Párkapcsolati Boldogságmérő Teszt: Válassz 1 Kertet

Neked mennyire boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolatod? Ez az egyszerű teszt pillanatok alatt megmutatja. Válaszd ki azt a kertet, amelyikről a leginkább úgy érzed, hogy a kapcsolatodat ábrázolja. Ezután elmondjuk, miről is árulkodik a választásod…

1. Természetes és ösztönös
Ez a kert olyan buja és magától értetődő, akárcsak a párkapcsolat, melyben élsz. Tele van ragyogással, fénnyel, színekkel és élettel. Nincsenek határok és korlátok, minden úgy zajlik, hogy abban önmagad lehetsz. Jólesik elveszned ebben a romantikus lebegésben, viszont néha érdemes lesz majd szabályokat is keresned, hogy a megőrizd a szépségét és a virágok közé semmiképp se türemkedjen be a gyom.

2. Rendezett hűvösség
Ez a letisztult kert a mindennapokban egy ízléses és harmonikus otthont jelenthet – ha viszont úgy érzed, ez szimbolizálja leginkább a párkapcsolatodat, akkor javasolt lenne felszabadítanod magatokban újra azt a féktelenséget és játékosságot, amely teljesebbé teheti azt. Tiszteletben tartjátok egymást, komfortosan éltek, viszont kevés a kapcsolatotokban a melegség és meghittség. Ugye jólesne ezen változtatnod?!

3. Romantikus rózsalugas
Ez a lugas olyan, akár egy romantikus film díszlete. Színpompás, megvan benne a fény és az árnyék összjátéka, ahogyan egy párkapcsolatban is akadnak napos és borúsabb időszakok. Sikerült a romantikát olyan keretek közé szabnotok, mely egyszerre ad érzelmi felszabadultságot és biztonságos, stabil mozgásteret. Tudjátok, hogy merre haladtok és azt is, hogy mit kell gondoznotok a szépség megóvásáért.

4. Gyönyörű és szigorú
Szeretnéd jól érezni magad a kapcsolatban, de sajnálatos módon akadályokba ütközöl. A virágok mennyisége megmutatja, hogy lelked romantikára, harmóniára vágyik, sőt néha lehetőséged is van megélni azt. Viszont az éles sarkú kövek, a szigorú virágládák azt szimbolizálják, hogy gyakorta úgy érzed, keretek közé szorulsz, ritkán veszélyesnek tartod a terepet és kiszolgáltatottnak érzed magad. Bontsátok le együtt a hegyes sarkokat! Szórjatok a hideg kavicsok helyére puha murvát vagy gyepet – ideje, hogy felfedezzétek egymás vadabb, ösztönösebb oldalát is.

5. Otthonos és ösztönös
Egyszerre van meg ebben a látványban a meleg, hívogató otthonosság, illetve a természetes szépség. Akárcsak a kapcsolatotokban. Nem hagyjátok gondozatlanul azt, ami miatt egymást választottátok, menedéket és szeretetet nyújtotok egymásnak, és legszívesebben egymás mellett teljesedtek ki.

6. Szabályozott kiegyensúlyozottság
Pontosan tudjátok, hol vannak a másik határai, mi az, ami boldogságot szerez a másiknak és mi az a magánterület, amit tiszteletben kell tartani. Megbecsülitek egymást, együtt dolgoztok azon, hogy működjön köztetek a szövetség, melyet kötöttetek. Ha megszabadultok az elvárások egy részétől és az ezzel járó kritikától (melyet a kertben az éles, hegyes levelű növények jelképeznek), akkor még meghittebb lehet a közös életetek!

ripost
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn