Szerinted Ki Törte El a Vázát? Megdöbbentő Titkokat Árul El Rólad a Választásod!

Ki törte el a vázát? A kérdés, hogy szerinted a 4 közül melyik gyerek felelős a háztartási balesetért? Ne feledd, itt nincs negatív válasz, maximum olyan, aminek alapján számodra kellemetlen, eddig titkolt dolgok derülnek ki rólad. Bevállalod?

Ha az A-t vádolod
Ha a jól öltözött, fehér inges, sötét hajú kisfiúra szavaztál, akkor egyfolytában figyelsz a részletekre és fontos számodra a kinézet. Hihetetlenül óvatosan és megfontoltan viselkedsz, nem hagyod, hogy az érzéseid vezéreljenek. Figyelmesen átgondolsz 1-1 problémakört, mielőtt döntenél: emocionális embernek ismernek, de még véletlenül sem engeded át az irányítást a szívednek.

Ha szerinted B érdemli meg a büntetést
Amennyiben a nagylányra esett a választásod, becsületes és jó emberismerő hírében állsz. A legtöbben tisztelnek és felnéznek rád, egyrészt tetemes mennyiségű tapasztalatod miatt, másrészt azért, mert mindenkivel lojálisan, megértően viselkedsz. A te válladon biztonsággal kisírhatja magát bárki, erős, bátor jellemed a legijesztőbb helyzetekben sem hagy cserben.

Ha a C-t választottad
Szerinted a kabátos, szürke hajú kisfiú a bűnös? Akkor könnyen eléred a céljaidat megnyerő személyiségednek köszönhetően. Egyfolytában tudod, mit kell mondani, a kommunikációs képességed pedig legendás. Született vezető vagy, aki képes megbirkózni egy csapat irányításával járó stresszel és problémás szituációkkal. Alapjáraton vidám a természeted, szeretsz nevetni, nevettetni, jó a környezetedben lenni.

Ha úgy gondolod, D a bűnös
Véleményed szerint a félénk, lila ruhás kislány törte el a vázát? Akkor romantikus alkat vagy, aki nem teregeti ki a többiek előtt, mit érez igazából. Nehezen nyílsz meg, csupán a legjobb barátaiddal vagy képes őszintén beszélni magadról. Kevés az önbizalmad, ugyanakkor álmodozni hihetetlenül szeretsz: a fejedben egész világokat építettél fel.

femcafe
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn