Pillanatok alatt kiismerhetsz bárkit, ezekkel a pszichológiai trükkökkel!

Ismersz valakit … de nem vagy biztos benne, hogy TÉNYLEG ismered? Vagy azt gyanítod, hogy néhány dolog, amit csinál, csak egy homlokzat, ami elrejti az igazi énjét?
Úgy tűnhet, hogy valaki valódi személyiségének megismeréséhez hónapokig … ha nem évekig kellene ismerni az illetőt.

Van azonban néhány egyszerű (de igen hatékony) alapelv az emberek viselkedésével kapcsolatban, amelyek lehetővé teszik, hogy viszonylag rövid idő alatt felfedezd egy személy IGAZI énjét.

Hogyan csináld?

Ez úgy működik, hogy először elemezzük az illető látszólag értelmetlen cselekedeteit. Olyannyira látszólag értelmetlen, hogy az ilyen cselekedetek általában észrevétlenek maradnak mások számára.

Vegyünk néhány példát…
Az emberek cselekedetei látszólag egymástól független helyzetekben értékes betekintést nyújthatnak a személyiségükbe, és segíthetnek megjósolni a jövőbeli viselkedésüket.

Például…
Példa A:
Valaki, aki minden nap ugyanazt a helyet és ugyanazt az ételt választja egy étteremben, talán fél a változástól, és nem hajlandó új lehetőségeket felfedezni. Az ilyen személy hűséges és elkötelezett férjnek bizonyulhat.

B. példa:
Az a személy, aki élvezi a tőzsdei kereskedést és más, nagy kockázatú tevékenységeket, valószínűleg nem fog habozni más kockázatokat is vállalni, még akkor sem, ha a kockázat nagyon eltérő. Például az ilyen típusú ember lehet az a fajta ember, aki hajlandó otthagyni egy állást még akkor is, ha nincs másik állás a sorban, függetlenül az anyagi biztonságától.

C. példa:
Az a személy, aki soha nem mulasztja el, hogy mindkét irányba nézzen, mielőtt átmegy az úttesten, könnyen lehet, hogy óvatosnak és tartózkodónak bizonyul. Alaposan megfontolják a dolgokat, mielőtt döntést hoznak, és csak kiszámított kockázatot vállalnak.

Azzal, hogy elemezzük, hogyan viselkedik egy személy az életének egy területén, jó becslést készíthetünk arról, hogy milyen valószínűséggel fog viselkedni az életének más területein … még olyan területeken is, amelyek látszólag eltérnek attól, amit eredetileg elemeztünk.

Ahhoz, hogy valakinek a valódi személyiségét pontosan megismerd, elemezd néhány különböző viselkedésmódját, és nézd meg, hogy találsz-e bennük közös vonalat. Ha találsz egy közös vonást, akkor szinte biztos, hogy a jellemvonás mögött egy olyan tulajdonság található amit már ismersz.

Hogyan használhatod fel ezt az információt a párkereséshez?
Az emberek karakterének és személyiségének megértése nemcsak abban segíthet, hogy jobb kapcsolatokat építs, hanem abban is, hogy felhívd magadra annak a figyelmét, akit szeretnél szeretni.

Egy olyan személy, aki sok családi zűrzavart élt át gyerekkorában, és ez zavarta őt …valószínűleg mélyen tudat alatt biztonságra vágyik az életében. Egy ilyen személy számára az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy beléd szeressenek, az lenne, ha úgy tűnnél fel, mint:
Valaki, akinek jó közeli családi kapcsolatai vannak
Valaki, aki érzelmileg stabil
Valaki, aki könnyen kijön másokkal

Pszichológiai trükk hogy beléd szeressenek

De alapvetően nagy része annak, hogy valaki beléd szeressen, az, hogy megértsd a félelmeit, igényeit és céljait. Ennek semmi köze a kinézethez vagy a sok pénzhez. Ha úgy tudod magadat pozícionálni a fejükben, mint azt a személyt, aki képes foglalkozni ezekkel a dolgokkal és segíteni rajtuk … akkor erős és biztos érzelmi vonzalmat fognak érezni irántad.

facts
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn