Szinte Bármire Képes a Tudatalattid, Ha Így Használod…

A meggyőződés és a hit formálja a tudatalattinkat. Egész életünk attól függ, hogy mit hiszünk, mit gondolunk, és milyen elvárásokat küldünk az életünk felé. Ha negatívan gondolkodunk, az elraktározódik mélyen a tudatalattinkba, és életünkben hajlamosak leszünk a rossz történéseket bevonzani.

Pár tipp, hogy hogyan alkalmazzuk a tudatalattink erejét:

1. A tudatalattink nem csupán ellenőrzi testünk folyamatait, hanem rengeteg felmerülő kérdésre tudja is a választ. Segítségünkre lehet problémáink megoldásában.

2. Mielőtt elalszunk, “küldjük el” a kérdéseket, és hamarosan csodás válaszokat fogunk kapni. Fogalmazzuk meg vágyainkat, és teljesülni fognak azok.

3. Minden, amit befogad a tudatalattink, érzelmeink, gondolataink, és cselekvéseink által irányított. Különösen figyelmet kell fordítanunk gondolatainkra, hiszen nagyon rengeteg minden múlik rajtuk az életünkben.

4. Minden tapasztalat a beteljesületlen vágyak eredménye. Ha leragadunk egyes problémáknál, kétségbeesünk, akkor a tudatalattink is így fog válaszolni.

5. Ha van egy vágyunk, vagy álmunk, akkor ismételgessük rendszeresen a következő kijelentést: Hiszek a tudatalattim hatalmában, általa fogalmazódott meg ez a vágy bennem, ami be is fog teljesülni.

6. A stressz, a szorongás és a félelem megzavarja a testünk természetes működését. Más lesz a légzésünk, a szívritmusunk, a pulzusunk. Képzeljük el a nyugalom, és kiegyensúlyozottság állapotát, és nem sokra rá a fizikai tüneteink is el fognak múlni.

7. Gondoljunk a legpozitívabb dolgokra, legyenek örömöt okozó elvárásaink. Érzelmeink, és gondolataink egyfolytában valóra válnak.

8. Képzeljük el, hogy minden felmerülő probléma pozitív kimenetelű lesz. Az elképzelt, és a tudatalattinkban elraktározott gondolataink valóra válnak. Tudatosan válasszuk a jót!

“Az ember azzá válik, amit gondol! ” – (James Allen)

twice
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn