Olcsó, Természetes Hajfesték Házilag: Újra Erős, Fényes és Könnyen Kezelhető Hajat Varázsol

A boltban vásárolható hajfestékek tele vannak kémiai anyagokkal, melyek a fejbőrön szívódnak fel a testbe. Terhes anyukáknak nem is lenne szabad hajat festetniük, de erről senki sem tájékoztatja őket, hogy a magzat is károsodhat bizonyos hajfestékektől. És akkor még nem is beszéltünk az allergiás reakciókról…

Ha szeretnéd kihangsúlyozni a hajad eredeti színét, tanuld meg ki az alábbi színezési módszert, amely maximálisan természetes, nem tartalmaz vegyi anyagokat és kíméli a környezetet és a szervezetedet is. Ennek használatával hajad sokkalta egészségesebb lesz, újra erős lesz, és fényes, könnyen kezelhető.

Elkészítés:
Keverj össze egy kanál olívaolajat, egy kanál mézzel, és egy tojás sárgájával.

Használat:
Nedvesítsd be a hajad, ezután tedd rá ezt a keveréket, masszírozd figyelmesen bele a fejbőrbe, és hagyjad rajta 30 percig ez zuhanysapkával lefedve és törölközőbe csavarba. Majd moss hajat, ahogy szoktál.

Ha természetes módon akarod világosítani a hajad árnyalatát, akkor tegyél a mézhez egy citrom levét, és fahéjat. Egy tálban keverj el 4 evőkanál fahéjat, 2 evőkanál mézet, és 1 citrom levét. Ezt a keveréket kend a hajadra, oszlasd el egyenletesen.

Tegyél a hajadra zuhanyozósapkát, ezután törölközőt, és maradjon rajta 2-3 órán át. Minél tovább rajta hagyod, annál világosabb árnyalat lesz az eredmény.

Érdemes elmentened ezt a cikket későbbre, ha újra szeretnéd festeni a hajad, teljesen egészségesen.

szt
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn