Szerencsehoroszkóp! – Ezt Érdemes Elolvasnod:

Egy valódi szerencsehozó horoszkópot találsz itt, az összes csillagjegyre vonatkozóan. Már azzal is rengeteget teszel magadért ha csupán elolvasod! Az átlagos horoszkópok csupán triviális módon képesek egy adott személyről valamit kijelenteni. Az alábbi horoszkópot viszont az különbözteti meg ezektől, hogy jóval pontosabb, ami a sors kiszámíthatatlanságát és a véletlenszerűséget illeti. Emellett jóval érdekesebb is. A következő horoszkóp nemcsak a jövőről tájékoztat, hanem előre meghatározhatja az események sorát is.

És bár a figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyhatjuk, de akkor biztosan számíthatunk arra, hogy valamilyen szerencsétlenség fog minket érni. Ellenben ha követjük az itt leírtakat, akkor hihetetlen sikereket érhetünk el minden törekvésünkkel.

Vízöntő – vízi környezetben javasolt tevékenykednie
Már számos látó, jós és asztrológus bizonyította a Vízöntő megbízhatóságát, vonzerejét. Az ilyen személyiségek tehetsége, hogy szép és felejthetetlen csókot képesek ajándékozni. Eredetiségük titka abban rejlik, hogy tartósságra törekszenek és hosszú távra gondolkoznak. Az összes kijelölt tervüket gondosan végrehajtják.

A Vízöntő ambiciózus, büszke tetteire és cselekedeteire, bármi is az, amit tett. Másrészt viszont van benne elég rengeteg slamposság és szervezetlenség is. Ezenkívül lassúság. A Vízöntő ennek ellenére a szerelmi kalandok ismerője, már amikor nem alszik. A szélsőséges gondolkodásmód nem áll tőle messze. Őt inkább a háziállatok érdeklik, mint a saját rokonai. Kiemelkedően bosszantó tud lenni. Sokszor az agyára megy másoknak azzal, hogy rendszeresen elmesél egy „kedves” legendát. A kiszámíthatatlansága miatt a Vízöntők nem tuti, hogy megfelelnek mindenki elvárásainak. Jótanács a Vízöntők részére: ne próbáljanak meg harcolni, hanem inkább nyugodtan reagáljanak a dolgokra.

A szerencse két évig minden lépésénél ott lesz, ha a többiek megismerik ezt a horoszkópot. Hosszú távú kapcsolat létesítésére törekszik. Nehéz az ilyen embert megtalálni, de a szerencse rámosolyog arra, aki egy ilyen Oroszlánt megtalál. A szerencse hét évig minden lépésénél vele lesz, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.


Szűz – sosem fárad bele a várakozásba
Jellemző rájuk, hogy törekszenek a vezető szerep betöltésére a kapcsolatukban. Okvetlenül van minimum egy csodálójuk. A beszélgetés során az utolsó szó egyfolytában az övék. A gondoskodás és a kemény munka a génjeikben van. Eszük, társaságkedvelő magatartásuk és szerénységük okán számos bajtársat szereznek maguknak az életben. Könnyen befolyásolhatóak. A szerelmes Szüzek kockázatos játékot indítanak. Olyan emberekhez vonzódnak, akik a világon mindent tudnak.

Keresik a kölcsönös tiszteletet. Ugyanakkor könnyű elveszíteni bármely Szüzet, ha valaki hűtlen lesz hozzá, vagy elárulja őt. Az ilyen esetek után visszatérni a kapcsolatba már nem kecsegtet semmilyen eredménnyel a Szűz számára. Megbocsáthatnak egy embernek, de soha többé nem fognak kommunikálni vele. Hét éven keresztül a szerencse minden lépésénél várja, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.

Mérleg – a naiv
A Mérlegek megrögzött diplomaták, mindenkivel megtalálják a közös témát a beszélgetéshez. Próbálják megoldani a konfliktusokat. Szeretetük megfogalmazhatatlan energiával rendelkezik, és szívből képesek a bolondozásra és a szórakozásra. A Mérleg jellemének varázsa megkülönbözteti őt más állatövi jegyektől. Egy Mérleg egyfolytában készen áll arra, hogy mindenkiről egyszerre gondoskodjék. De ennek ellenére a Mérleg könnyen képes kikészíteni a másik embert.

A Mérleg életére egyfajta rendezett zűrzavar a jellemző, amelyet csupán a Mérlegek képesek átlátni és megérteni. Végig barátok maradnak bárkivel, de nem bocsátják meg a sértéseket. A Mérlegek azok az egyének, akikkel javasolt barátságos kapcsolatot kiépíteni. A romantikájuk és a gondolkodásbeli kreativitásuk egyedivé teszi őket az ellenkező neműekkel kialakított kapcsolatokban. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.

Skorpió – a lelkes csodáló
A Skorpió varázsát tökéletesen kiegészíti a kiváló humorérzéke és a vezetői tehetsége. Soha nem tagadja meg magától kedvenc örömforrásait. Az energikus viselkedés ritkán viszont károsan befolyásolja a kiszámíthatóságát.

Az élettől a lehető legtöbbet kapja meg. A Skorpió a bizalomra és a megértésre épülő hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben. Páratlan szervezési képességgel rendelkezik, és bármely társaság lelkévé válik. De megtörténik, hogy ezzel az aktivitással túl messzire megy. Skorpió vonzza a pénzt, egész nagy mennyiségben. Könnyen képes egész csinos összegeket keresni, de ugyanolyan könnyen el is költi.

Gondoskodik a családjáról és a barátairól. Napokon keresztül képes megfeszítetten dolgozni. A Skorpió ezenkívül nyílt és egyáltalán nem számító, ami a barátságot illeti, ugyanakkor, ha elárulják, azonnal és véglegesen képes megszakítani a kapcsolatot bárkivel. A szerencse négy évig minden lépésénél vele lesz, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.

Nyilas – a spontán
A Nyilasokra jellemző, hogy hosszú ideig egyedül maradnak. Megkülönbözteti őket ezenkívül a spontaneitás és a vonzerejük. A Nyilas kiegyensúlyozatlan. Nem lehet megvesztegetni hízelgő szavakkal. Ha a Nyilasnak jelenleg nincs olyan napja, akkor jobb, ha elkerüljük őt. A sértéseket elraktározza, így azok felhalmozódnak benne. Nagymértékben képes befogadni valakit a lelkébe, de a legtöbb esetben ezt nem ismeri el nyíltan, mert attól tart, hogy ezt sokan a gyengeség jelének gondolják.

A Nyilas kiemelkedően titokzatos személy, ugyanakkor a barátai és rokonai hős védelmezője. Gyönyörű és romantikus. Diplomata. A Nyilas is arra törekszik, hogy lehetőség szerint mindenkivel törődjön. Képes jól szórakozni és bár mértékkel ugyan, de a bolondozásra is kapható. Szerencsés négy év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy a többiek is megismerjék ezt a horoszkópot.

Bak – a szeretetteljes
Lelkesedése megkülönbözteti a Bakot más állatövi jegyek viselőitől. Merész és eszes. Jellemzője az átmeneti nyugtalanság és ingerlékenység. Néha elfogja a lustaság, de amikor munkába fog, akkor éjjel-nappal képes azt végezni. Benne az olyan ellentétek, mint a büszkeség és a megértés, egyszerre vannak jelen. A Bak arra törekszik, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki. Született szónok. Egyfolytában eléri a céljait.

Szeret nyerni a vitákban, különösen az Ikrekkel szemben. Kiváló gasztronómiai ízlése van, és sűrűn megy étterembe. Szórakoztató és izgő-mozgó. A szerencse huszonnégy évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Halak – partnert választanak az együttéléshez
A gondoskodás és a kedvesség a vérükben van. Egyfolytában arra törekednek, hogy a reflektorfényben legyenek, hogy megmutathassák a szellemi képességeiket. Elég jó kiállásúak ahhoz, hogy vonzóak legyenek egy partner számára. Egy vita során inkább vezető szerep betöltésére törekszenek. Könnyű párbeszédet kezdeményezni velük és személyes kapcsolatokba lépni velük, vagy csupán egyszerűen figyelmen kívül hagyni őket. A szenvedély a természetük, és ez páratlan szerelmessé teszi őket.

A móka viszont visszafelé sülhet el. Az emberek bízhatnak a halakban. Ami megtört szívekhez és gyötrelmes érzésekhez vezethet. A Halak gondoskodóak. Megpróbálnak a megállapított előírások szerint cselekedni, ami viszont rájuk nézve ahhoz vezet, hogy gyakorta szenvednek. Gyorsan szorosra fűzik érzelmeiket az általuk kedvelt személyhez, ami azonban további csalódásokhoz vezet a kapcsolat felbomlása, illetve a másik személy árulása, megcsalása után. Természetük furcsasága az, hogy érzékelik a szépséget és a szórakozást.

Vicceik egyfolytában a körülöttük lévők kedvére válnak, mivel elgondolkodtatóak. Egyfolytában a társaság középpontjában állnak, a Halak mindenki számára a lelkesedés és vonzerő fokozója. A Halaknak viszont mindenekelőtt meg kell tanulniuk megérteni az embereket, mielőtt komoly kapcsolatot létesítenek. A szerencse öt évig minden lépésénél vele lesz, ha a többiek megismerik ezt a horoszkópot.

Kos – az agresszor
A Mindenható nem volt fukar, amikor szót és tettet adott a Kosnak. Vonzó természetű egy kis spontaneitással kiegészítve. A csókkirályi művészetével elbűvöli az ellenkező neműeket. A családi kapcsolatok életének alapvető részei. A Kost egyes mértékben megkülönbözteti másoktól a nagylelkűsége és a bőkezűsége.

Izgalmas színfoltja a társaságnak, mivel jelleme miatt több álláspontot is képes átlátni, és emellett konstruktív természetű is. Mindazonáltal imádja, ha igaza van a vitákban, így szinte lehetetlen több órás beszédét megszakítani, amíg a beszélgetőpartner nem adja fel. A szerencséje tizenhat évig minden lépésénél vár rá, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.

Bika – a fáradhatatlan
Az agresszivitás fáradhatatlanná teszi az ember szenvedélyét. Különösen a Bika esetében. A kapcsolatokban a tartósságot és a biztonságot tartja szem előtt. Viszont egyes esetekben besokallhat, főleg, amikor a rábízott feladatokat nem tudja mind teljesíteni. A célok teljesítésére törekszik. Időről időre heves agresszió alakulhat ki nála, de ez soha nem jelenti azt, hogy feladná a figyelmes hozzáállását a partnere irányába. A barátságossága megkülönbözteti őt a nehéz helyzetben, ha szükséges, biztosítani tudja a megfelelő segítséget. Kifogástalan szerelmi örömök forrása.

Egyidejűleg megvan benne a makacsság és a gondoskodás. A Bika azért némileg önző is, mert az elérni kívánt célt mindenáron végre akarja hajtani. Meglehetősen egyértelműek és szerencsére csupán közepesen lusták. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a karizma és vonzerő. A szerencse tizenöt évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

 

Ikrek – megosztott személyiség
Az Ikrek a kegyelem megszemélyesítői. Különös szeretetük van az emberek iránt. Meghallgathatják a legunalmasabb előadót is, de ugyanakkor lelkiismeret furdalás nélkül félrevezetik őket. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a békére törekvő, azt kedvelő karakterük, bár az Ikreknek nem esik nehezükre visszaadni a kölcsönkenyeret, legyen az bármilyen. Az Ikrek nem hagyják magukat megvezetni vagy megtéveszteni. Emellett az Ikrek szeretnek parancsolni és kimutatni vezetői képességeiket.

Hangulatuk olyan gyorsan képes megváltozni, mint a tavaszi szellő. Ha a fejüket elcsavarják, akkor azt képesek elhagyni szinte bárhol. Az Ikrekben a szarkazmus, a gyerekesség és a kíváncsiság is megtalálható. Boldog az életben és megbízható társ. Az Ikrek nagyon társaságkedvelőek, emellett kiválóan elsajátították a csábítás fortélyait is. Mértékkel halmoznak el mosolyokkal és más ajándékokkal, megpróbálva megmutatni erejüket és ellenállhatatlanságunkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha a többiek is megismerik ezt a horoszkópot.

Rák – a szépség menti meg a világot
Páratlanul szerető lények, akik szenvedélyes csókokkal akarják megerősíteni érzéseiket. Ez a legromantikusabb és leggondoskodóbb állatövi jegy, amellyel csak találkozhatunk. A Rák jegyben született emberek többsége kreatív természetű, és a legvadabb fantáziákat és bolondozásokat is képes valóra váltani. Rendetlenségük a mindennapi „szórakozás” részévé válik. A Rák a társaság lelke. A Rákok nagyon szeretetteljesek, és bármi áron is megvédik a partnerüket.

A Rákok szenvedélye és a spontaneitása alapvető tényezővé válik a szerelmi örömök során. Nem harciasak, de szükség esetén képesek erővel legyőzni az ellenséget. Megbízható és támogató társsá válnak az életben. Szerencsés tizenkét év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy a többiek is megismerjék ezt a horoszkópot.

Oroszlán – az állatok királya
Lenyűgözően és nyugodtan élik az életüket. Akik csak hallgatják őket, le vannak nyűgözve tőle. Amikor viszont egy Oroszlán negatív hangulatban van, elviselhetetlenül bosszantó és infantilis lesz. Az Oroszlán mindenkire, aki csak útjába kerül, ráterheli a saját problémáit. Az Oroszlánok kiszámíthatósága meghatározza életük linearitását. Az Oroszlán viszont minden élvezetet tudatosan vesz az életében. Bármit is tesz, sikerrel jár. Mestere a csókoknak, valamint a kommunikációnak.

forrás: bidista
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn