Rólad Mit Mutat Meg a Körmeid Formája?

A körömtípusok közül 9-et találsz itt, melyből ki kell választanod azt, amelyik a leginkább hozzád illik. Aztán már csak el kell olvasnod a hozzá tartozó információt. A tesztet nemcsak saját magaddal végezheted el, hanem általa többet megtudhatsz arról a személyről is, aki éppen felkeltette az érdeklődésed, ezért érdemes elmentened későbbre is.

1. Hosszúkás körömforma
Romantikus léleknek tartanak, csodálatra méltó intelligenciával és képzelőerővel. Tökéletességre törekvő, részletekbe merülő személy vagy, aki minden olyan apróságot észrevesz, amit a többiek soha. Az emberek többsége kedvel, mert bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot.

2. Széles körmök, kerek szélekkel
Lobbanékony a természeted, ám ennek ellenére pozitív gondolkodású személy vagy, aki a képzeletét a kielemzésre használja. El tudod különíteni az igazságot a hazugságtól, amiért sokan fordulnak hozzád tanácsért. Az az ember vagy, aki nem fél a többiek szemébe mondani az igazságot. Azaz, nem azt mondod, amit hallani szeretnének, hanem azt, amire szükségük van.

3. és 4. Kerek vagy ovális körmök
Az egyik legpozitívabb ember vagy a barátaid köréből, egy kiegyensúlyozott pacifista. Mindent a magad módján teszel, és a saját utadat járod, mert nem szereted a többiek példáját követni. Tisztában vagy az érzéseiddel, ezért senkinek sincs hatalma fölötted.

5. Négyzet alakú körmök
A bátorság és a kockázatvállalás a legerősebb tulajdonságod. Született vezető vagy, ám a komolyságod és a mély gondolkodásmódod sokakat elidegenít tőled.

6. és 7. Háromszög alakú körmök
Valódi ötletgyár vagy, akinek ösztönösen pattannak ki a fejéből az újabbnál újabb ötletek. Szeretsz mindent időben elkészíteni, kapkodás és huzavona nélkül. A körülötted lévők ezt csodálják benned, és valósággal vonzódnak az energiához, melyet kisugárzol.

8. Mandulavágású körmök
Becsületes, jólelkű, lojális személy vagy, és ezt várod el másoktól is. Amikor a helyzet megkívánja, azért kemény is tudsz lenni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert a jó tulajdonságokat látod meg bennük, és nem keresed senkiben sem a rosszat.

9. Lándzsa alakú körmök
Törekvő, ambiciózus személy vagy, ezért szeretsz keményen dolgozni, és meg sem állsz addig, míg el nem éred a céljaidat. Egyszerre több síkon is képes vagy teljesíteni, számodra kizárt, hogy összecsapjanak a hullámok a fejed fölött. Ennek köszönhetően olyan feladatokat is végre tudsz hajtani, melyek egyébként nem tartoznak a hatáskörödbe.

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn