Online Pszichológiai Teszt – Rajzolj 1 Fát, Megmondom Ki Vagy!

Mielőtt tovább olvasnád az online pszichológiai tesztet, rajzolj egy fát! Nem fontos , hogy tökéletes legyen, hiszen nem műalkotás készül.

A legjobb, ha úgy rajzolgatsz, mint a gyerekek, akik egy történetet akarnak elmondani a képekkel. Ha elkészültél, ezen szempontok alapján elemezd a rajzodat!

Milyen a fa törzse?

Széles: Nyugodt és türelmes vagy, szinte fát lehet hasogatni a hátadon. Épp olyan keményen ellenállsz a megpróbáltatásoknak, mint az erős fa az időjárás viszontagságainak. Bármilyen akadály is kerül az utadba, te nem félsz a kihívásoktól, és bármikor képes vagy újrakezdeni az életedet.

Keskeny: Nyitott gondolkodású és idealisztikus vagy. Képes vagy arra, hogy mások véleményét is meghallgasd sőt elfogadd, ráadásul rejtélyes módon vagy képes megállapítani más emberek érzelmeit.

A teteje kétágú: Ez azt jelenti, hogy minden álláspontnak látod a pozitív és negatív oldalát. Ennek az oka, hogy könnyedén bele tudod képzelni magad más emberek helyzetébe, de épp emiatt előfordul, hogy gyakran képtelen vagy dönteni. Bár mindez azt is jelenti, hogy a negatív eseményekben és problémákban is meglátod a lehetőséget.
Vannak a fának ágai?

Nincsenek: Amennyibe csak a fa körvonalait rajzoltad meg, az arra utal, hogy a jobb agyféltekéd utalja a gondolkodásodat, ezért mindig ösztönösen, a megérzéseidre hallgatva cselekszel.

Igen: A bal oldali agyféltekével gondolkodó emberek logikusan és analitikusan szemlélik a világot, semmit nem bízol a véletlenre és minden tervedet a legvégsőkig kidolgozol, mielőtt belevágsz.

Vannak levelei?

Igen: Minden egyes levél egy gondolatot jellemez – állítják a szakértők. Szeretsz elmélkedni, gondolatokat cserélni és filozofálni a barátaiddal. Szereted a bonyolult kérdéseket és arra gyakran meg is találod a választ!

Nem: Magabiztos és határozott vagy, képes gyorsan felismerni egy helyzetet, majd tervet kidolgozni és azonnal cselekedni is. Ambiciózus vagy, ezért pontosan tudod, merre halad az életed!

Vannak gyökerei?

Nincsenek: a jövőre koncentrálsz, független és előrelátó vagy. Biztosak vagyunk abban, hogy már van egy öt éves terved, nem igaz? Vagy ha mégsem, legalább azt pontosan tudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megváltoztasd magad és a környezeted.

Igen: A gyökerek a családot és a történelmet jelképezik. Az örökséged a személyiséged fontos része, lojális, hűséges és ragaszkodó vagy.

Hova ültetted?

A földbe: Szükséged van a biztonságra és a stabilitásra, ezért te is igyekszel ilyen lenni. Két lábbal állsz a földön és ezért szeretteid mindig számíthatnak rád.

Egy hegy vagy egy domb tetejére: Amennyiben egy csúcsra rajzoltad a fát, azt sugallja, hogy szeretnéd, hogy a rajzod is kiemelkedő lenne, és nem meglepő módon te rendelkezel azzal az imádnivaló bájjal, amivel mindezt el is érheted!

Egy cserépbe: különös gondolat egy fát cserébe rajzolni, hiszen így mozgathatónak képzeled el azt, ami a valóságban ezer gyökérrel ragaszkodik a földhöz. Mindez arra enged következtetni, hogy szeretsz utazni és keresed a kalandokat, és nem félsz attól, hogy ha szükség van rá, be kell csomagolnod az életedet egy bőröndbe.

Rajzoltál még valamit?

Madarat, vagy valamilyen állatot a fára: Hűséges barát vagy, a kapcsolataid első helyen szerepelnek az életedben. A végsőkig lojális vagy a szeretteiddel és bármit megtennél értük, ezért szerencsés ember az, aki a barátodnak nevezheti magát.

Virágokat a fa alá: Mi lehetne szívderítőbb mint egy szép virág? Ezért ez azt jelképezi, hogy te egy kedves, jószívű teremtés vagy, aki ráadásul optimista és jókedvű is, tehát igazán öröm a közeledben lenni.

Füvet a fa alá: Emberszerető vagy, aki szinte puha füvet varázsol a barátai lába alá, hogy megkönnyítse lépteiket. Magyarán, kedves és megértő személyiség vagy, akire bárki szívesen rábízza a titkát, hiszen tudják, te sosem ítélkezel, és tudod, hogy néhány kedves szóval hogyan tudod őket megszabadítani a szenvedéseiktől.

forrás: astronet.hu
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn