Rajzolj 1 X-et, Rengeteg Mindent Elárul Rólad!

Fentről lefelé húzva, vagy alulról felfelé… esetleg jobbról balra haladva. Egyáltalán nem mindegy!

Bár bizonyára neked megvan a jól berögzült mozdulat, amivel az X-et írod, sokan máshogy csinálják. Nem véletlenül. Meglepően sokféleképpen lehet leírni az X-et, az oka pedig már napok óta lázban tartja a netet. Válassz egy X-et! A színes nyíl az első húzást jelenti.

1. Ha két felfelé mutató nyilat rajzolsz, a jobb alsó sarokból kezdve, akkor valamiért a múltban ragadtál. Bármennyire is szeretnél előrehaladni az életben.
2. Ha felfelé mutatnak a nyilaid, de ellenkező sorrendben – azaz balról jobbra -, akkor kissé hitehagyott vagy. Erős benned a késztetés, hogy kimozdítsd magad a helyzetedből és csak előrenézz, de a múltad folyton visszaránt.
3. Az ellentétes irányba húzott X, amit a jobb felső sarokból indítasz azt mutatja, hogy egy ok nélküli lázadó vagy.
4. Mivel csak az X egyik szárát rajzolod a „normális” irányban- vagyis jobb fentről balra le -, az azt jelenti, hogy míg azon igyekszel, hogy a jövődre koncentrálj, egy részed még mindig késztetést érez, hogy visszafele indulj. Mintha úgy vezetnél, hogy csak a visszapillantódat figyeled.

5. Az X-ed első felét – bal fentről jobbra le – „helyesen” rajzolod, de a másikat – bal lentről jobbra fel – visszafelé. Ez azt jelenti, hogy mindig a saját utad járod. Jó érzés a saját szabályaid szerint élni, nem igaz?
6. Mivel a bal alsó sarokból indítod az X-et, ráadásul az átlagtól fordított sorrendben, egyértelmű, hogy egy igazi divatdiktátor vagy, aki ezt pontosan tudja is magáról.
7. Ezt az írásmódot tanultad a suliban, balról jobbra, fentről lefelé haladva. Ebből az következik, hogy nem szeretsz eltérni a szabályoktól, kedveled az egyensúlyt és a rendet.
8. A jobb felső sarokból kezded írni az X-et, szóval tutira szeretsz eredeti ötletekkel előállni és a hagyományostól eltérő a gondolkodásmódod.

Oszd meg másokkal is!

forrás: avilagtitkai.com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn