzák összefüggésbe a fekete színnel, de ez nem feltétlenül csupán az árnyoldalát jelenti. Van, hogy az erőssége, a pozitív oldala is feketével hozható kapcsolatba.

Az asztrológusok szerint a Skorpió a Halál Házával hozható szoros kapcsolatban, viszont ez nem csupán az elmúlás, de az újjászületés szimbóluma is. A fekete a rejtélyes lélek, a titkok, a mélyebb, filozofikus gondolkodás szimbóluma. Összességében véve a Skorpióról elmondhatjuk, hogy kicsit másképp látja a világot, mint a maradék csillagjegy, és pont ezért felettébb titokzatosnak, megközelíthetetlennek tűnhet.

Bika
Kevesen a látják a Bika titokzatos oldalát, hiszen kifele nem mutatja meg, de azért ott van benne. Társaságkedvelő, nyitott, kedves, és féltékenyen őrzi azt az embert, aki a legfontosabb számára. A sötét oldala az ambíció hiányában, és a mérhetetlen féltékenységben, és birtoklásvágyban nyilvánul meg.

Rák
Hihetetlenül bonyolult, és kanyargós lelki világgal rendelkezik, nehéz igazán kiigazodni a gondolatai, és érzései között. Ha mérges, vagy dühös, akkor olyan, mint a tenger vihar előtt. Ebben a helyzetben jobb, ha nem foglalkozunk vele. Nehezen fejezi ki érzéseit. A bizonytalanság homályossá, és érthetetlenné teszi.

Bak
A legtitokzatosabb csillagjegy, a Bak. Titokzatos, de a szó pozitív értelmében, és pont ezért hihetetlenül vonzódnak hozzá az emberek. Nagy sikert arat az ellenkező nemnél, pont ezért állandóan szerelmes belé valaki. Imádják a csendes, titokzatos, de mégis magabiztos Bakot.

Te közéjük tartozol? Ha igen írd meg hozzászólásban!

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn