Szerinted Melyik Baba a Lány a 4 Közül? Választásod Rámutat a Probléma Megoldó Képességed Természetére

Csak az arc alapján kitalálni egy baba nemét trükkös dolog lehet. A tudósok azt sugallják, hogy a felnőtteknek, sőt a neonatológusoknak és óvónőknek is csupán 60%-ban sikerül eltalálni a helyes választ. Gondolod, hogy neked jobban megy? Szerinted melyik baba lány a 4 közül?

1. Ha az 1-es babát választottad, akkor racionális embernek lehet téged jellemezni, aki hisz az alapelveiben és hajlandó a meglévő szabályoknak megfelelően cselekedni. Először elemzel, ezután döntesz. Mindig mindent megteszel, hogy megtaláld a problémára az egyedüli helyes megoldást, ugyanakkor igyekszel ezzel nem károsítani a többiek érzéseit. Inkább elkerülöd a konfliktusokat, és gyakorta más emberek érdekeit állítod előtérbe, bár néha nem érdemlik meg az idődet és erőfeszítéseidet. Mindig próbálsz pártatlan maradni, és a bölcsességedre támaszkodni, amikor döntést kell hoznod.

Legfőbb ideje abbahagynod a többiek iránti érdeklődést, és magadra összpontosítanod, és arra, hogy mi folyik az életedben. Ne halaszd el a boldogságot, légy boldog ma.

2. 2-es baba? Hú, te olyan kreatív gondolkodó vagy! Tele van olyan innovatív ötletekkel, amelyek mindig segítenek csodás dolgokat létrehoznod. Szeretsz aktív lenni és elfogadod az új kihívásokat. Soha nem hagyod ki a lehetőséget, hogy valami újat tanulj meg. Nem félsz a változásoktól, mert hiszed, hogy minden a legjobbért történik. Életed minden napját úgy éled, mintha az utolsó lenne, de úgy néz ki, mintha egy buborékban élnél – olyan rengeteg ember szeretne hozzád közeledni, de soha nem hagyod, hogy közel kerüljenek.

Tanuld meg, hogyan kell megbirkózni a kudarcokkal. Igen, mindig vannak olyan emberek, akik önző okokból szeretnének veled lenni, de ne hagyd figyelmen kívül azokat, akik tényleg szeretnének jobban megismerni téged. Csak adj nekik egy esélyt. Hamarosan rájössz, hogy szükséged van-e erre a személyre az életedben vagy sem.

És gratulálunk! Valóban ő a kislány!

3. Ha úgy gondolod, hogy a 3-as baba, akkor vélhetően nagyon társasági ember vagy. A karizmád segít mindenkivel jól kijönni, de számodra valódi kincs az idő, amelyet a barátaiddal töltesz. Megőrülsz a kalandokért és az általuk megemelkedő adrenalinért. Időnként impulzív módon cselekszel, de ez csupán azért van, mert úgy gondolod, hogy a legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz kockázatot. Bár lehet, hogy ez igaz, és életünk kockázatokkal teli, de a legközelebbi kockázat vállalásakor gondolj a következményeire is.

Ne felejtsd el, hogy rengeteg nagyszerű ember vesz körül, és közülük néhányan nemcsak értékelnek téged, de szívből szeretnek is. Tehát, amikor legközelebb meghozol egy impulzív döntést, ne feledd, hogy az árthat valakinek, aki igazán törődik veled.

4. Ha 4-es babát választottad, az rengeteget elmond a személyiségedről. Noha nagy szíved van, óriási egóval is rendelkezel. Úgy gondolod, hogy mindig mindennel kapcsolatban igazad van, és csak a te módszered szerint lehet a dolgokat jól elvégezni. Erős vagy, és könnyen alkalmazkodsz az új körülményekhez, ezért gyakran játszod a vezető szerepet. Jó dolog az, hogy tele van kreatív és innovatív ötletekkel, tehát amikor csapatvezető vagy, ne felejtsd el a többiek véleményét is figyelembe venni. Lehet, hogy nem mindig a tiéd a legjobb.

Ha kedves embereket szeretnél magad körül tartani az életedben, meg kell tanulnod jó hallgatóvá válni. A körülötted lévő emberek is szeretnék magukat értékesnek és megbecsültnek érezni. Ráadásul az a képességed, hogy elismerd valaki más erőfeszítéseit, sokkalta jobb vezetővé tesz.

5percblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn