Örök Boldogságra Vágysz? Csupán Ezt a 9 Dolgot Kell Elengedned Hozzá:

Sokan úgy élnek, hogy a traumatizált gyermekkorukon, vagy a múlt fájó eseményein és sérelmein szomorkodnak. közben elmegy egy örömtelibb élet esélye mellettük. Te ne ess ebbe a hibába, engedd el azokat a tényezőket, amik a boldogságod akadályozzák. Persze nem megy ez egy szempillantás alatt, de lépésről lépésre javasolt dolgozni rajta! Itt van az a 9 dolog, amit célszerű elengedned…

Bűntudat:
Mindenki hibázik. Tanulj belőle, és lépj tovább! A bűntudat megbetegíthet, engedd el!

Tökéletességmánia:
Ha tökéletes szeretnél mindig, mindenben lenni, az nem fog menni, és még rosszul is érzed magad. Engedd el a végtelen precizitást, és szeresd magad a kis tökéletlenségeiddel együtt!

Büszkeség:
Engedd el a büszkeséged, és nyiss szeretettel az emberek felé. A kapcsolatok sokszor fontosabbak lehetnek, mint az elvek és vélemények.

Rossz gondolkodás:
Engedd el a túlzó rossz gondolatokat az életedből, nincs mindenhol katasztrófa. Tölts kevesebb időt energiavámpír ismerőseiddel!

Hatalomvágy:
Napjainkban túlértékeljük a siker és a hatalom fontosságát. Pedig a szeretetteljes kapcsolatok és a többiek megsegítése több örömöt ad. Ne akarj mindent és mindenkit birtokolni és irányítani!

Önsajnálat:
Persze, meg kell gyászolni, ha veszteség vagy fájdalom ér, de hosszú ideig nem érdemes beleragadni az önsajnálatba. Ha nem tudsz egyedül túljutni valamin, kérj szakembertől segítséget.

Örökös hasonlítgatás:
Egyfolytában találsz olyanokat, akiknek látszólag vagy valóban jobban megy az életük. Ha hozzájuk méregeted magad, akkor máris rengeteget tettél azért, hogy egyre inkább pocsékul érezd magad. Engedd el a hasonlítgatás kényszerét, és legyél hálás azért, amid van!

Harag:
A harag remek eszköz arra, hogy tönkretedd a környezeted, a vérnyomásod pedig az egekbe szökjön. Próbáld elengedni a túl nagy, tartós haragot! Ha más nem megy, sportolj napi rendszerességgel! Ugyanakkor a harag mértékkel jó lehet, mivel felhívja figyelmet arra, hogy min kell változtatnod, és energiáját átfordíthatod pozitív cselekvésbe.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn