Örökké Együtt Maradnak Ezek a Csillagjegyek!

A csillagjegyünk olyan általános jellemzőket árul el a személyiségünkről, melyek segíthetnek, hogy tudatosabbak legyünk a párválasztásban, és olyan emberekkel ismerkedjünk, akiknek a személyisége nagyobb eséllyel illik a miénkhez.

Oroszlán és Vízöntő
A Vízöntőknek néha nehéz lehet csak egyetlen emberhez kapcsolódni, mivel ők az egész emberiség sorsát a szívükön viselik. Emiatt távolságtartónak és hidegnek tűnhetnek, pedig pont az ellenkezője igaz rájuk. Az Oroszlánok azonban könnyedén képesek átadni gyengéd érzéseiket a Vízöntőknek, és olyan érzéseket válthatnak ki a csillagjegy szülötteiből, amiről nem is gondolták volna, hogy képesek érezni. Ha a két csillagjegy szülötte egymásba szeret, a külvilág megszűnik létezni számukra.

Skorpió és Bak
Semmi sem számít jobban a Skorpióknak egy párkapcsolatban, mint a bizalom. A csillagjegy tele van szenvedéllyel és titkokkal, a maga köré épített fal mögött viszont a legmélyebb érzelmek rejtőznek. Ezt csupán a Bakok tudatossága és gyakorlatiassága képes lebontani. A két jegy szülöttei végtelenül hűségesek egymáshoz, bármit megtennének a másikért. Bár végtelenül ambiciózus csillagjegyekről van szó, hosszú távon képesek támogatni egymás álmait.

Kos és Nyilas
Olyan társat keres mindkét csillagjegy, aki természetesen és hosszú ideig képes táplálni a kapcsolat belső tüzét. A Kos és a Nyilas is kíváncsi és szenvedélyes jegy, akik szeretik a kalandokat, ám fontos számukra a szabadság és a függetlenség érzésre, így azzal tudnak sokáig együtt élni, aki megérti ezt, és hasonló igényekkel rendelkezik. Óriási önbizalomra és magabiztosságra van szükség ehhez, így erre csupán olyan ember képes, aki maga is hasonló. Ezért ha egy Kos és egy Nyilas találkozik és fellobban közöttük a szikra, olyan érzés lehet, mintha a végzet rendelte volna így. Vagyis a csillagok.

Bika és Szűz
A két csillagjegy olyannyira illik egymáshoz, amennyire csupán el lehet képzelni. Mindkét jegy szülöttei hasonló értékrenddel rendelkeznek, ami a párkapcsolatokat illeti, ráadásul hasonló módon fontos számukra az otthonuk kényelmessé tétele. A Bikák melegszívűsége segít a Szüzeknek lazítani és elengedni a kontrollt, emellett a makacsságuk és magabiztosságuk képessé teszi őket arra, hogy visszavágjanak a Szüzeknek, ha elkezdenek főnököt játszani a kapcsolatukban is. A két csillagjegy kapcsolatának alapja a bizalom, mely elszakíthatatlanná teszi szövetségüket.

Ikrek és Mérleg
A Mérlegek végtelenül kíváncsiak az emberekre, az Ikrek pedig nagyon összetett személyiségek. Emellett bármikor szívesen beszélnek magukról, így egy élet sem elég arra, hogy a két csillagjegy szülöttei megismerjék egymást. Mindkét jegy szülöttei társasági lények, imádnak új emberekkel megismerkedni és új kihívásokat keresnek, így ritkán unatkoznak, ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy az Ikrek megmaradjon a kapcsolatban.

Rák és Halak
A mély érzésű és érzékeny Rákok nehezen ússzák meg szívfájdalom nélkül a szerelmeket. Emiatt hajlamosak lehetnek a csillagjegy szülöttei, hogy falat emeljenek a szívük köré. A Halak azonban megérdemli a szerelmüket: feltételek nélkül képes viszonozni a Rákok mély érzéseit. A romantikus és intuitív jegy szülöttei bármit megtennének, hogy kimutassák érzéseiket, így enyhítve a Rákok korábban elszenvedett fájdalmas élményeit.

readers digest
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn