5 bőség szimbólum ami mágnesként vonzza a pénzt

Ezeket az ősi pénzvonzó szimbólumokat már évezredek óta használják. A cikk részletesen ismerteti a pénzvonzó szimbólumok különböző formáit, valamint a használati módjukat…

A szimbólumok serkentik a képzeletünket; mind kommunikációs vizuális és energetikai szinten, amely a bal és a jobb agyféltekét egyaránt képes foglalkoztatni.

Megszólíthatják és szintetizálhatják mind a kreatív, mind a racionális elmét, megfigyelhetjük a szimbólumok szerkezetében megjelenített logikát, valamint a mögöttes energiákat vagy üzeneteket. Hordozhatják az egyetemes igazságok és minták energiáját, mindegyiknek van hagyományos jelentése, és nyitottak lehetnek a személyes értelmezésre is.

A pénzvonzás szimbólum típusai

Rengeteg fajta szimbólum létezik, amelyeket a pénz vonzására használhatunk; ezek többek között lehetnek ősi, vallási, vagy reiki szimbólumok és személyre szabott vagy alkímiai szimbólumok.

Az alábbiakban a legerősebb pénzvonzó energiával rendelkező szimbólumok listáját fogjuk részletezni…

Laksmi

Laksmi egy hindu istennő, aki a bőség ikonja és vallási szimbóluma.
Energiája nagy hasznára van mindenkinek, aki a jólétet szeretné vonzani és beengedni az életébe.

Laksmi Laksmi általában egy lótuszvirágon ülve van ábrázolva, kezéből aranyérmék folynak. Az imádatát meghatározott mantrák (szent hangok és szavak) szavalásával végzik.

Meditációval is fel lehet keresni őt segítségért. Tisztelhetjük őt, és energiáját meghívhatjuk az életünkbe az őt ábrázoló gyönyörű szobrokon vagy műalkotásokon keresztül.

Jelenlétét a lótusz, az érmék, a szent bazsalikom növény képei szimbolizálják, de gyakran egy jantrán keresztül is ábrázolható.

Fehu rúna

A rúnák a kelta ábécé részei, amelyeket a jóslásban általában orákulumként használnak. Energiamágia végzéséhez amulettként is használhatók. A rúnák a szimbolizmus egyik legősibb formái.

A Fehu rúna a birtoklás rúnája; a célok elérésére, a legjobb munkahely megtalálására, az előléptetésre és a pénzszerzésre használják. Érdemes ékszerekre lehet vésni és viselni, hogy hasznosítani lehessen a pénzvonzó erejét.

Maneki Neko

A Maneki Neko egy japán pénzszerencse talizmán. Általában egy macskaszobor formájában, felemelt manccsal ábrázolják, ugyanis macska felemelt mancsa szerencsét int az életedbe.

Ezt a hívogató macska szimbólumot használhatod a pénz vonzására, ha szobrot vagy képet helyezel el otthonodban vagy egy olyan helyiségben ahol sűrűn tartózkodsz.

Chan Chu

A Chan Chu, azaz pénzbéka, egy kínai pénzvonzó szimbólum, amely a Feng Shui gyakorlatának része Egy 3 lábú varangyot ábrázol, amely egy érmét tart a szájában, és egy halom érmén ül, általában arany színű.

Ennek a szerencsehozó pénzes varangynak a vonzó energiáját kihasználhatjuk, ha egy Chan Chu szobrot helyezünk el otthonunk vagy üzletünk előtt.

Shefa

A Shefa egy héber szó, amely bőséget jelent; ezt egy szimbólummal ábrázolják, amely a pénz vonzására használható.

A Shefa szimbólumot gyakran használják az ékszerekben, vizuálisan ez egy kör a körben egy spirállal a középpontban.

Metatron arkangyalhoz társítják, és úgy tartják, hogy végtelen bőséget biztosít azoknak, akik ráhangolódnak a Shefa energiájára.

Ráhangolódás, bőségszimbólumokra a pénz vonzásához

Most, hogy többet tudsz a különböző szimbólumokról, amelyek a pénz vonzására használhatók, intuitív módon eldöntheted, hogy melyikre szeretnél hangolódni.

Az ösztöneid nagy értéket képviselnek ebben a folyamatban, mivel ezek a jelképek olyan üzeneteket közvetítenek, amelyek túlmutatnak a szavakon. A ráhangolódás első lépése, hogy felismerjük, hogy minden jelkép egy-egy energiafrekvenciát hordoz.

Sok ősi szimbólumot az évek óta tartó tisztelet, hit, gyakorlat és a történelem szándékával kódoltak. Természetesen te is érezni fogod a jelkép által hordozott energia előnyeit, ha idővel ráhangolódsz.

A szimbólum energiájával való személyes kapcsolatodon és saját tapasztalataidon keresztül is mélyebben ráhangolódsz. Idővel és gyakorlással a jelképre való ráhangolódásod minden szinten fel fogja javítani az életedet, és magadhoz vonzod a vágyott gazdagságot.

Energetikai szinten is ráhangolódhatsz egy meglévő szimbólumra vagy az általad kiválasztott szimbólumra meditáció segítségével.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn