Őrangyalok Nevei: a Tied Hogy Hívják? Most Megtudhatod

Gondolkodtál már azon, hogy mi az őrangyalod neve? Nos, minden angyalnak van neve. Akár Isten, akár az angyalok egy magasabb osztálya által kijelölt, egyéni entitások. A kérdés mindenkinél inkább az, hogy meg akarja-e tudni őrangyala nevét. Az őrangyalodat születésed pillanatától kezdve hozzád rendelik, és senki mással nem osztozol rajta.

Szerencsére van néhány módszer arra, hogy megismerd őrangyalod nevét…

1. Kérdezd meg angyalodat meditáción keresztül
Keress egy csendes helyet, ahol nem fognak zavarni, és tedd kényelmessé magadnak. Meditálj, és miután szépen ellazultál, és megtisztítottad elmédet minden negatív gondolattól vagy érzéstől, próbálj meg kapcsolatba lépni őrangyaloddal, és kérdezd meg tőle, mi a neve. Folytasd a be- és kilégzést, és tartsd az elmédet tisztán. Figyelj és légy tudatos, és a név talán eljut hozzád. Lehet, hogy nem is hallod, inkább csak egy név jut eszedbe, és nagyon erősen érzed, hogy az őrangyalodról van szó.

Ne feledjétek, hogy az őrangyalotok neve lehet, hogy egészen másképp hangzik, mint amit névként hallani szoktatok. Az is lehet, hogy a név nagyon nehezen ejthető ki számodra.

2. Kérdezd meg az angyalodat, minden nap mielőtt felkelsz az ágyból.
Ha nehézségeid vannak az őrangyaloddal való kommunikációval, megpróbálhatod a következőt. Minden reggel, mielőtt felkelsz az ágyból, kérd meg őrangyalodat, hogy a nap folyamán mutassa meg neked a nevének első betűjét, és amikor végzett, mutassa meg a szó végét. Miután megkaptad az első betűt, másnap reggel kérd meg, hogy a nap folyamán mutassa meg a neve második betűjét, és amikor végzett, mutassa meg a befejezés szót.

Ezt addig csinálhatod naponta, amíg a nevüket ki nem írják, hogy megmutatták neked a “finish” jelet. Eltarthat egy ideig, amíg végigmegyünk a nevük összes betűjével, és győződj meg róla, hogy mindet leírtad.

3. Kérdezd meg az őrangyalodat lefekvés előtt
Lefekvés előtt kérheted őrangyalodtól hogy adjon jelet. Előfordulhat, hogy reggel egy olyan álom után ébredsz, amelyben megmutatta neked, mi a nevét.

4. Barátkozz össze az őrangyaloddal
Barátkozz össze az angyaloddal. Ezt úgy teheted meg, hogy kedvesen bánsz vele mindig amikor észreveszed hogy tett érted valamit. Köszönd meg neki minden alkalommal, amikor egy rossz helyzet elkerül téged. Neki köszönhető, hogy nem esett bajod. Nem könnyű közel kerülni az angyalodhoz, de tudni fogod, ha ez megtörténik. Érzékenységi szintedtől függően érezhetsz egy érintést a válladon, láthatsz kék árnyékokat, vagy hallhatod, ahogy egy hang suttogja a nevedet.

Meditálj az őrangyalodhoz, és tartsd őket szem előtt, miközben a mindennapjaidat végzed. Lehet, hogy úgy döntenek, hogy valami különlegeset osztanak meg veled az állandó elismerésed miatt, például a nevüket. Még ha az őrangyalod nem is csak a nevét osztja meg veled azáltal, hogy barátoddá válik, akkor is úgy találhatod, hogy könnyebb lesz kapcsolatba lépned vele. Lehet, hogy ez a könnyebb kommunikáció az angyaloddal lehetővé teszi, hogy az őrangyalod nevének megismerésére szolgáló egyéb módszerek valamelyikének használata jobban működik, ha már barátok vagytok.

Most, hogy már tudod őrangyalod nevét, írd le valahová, és tartsd egy biztonságos helyen. A nevüket használhatod arra, hogy felhívd őket, amikor segítségre van szükséged, valamint jobb, szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki őrangyaloddal.

Ha kétségeid vannak az őrangyalodtól kapott névvel kapcsolatban, megkérheted az angyalodat, hogy a következő egy hét során adjon neked jeleket, hogy megerősítse a név helyességét. A jelek jöhetnek úgy, mint a név egy hirdetőtáblán vagy a televízióban.

Mindenképpen köszönd meg őrangyalodnak, hogy megosztotta veled a nevét.

Érdemes lehet ezt a cikket elmentened későbbre is, hogy másoknak is megtudd mutatni! A te őrangyalodnak mi a neve? Oszd meg velünk hozzászólásban!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn