Sminkhoroszkóp: Ez a Smink Illik Hozzád Leginkább, a Csillagjegyed Alapján

Egy “Slaughterose” nevű grafikus készítette ezt a találó smink-horoszkópot, a színek és stílusok a csillagjegyek tipikus jellemzői által lettek ihletve…

Szűz: Precíz vagy, mindened a munkád, az érzéseidet nehezen tudod kifejezni. Ez a titokzatos, és emellett tuti befutó füstös fekete smink a megfelelő választás számodra.
Kos: Bátor vagy és lobbanékony, nem szeretsz megfelelni másoknak, fejet hajtani a normák előtt. Ez az élénk kék szempillaspirál használat kellőképp kifejezi az önálló stílusalkotásod.
Halak: Érzékeny vagy és együtt érző, szeretsz a víz közelében lenni és pancsolni. Pont ezért ez a tengerkék szemhéjpúder igazán illik a személyiségedhez.
Oroszlán: Jó szívű vagy és nagylelkű, de könnyen dühbe gurulsz. Az oroszlánhoz hasonlóan viselkedésed előkelő, így ehhez kiválóan passzol az arany szemhéjpúder vagy szemhéjtus.
Mérleg: Nyugodt vagy és diplomatikus, szeretsz megfelelni, megjelenésed kifinomult és elegáns. Sminkben is finom és visszafogott vagy, egy enyhe ezüstös szemhéjpúder növeli legjobban a természetes ragyogásod.

Skorpió: Nagy az önbizalmad, kitartó vagy, hihetetlenül határozott az ízlésed. Ebbe belefér ez a speciális, lila szemfesték határozott tusvonallal kombinálva, ami még inkább titokzatossá tesz.
Ikrek: Kíváncsi vagy, kedveled a változatosságot. Ez a vibráló lila, csillámos smink kifejezi élénk személyiséged.
Nyilas: Vidám vagy és energikus, barátságos természeted vonzza az embereket, de alkalmanként túl szókimondó vagy. A személyiségedhez illik ez a merész pink árnyalatú szemfesték, ami nem mindenkinek áll jól, de te tudod viselni.

Rák: Érzékeny vagy, családszerető, és kissé visszahúzódó. Sminkben ez a kifinomult, halványkék vagy egyéb pasztell árnyalatú szemhéjpúder, vékony tusvonallal illik hozzád.
Bak: Kitartó vagy, nagy a munkabírásod és az önuralmad, könnyen átvészeled a nehézségeket. Kedveled a természet közelségét, ezért a zöld árnyalat jól áll a szemeden is, próbálj ki egy enyhébb vagy akár élénkebb zöld szemhéjpúdert vagy szemceruzát.
Vízöntő: Szereted felrúgni a szabályokat és új dolgokat kipróbálni, vidám vagy és szeretsz mókázni, felvidítani másokat, pont ezért a bohókás, élénk szemfesték jól illik hozzád, próbálj ki egy neonos vagy nagyon világos árnyalatot.

Bika: Nagy az önuralmad, megfontolt vagy, céltudatos és kitartó. Lojális vagy, ami jól bevált, szereted azt használni és nem változtatni, így jól tudod, hogy egy egyszerű, de annál csábosabb dúsító szempillaspirállal nem nyúlhatsz mellé, minden alkalomra megfelelő. (és különben is, te inkább az élénk rúzsválasztás híve vagy! )

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn