Ennek a 3 csillagjegynek soha nem lesz anyagi gondja

A biztos anyagi helyzet megnyugvást ad az embereknek. Az asztrológusok csak csillagjegyünket figyelembe véve meg tudják mondani, hogyan viszonyulunk a pénzügyekhez.

Kos:
A Kos a Mars védnöke, nála nagyon erős a vágy, és ha a pénzügyekre fókuszál, akkor a bankszámlája idővel egyre inkább nagyobb összegekkel lesz tele.
Ne hagyja abba a dolgokat, ameddig céljait el nem éri. Viszont bekavarhat neki az impulzivitás a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a helyes útra.

Bika:
A Bika jegy a Földdel van szoros kapcsolatban, amely segít jó döntéseket hozni, hogy az anyagi javak jelentősen növekedjenek.
Te arra születtél, hogy a pénzügyi biztonságot egyfolytában meg tudd teremteni, ebben pedig semmi nem tud megakadályozni. A Bikák tisztában vannak azzal, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csupán egy eszköz.

Ikrek:
Az Ikrek jó kommunikációs készséggel van megáldva. Az Ikrek nyitott szemmel jár a világban, hogy információkat gyűjtsön a jó anyagi fejlődés érdekében.

Ha nem megy tovább az út a gyarapodás felé, akkor érdemes felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki segít. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy veszteség lehet.

Rák:
A pénzügyi biztonság az egyik legfontosabb dolog a Rák számára. A család az otthon, és az anyagi biztosság a fő motivációja. Ezek segítenek a karrier építésébe is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van kreatív ötletekkel, amelyek a közeljövőben nagyobb anyagi haszonnal járhat.

Oroszlán:
Az Oroszlánt tartják a csillagjegyek királyának, éppúgy, mint az állatvilágban, ezáltal ő egyfolytában keresi a luxust. Született vezető, aki a munkahelyén vezető beosztásban kiválóan megállja a helyét, így több pénzt keres az átlagnál. Mindig különös szerencsével választ munkahelyet. Figyelnie kell arra, hogy az egója ne legyen hatással a munkájára. Hihetetlenül jó anyagi helyzetbe fog kerülni, de legyen nagyvonalú, ne csak magára gondoljon és a luxusra!

Szűz:
A Szűz jegyűek egyfolytában teljes odaadással dolgoznak, hiszik, hogy egy jó ötlet jelentős anyagi hasznot hozhat. A pénzügyi biztonság segít neki megnyugodni, és végre maximálisan hinni önmagában és képességeiben. A szorongás leküzdése érdekében, érdemes pénzügyi tanácsadót fogadni, aki segíteni fog ezzel kapcsolatban. Becsülje meg önmagát, és bízzon abban, amit születésekor kapott, mert tehetséggel lett megáldva!

Mérleg:
A Mérleg egyfolytában megfontolt, és jó döntéseket hoz az anyagiak terén. Viszont vannak olyan időszakok, amikor pénzügyileg nagyon visszaesik, de akaraterejének hála, ebből egyfolytában gyorsan kilábal. A legjobb területek számára, amelyekből nagyobb összegekre számíthat, az a művészet, politika, pszichológia, és a rendezvények szervezése. Ügyeljen arra, hogy mindig maradjon a földön, ne kergessen hiú ábrándokat az anyagiakkal kapcsolatban, hiszen szorgalmas munkával, kockázatok nélkül is szert tehet a jólétre.

Skorpió:
A Skorpió titokzatos a pénzügyekkel kapcsolatban. Hihetetlenül zárkózott amikor az a téma kerül szóba. Képes generálni a szükséges erőforrásokat. Speciális képessége van a legjobban fizető munkahelyek megtalálására. A jövedelmező területek közé tartozik a gyógyászat, és a pszichológia. Ezt a jegyek egyfolytában a vágyai és álmai határozzák meg a pénzügyekben. Az önuralom hihetetlenül fontos, akár vezető poszton is megállhatja helyét. Ne feledje, az agyagi helyzetet nekünk kell irányítani!

Nyilas:
A Nyilas jegyűeknek érdemes jogot tanulniuk, hiszen fejlett igazságérzettel rendelkeznek. A siker másik útja lehet a vendéglátás, vagy az oktatás. A Nyilas irányadó bolygója a Jupiter, amely segít, hogy a szerencsét, és a bőséget követhesse. Tartson ki céljai mellett, és ne hagyja, hogy a többiek beleszóljanak pénzügyi döntéseibe, hiszen egyedül is számára tökéletes döntéseket tud hozni. Próbálja meg elhagyni a szorongást, és pozitívan, mosolyogva megkeresni a forrását.

Bak:
A Szaturnusz befolyásolja a Bak jegyet. A Bakot figyelem, és nagyfokú türelem jellemzi, céljaikat minden áron, teljes energiával viszi véghez. Ameddig érzelmi alapja erős, addig bármit meg tud csinálni, hiszen neki ez a fő mozgatórugója. Szüksége van örömforrásra, hogy megtartsa egyensúlyát, és hideg fejjel tudjon gondolkodni. Próbáljon meg olyan állásban elhelyezkedni, ahol a szórakozás is jelen van. Merjen nagyot álmodni, és célozza meg a csillagokat!

Vízöntő:
A Vízöntő egyfolytában előre tervez, így nincs ez másképpen a pénzügyekkel sem. A technológiában vagy a szociális szolgáltatások terén találhatja meg a bőség forrását. Akár a tudományban is szerencsét próbálhat, hiszen ebben az ágazatban kamatoztathatja egyedi gondolkodásmódját és profizmusát. A Vízöntő nem materialista személy. Azt viszont ne feledje, hogy a pénz megadhatja a szabadságot, és még rengeteg más alternatívát.

Halak:
A Halak jegy nem igazán tudja felbecsülni a pénz igazi értékét. Amikor rájön, hogy szüksége van pénzre, hihetetlenül ambiciózus és határozott tud lenni, de sajnálatos módon nem tudja megfelelően beosztani pénzét. Ezek ellenére viszont neki való ágazat lehet a pszichológia, egészségügy, és a kreativitást igénylő munkahelyek, hiszen itt maximálisan kiélheti azt, amilyen adottságokkal rendelkezik. Hallgasson meg minden tanácsot, és próbáljon ki minden lehetőséget amelyet az élet felkínál!

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn