Szakítás Horoszkóp! Te Hogy Viseled?

Sokan nem képesek túljutni egy volt párkapcsolaton. A szívük a múltban ragad, el sem tudják képzelni azt, hogy tovább lépjenek a jövőbe egy olyan személlyel, aki bizonyosan jobb lehet számukra. Vannak csillagjegyek, akiknek egy szakítás maga a pokol. Lássuk, te hova tartozol…

1 Kos
Hihetetlenül gyorsan képesek tovább lépni. Ritka, hogy az exükre gondolnának egy szakítás után. Annyira szeretetre méltóak és szenvedélyesek, hogy az új szerelem megtalálása egyáltalán nem kerül erőfeszítésbe. Egy Kosnak nem is kell keresnie a szerelmet, az csupán úgy felbukkan.

2 Bika
Stabilitása segít abban, hogy tovább lépjen. A Bika néha ragad le az exénél, ahhoz nagyon különlegesnek kell lennie. Annyira megbízható és stabil egy kapcsolatban, hogy sosem kell aggódnia a párjának, hogy nyílt-e vele. Szeret szórakozni is, így ha szakításra kerül a sor, akkor egy kis időt mindenképpen magára szán egy új kapcsolat előtt.

3 Oroszlán
Az önbizalom lehetne a 2. neve. Egy pillanatig sem gondol az exre, ha vége egy kapcsolatnak, hiszen akkora magabiztossággal rendelkezik, hogy semmi oka rá, hogy egy olyan kapcsolaton őrlődjön, ami nem működött. Ha kapcsolatban él, tele van szenvedéllyel a másik iránt, de ha véget ér, akkor búcsút int, és már készül a sarkon túl jövő jobbra.

4 Nyilas
Semmi gondja nincs azzal, hogy tovább lépjen, ha a kapcsolata véget ért. Szinte őrület, hogy milyen gyorsan képes új szerelmet találni. Egyszerűen annyi kíváncsiság él benne mindennel kapcsolatban a világon, beleértve a párkapcsolatokat is, hogy felettébb szívesen ismerkedik másokkal és emiatt könnyen lel párra is.

5 Vízöntő
Ahogy a kapcsolat véget ér, elbúcsúzik és soha nem is néz vissza. Bár nem fogja gyorsan megtalálni a következő párt, mivel ebben a helyzetben mindig szeret egy kis időt magára szánni, egyedül lenni és kiélvezni a szingliséget, mielőtt újra elkezdene valakivel komolyabban is foglalkozni.

6 Halak
Annyira elbűvölő, hogy amikor új szerelmet keres, nem is kell próbálkoznia. Gyorsan képes túllépni az exen, akinél ritkán horgonyoznak le a gondolatai. Soha nem kell megerőltetnie magát, az új szerelem egyszerűen utat talál hozzá magának.

7 Szűz
Kiemelkedően félénk és nehezen boldogul egy kapcsolatban. Tudja, hogy milyen nehéz új szerelmet találni, így amikor megszerzi, akkor szorosan fogni akarja, amíg csak lehet. Találkozni egy új partnerrel nem egyszerű számára, mert ebben a helyzetben újra meg kell nyílnia valaki előtt.

8 Mérleg
Ha szakítasz egy Mérleggel, nem az lesz az utolsó alkalom, hogy láttad őt. A tovább lépés nem egy erős pontja, hiszen mindent meg akar próbálni, hogy a kapcsolat működjön, még akkor is, ha nyilvánvalóan nem vagytok egymáshoz valók.

9 Skorpió
Kiemelkedően szenvedélyes és makacs. A szenvedélye addig kitart, amíg a kapcsolat is, de ha véget ér, biztos lehetsz abban, hogy még utána is rajtad fog lógni. Mindennel kapcsolatban makacs és ez igaz a párkapcsolatokra is. Az új szerelem nem sokszor köszönt be nála, szóval, ha rátalál, akkor azt akarja, hogy minden tökéletesen működjön.

10 Bak
A család a legfontosabb dolog számára az életben, szóval, ha egy Bakkal vagy együtt, számíthatsz rá, hogy már elképzelte veled a jövőjét és azt, hogy milyen családot alkotnátok ti ketten. Pont ezért hihetetlenül nehéz neki túllépni az exein. Ugyan ezekről a fantáziáiról nem beszél, biztos lehetsz benne, hogy a fejében élnek a dolgok.

11 Ikrek
A Ikrek örökre az exein ragad. Egyszerűen utál egyedül lenni, így ha párkapcsolatba kerül, szereti, ha az a lehető legtovább kitart. Nincs baj a ragaszkodással, ha él a szerelem két ember között, de van, hogy menni kell és akkor menni kell. Nem túl könnyű új szerelmet találnia, de csupán azért, mert nem hisz benne eléggé.

12 Rák
Odáig van a párkapcsolatokért, mert nagyon szentimentális és érzékeny típus. Az egyik leghűségesebb csillagjegy, aki hajlamos az exeihez ragaszkodni. Bár könnyen talál új szerelmet, ő az, aki még akkor is hűen szereti ez exeit, ha már régen vége a párkapcsolatnak.

tudasfaja.com
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn