Te Hallottál Már a Titokzatos 13. Csillagjegyről, a Kígyótartóról?

Bizonyos asztrológusok azt állítják, hogy a 12 csillagjegy meghatározása hibás, hiszen létezik egy tizenharmadik csillagjegy, a Kígyótartó…

Nem egy újonnan felfedezett csillagjegyről van szó:
A Kígyótartó nem egy új felfedezés, ugyanis a babiloniak már időszámításunk kezdete óta ismerik ennek a csillagjegynek a létezését. Egyszerű okból merült mégis feledésbe. A babiloniak már akkor is a 12 hónapos kalendárium rendszert használták és a felfedezés megtétele után csak nem akarták ezt átszerkeszteni. A NASA 2011-ben tett említést az új csillagjegyről.

Valós személyt jelölő csillagkép
Ez a csillagkép az egyiptomi főpapot, Imhotepet jelöli. Imhotepet hihetetlenül bölcs embernek tartották, aki egyben volt matematikus, poéta, mérnök, bíró, írástudó, varázsló, asztrológus és gyógyító. Mivel tudását átadta az embereknek, azért emelkedhetett később az istenek közé. A Kígyótartó csillagkép ezt az istenekhez vezető utat szimbolizálja.

Mik a jegy szülöttének jellemzői?
A csillagjegy november 29. és december 17. közé tehető. Ezen jegy szülöttei nagy tudással bírnak, ugyanakkor ösztöneiket is megfelelő irányítás alatt tartják. Felettébb jól kommunikálnak és lelki fogékonyságuk is kiemelkedő. Kiváló érzékük van az emberek kiismerésében, mondhatni belelátnak a másikba, épp ezért rendelkeznek gyógyító képességgel.

Nem létezik ellentétpárja
Minden jegyről köztudott, hogy vannak olyan ellenpólus jegyei, amelyekkel kevésbé vagy egyáltalán nem jön ki. A Kígyótartó viszont emiatt is speciális, hiszen ellentétpár jegyekkel nem rendelkezik. Sőt, nem is sorolható be egyik elemhez sem. Sem föld, sem víz, sem tűz, sem levegő. Érdekes igaz? Nos, valóban elég titokzatosak.

A Kígyótartó stílusa
Ahogyan a személyiségük is lenyűgöző és kalandos, úgy a külső megjelenésük sem mondható visszafogottnak és szürkének. Egyedi ötleteik vannak öltözködés terén, amit merész színekkel, formákkal és darabokkal tudnak kifejezésre juttatni. Véltél felfedezni hasonlóságot magaddal?

tudasfaja
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn