Találd Meg a Kulcsot Önmagadhoz! Te Melyikkel Nyitnád Ki az Ajtót?

A kulcs egy fontos szimbólum. Szimbóluma a titkos, tiltott dolgoknak. Álmoknak, lehetőségeknek, titkos vágyaknak… Ha most nyitnál egy ajtót, te melyik kulccsal tennéd? Válassz egyet a fenti képről.

1 – Egyszerű és hatékony
Ha Te ezt az egyszerű, mindenféle csicsától mentes kulcsot választottad, egyértelműen analitikus, racionális és felettébb határozott ember vagy. Praktikusság számodra fontos – egy kulcs az kulcs, nyissa az ajtót és passz – gondolod.
Nem szeretsz kockáztatni, ha van is benned egy kis bizonytalanság, mélyen elrejtőzik a tudatos döntéseid hátterében.
Az újdonság és Te csupán ritkán barátkoztok össze.

2 – Impozáns és intenzív
Ez a kulcs olyan régies, mint egy hajdani várkapu kulcsa. Ha Te ezt választottad, egy karizmatikus, erős akaratú, nagy meggyőző erővel rendelkező ember vagy, akinek mindig sikerül minden. Javaslataidra a környezeted odafigyel, fontos vagy.
Kedveled a kihívásokat, és szeretsz te magad is másokat kihívások elé állítani. Vágyódsz a szabadság után, nem bírod, ha egy vezető korlátoz.
Szóval igen, Te kézen fogod az újdonságokat, ha szembe jönnek veled. Ezért lehet, hogy a Te kulcsod a siker kulcsa….

3 – Kifinomult, eredmény orientált
Nos ez a kulcs egyszerű ugyan, de roppant kifinomult. Ha ezt választottad, elmondható rólad, hogy mély érzésű ember vagy, akiben van erő.
Érdekel, mit gondolnak rólad a többiek, de képes vagy magadról lesöpörni a nem kívánt véleményeket. Nem vagy hazárdőr, a biztonságot roppant fontosnak tartod, törekszel is rá.
Nem pont az újítások, az új dolgok azok, amik fellelkesítenek.

4 – Optimista
Észrevetted a kulcs fejében a négylevelű lóherét? Ugye te a szerencse fia vagy?
Emellett rendelkezel olyan tulajdonságokkal, mint a vidámság, vagy a természetes optimizmus. Nem vagy egy tunya ember sem, felettébb nagy aktivitás jellemző rád. Imádod azt is, ha a mindennapjaidat váratlan, új dolgok tarkítják. Néha talán zaklatott vagy, nem ártana egyszer-egyszer lecsitulni, elnyugodni. Hagyd, hogy a gondolataid áramoljanak. Ez számodra valódi kihívás, de meg fogod oldani.

5 – Az álmodozó
Ha ezt a feltűnő, egyedülálló, csábító kulcsot választottad, a Te ízlésed hasonló az enyémhez. Kreatív, eredeti ember vagy akit többnyire az érzelmei vezetnek. Az életet úgy szereted, ha színes, ha zajlik. Nem tűröd az unalmas hétköznapokat. Néha zavar, hogy úgy érzed, a környezeted nem ért meg téged, de aztán lerázod magadról a borús gondolatokat. Hisz gyakorta a zseniket őrültnek bélyegezték a történelem során, nem igaz?


6 – Az agyas
Ha ezt a látszólag egyszerű, de közben nagyon is extrém, bonyolult kulcsot szemelted ki magadnak, Te az elemző, racionális emberek táborát erősíted. Kedveled az érveket, gyakorta te magad is érvelsz, s a döntéseidet is a praktikumra hagyatkozva hozod meg. Lehet, hogy nehezebben teremtesz kapcsolatot más emberekkel, de téged ez nemigen érdekel. Olyan dolgokkal szeretsz foglalkozni, melyek nagy fokú koncentrációt, logikát és ügyességet követelnek. Mérnöki precizitást. Azért alkalmanként juttasd emlékezz, hogy ha kapcsolatot teremtesz embertársaiddal, tőlük is rengeteg új dolgot tanulhatsz.

Nyisd ki az ajtót a kulcsoddal, ami eléd kerül az életben…remélem a sikerhez, a boldog élethez fog vezetni.

Legyen szép napod!

bioguia
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn