Szerinted Hol Ül a Férfi? – Egy Igazán Érdekes Önismereti Teszt!

Azt elárulhatjuk, hogy bármelyik válasz mellett is döntesz, nincs olyan, hogy helyes megoldás. Mindenik válasz jó, csak más és más dolgokat árul el a személyiségedről. Szerinted hol ül a férfi?

Az udvaron van a férfi
Becsületes, és tisztességes ember vagy, a jó cél érdekében képes vagy bármilyen kockázatot vállalni. Lelkiismeretes vagy, de hozzávetőlegesen könnyen befolyásolható, ne engedd magad. Küzdj az álmaidért, egyfolytában hallgass a szívedre. A világ a jó dolgoktól változik meg-ezt a életfelfogásod soha ne add fel.

A házban és az udvaron is
Ha mindkét perspektívát látod, azt jelenti, hogy egy hihetetlenül kreatív személyiség vagy. Önálló előírások szerint élsz, nem kedveled a korlátozásokat. Olyan vagy, mint egy főnix, bármi történik is veled, egyfolytában újjászületsz hamvaidból. Sokszor kilógsz a sorból, nem szeretsz a tömeg után menni. Ritkán a nehezebb, de a szebb, és élménydús utat választod.

A házban van a férfi
Ha úgy látod, hogy a férfi a házban ül egy asztal mellett, azt jelenti, hogy konfliktuskerülő személyiség vagy. Csupán akkor állsz szóba valakivel, ha látod, hogy békés szándékai vannak. Kerülöd a konfliktusokat, és ha úgy adódik, akkor mindent megteszel azért, hogy kibékíts két ellenséget. Kerülöd a drámai helyzeteket, nyugodt, kiegyensúlyozott vagy, próbálod mindenkivel őrizni a barátságot.

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn