Öreg Lélek Vagy? Íme 9 Ok Hogy Miért Találod Meg Nehezebben a Szeretetet!

Lássuk, hány pont igaz rád! Mennyire idős a lelked? Az idős lelkek jóval nehezebben kapnak szeretetet, mint amennyire szükségük lenne! Ezek az okai…

Az értelmetlen dolgok kiborítanak
Nem szeretsz a hétköznapi problémákról beszélgetni, értelmetlennek tartod a felesleges aggodalmat, leginkább a telihold fényét, a felhők hullámzását, vagy a csillaghullást figyelnéd valakivel, aki egy hullámhosszon van veled.

Nem érdekelnek a modern szokások
Nem töltöd az időd csevegéssel, a szórakozóhelyek zajos világa sem vonz igazán. A legjobban egy könyv társaságában érzed magad, de a jógázás is a kedvenc időtöltéseid közé tartozik.

Hihetetlenül empatikus vagy, sűrűn vonzod a rossz személyeket
A toxikus emberek sűrűn az empatikus személyek energiáiból táplálkoznak. A rossz energiával teli emberek kedvelik a társaságod, de hihetetlenül hamar lemerítenek, elfáradsz tőlük.

Nem zavar, hogy más vagy, mint a többiek
Nem frusztrálod magad azért, hogy nem érdekelnek a legújabb trendek, nem zavar, hogy más vagy mint mások, egyszerűen éled a saját világod, tudod, hogy mi a helyes számodra.

Nagyok az elvárásaid
Bár nem tökéletes partnerekről álmodozol, mégis igen nagyok az elvárásaid. Számos esetben régimódinak tűnhetsz, azt akarod, hogy a párod egyfolytában az elvárásaidnak megfelelően cselekedjen.

Egyfolytában tudod, hogy mit szeretnél
Tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél, és nem vagy hajlandó beérni kevesebbel.

Imádsz beszélgetni
Hihetetlenül fontosak számodra az őszinte, nyílt beszélgetések. A pletykák, az időjárásról, hírességekről való beszélgetések egyáltalán nem érdekelnek, inkább az élettörténetetek, pozitív példák, belső érzések keltik fel a figyelmed.

Fontos a romantika
A romantika az egyik legfontosabb dolog számodra az életben. Csupán akkor vagy elégedett teljes mértékben egy férfival, ha figyelmes, elhalmoz bókokkal, és ritkán meglep egy szál virággal.

Hihetetlenül intuitív vagy
Sokszor érzel meg előre dolgokat, történéseket, vagy találod ki, hogy mit is akar mondani a beszélgetőpartnered. Ritkán félelmetes lehet hogy ennyire gondolatolvasó vagy, de a nagyobb döntések előtt nyugodtan hallgass az intuíciódra.

titokterminal
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn