Sosem Ismert Titkokat Árul El a Kelta Horoszkópod!

Ha meguntad a hagyományos horoszkópokat, akkor érdemes lehet megismerkedned a kelta horoszkóppal. Csupán a születési dátumodra lesz szükség, hogy kiderítsd, melyik kelta csillagjegyhez tartozol.

Szarvas/Őz: december 24 – január 20
Akik a kelta asztrológiában Szarvasok, vagy Őzek, szinte mindent képesek megvalósítani. Ha új projektbe, vállalkozásba kezdesz, ismerkedj meg egy Szarvas, vagy Őz emberrel, mert ő segíteni fog, együtt sikeresek lehettek. Türelmes, kitartó emberek, képesek erejükön felül teljesíteni. Büszkék, nemesek, olyanok, mintha egy királyi családból származnának, de mégsem érezni rajtuk a felsőbbrendűséget. Hisznek a kemény munkában, a becsületességben, tisztességben.

Macska: január 21 – február 17
Okosak és fürgék, az értelmiségi körökben mozognak, akik a kelta horoszkóp szerint a Macska jegy alatt születtek. Ragyogó gondolataik vannak, sőt még a 6. érzékkel is rendelkeznek, így a Macskák teljes egészében képesek értelmezni a világot. Jelenleg ezért legtöbbször más szempontok szerint tekintenek környezetükre, mások a meglátásaik, így javasolt kikérni a véleményüket, ha valami új projektbe vágjuk a fejszénket. Emberbarátok, ezért könnyű őket megszeretni. Néha azonban visszahúzódóak, mert nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, inkább távolról szemlélik az eseményeket. Jó indulat vezérli őket, nagyon kreatívak, így szükségük van egy olyan térre, ahol kiélhetik művészi hajlamaikat.

Vipera/Kígyó: február 18 – március 17
A Viperák/Kígyók visszafogottak, de mégis élettel teliek. Mindenre kíváncsiak, számos kérdésük van, és ha nem kapnak egyértelmű választ, akkor magukban megfogalmazzák véleményüket. Nagyszerűen és meggyőzően képesek beszélgetni, kommunikálni, főként arról, ami érdekli őket. A kedvenc témájukról naphosszat áradoznak. Ezen jegy szülöttei gyakorta spontának, kiszámíthatatlanok, és rugalmasak is tudnak lenni, főként ha kedvük szerint intézhetik a dolgaikat.

Róka: március 18 – április 14
A Róka jegyűek nagy harcosok, tudják, hogy miként nyerhetnek meg egy vitát, hogyan húzhatnak hasznot egyes szituációkból, ezt leggyakrabban humorérzékük és vonzerejük bedobásával érik el. A Rókák intelligensek, határozottak, erősek, ravaszok, furfangosak, így nem lehet befolyásolni, megtéveszteni őket. Jószívűek, még akkor is, ha csak ritkán fejezik ki érzelmeiket, inkább rengeteget viccelnek, játszanak. Lojális típusok, tele vannak energiával, bátrak.

Tehén/Bika: április 15 – május 12
A Tehén/Bika jegyű emberek erősek, határozottak, kitartóak, és szeretni is nagyon tudnak. Az életben ők jelentik a biztonságot, az ő vállukon tudjuk kisírni magunkat. Jó emberek, intuitívak, érzelmileg is kiegyensúlyozottak. Olykor azonban elég makacsok tudnak lenni. Az ízlésük egyedi, szeretik az elegáns, divatos holmikat. Bíznak magukban, és tudnak titkot tartani.

Csikóhal: május 13 – június 9
Ezek a személyek nagyon rugalmasak, szinte mindent meg lehet beszélni velük, főként ami az anyagi helyzet megvitatását illeti. Hihetetlenül jó memóriával rendelkeznek, éles eszűek. Ritkán jellemző rájuk a kedélyingadozás, de a végén vissza találnak önmagukhoz. Szinte bármilyen körülményhez alkalmazkodnak, szeretik, ha szeretik őket, és ezt viszonozzák is.

Ökörszem: június 10 – július 7
Az Ökörszemek szabad gondolkodásúak, nyitottak, szellemileg frissek. Törődnek a körülöttük élő emberekkel, a legdrámaibb helyzetekben is nyugodtak maradnak, ezért számíthatunk rájuk a kritikus időkben is. Szeretnek dolgozni, leginkább maguknak, tisztességesek, jó vezető válhat belőlük. Titokban egy külföldi utazásra vágynak, mert szeretik a kalandokat.

Ló: július 8 – augusztus 4
A Ló jegyűek közlékenyek, érzelmileg kitárulkozóak, néha túlzottan áradoznak, mindent megtesznek azért, hogy győzhessenek. Tehetségesek, főleg az üzleti életben, nagyszerű stratégák, könnyen építenek ki új kapcsolatokat. Nagyvonalúak, de olykor autoriterek is tudnak lenni. Ezért válik belőlük jó vezető, de csak egy jó csapattal érhetnek el sikereket, így a Ló jegyűek meg kell becsüljék a munkatársaikat.

Hal/Lazac: augusztus 5 – szeptember 1
Álmodozó, idealista, intuitív típusok, akik ezen kelta horoszkóp jegyhez tartoznak. Egyedi látásmóddal rendelkeznek, így nagy költővé, művésszé válhatnak. Ritkán annyira elrugaszkodnak a valóságtól, hogy még a barátaik sem értik meg őket, de ezeknek az embereknek időnként szükségük van a magányra, elszigeteltségre, hogy alkotni tudjanak.

Hattyú: szeptember 2 – szeptember 29
A Hattyúknak magasak az elvárásaik, olykor nagyon kritikusak, főként a szépséggel, esztétikával kapcsolatosan. Rafináltak és nemes megjelenésűek, ezért sokszor elérhetetlennek tűnnek. A szerelem, a kapcsolatok terén nagyon odaadóak, szenvedélyesek. Olykor elvesznek a részletekben, annyira tökéletesen szeretnének megoldani mindent. Nagy szervezők, konkrétan tudják, hogy mit és hogyan kell elintézni.

Pillangó: szeptember 30 – október 27
Szeretik a társaságot, a barátaikat, szinte egyfolytában máshoz “szállnak”, hogy jól érezzék magukat. Törékeny a lelkük, ezért semmilyen formában nem szabad korlátozni a szabadságukat. Szeretnek tervezni, álmodozni, elmerülni a gondolataikban, és ezeket meg is beszélik a barátaikkal. Ők a fény gyermekei, akik képesek a legrosszabb napunkon is felvidítani. Empatikusak, soha senkit nem bántanának meg szándékosan.

Farkas/kopó: október 28 – november 24
Szinte bármire képesek, hogy megszerezzék, amire vágynak, vagy elérjék céljukat. Nem ismernek félelmet, bátrak, néha kötnek kompromisszumot. Egy vita, harc esetén Farkas/Kopó jegyű emberre lesz szükség, aki nem adja fel a harcot, és nem éri be félmegoldással, hanem csakis a győzelem érdekli. Kitartó és tiszteletreméltó személyiség.

Sólyom: November 25 – december 23
Ritka az olyan ember, aki ennyire képes összpontosítani egy adott dologra. A Sólymok ilyenek. Ha megtalálják azt a célt, amire egész életükben vágytak, csak azzal fognak foglalkozni, csak arra koncentrálnak ezután. A Sólymokat vonzza a tudás, a bölcsesség, ismereteiket szeretik másokkal is megosztani. Emberbarátok, nagylelkűek, jószívűek, felvilágosult gondolkodásúak.

filantropikum
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn