Te Hogyan Fogod a Kormányt? Rengeteget Elárul a Világnézetedről

A legtöbb autóvezető, különösen a tapasztaltak, szinte öntudatlanul vezetik autójukat, és már nem követik, mit csinálnak a kezeik vezetés közben. És ez, egyébként, rengeteget el tud mondani a természetükről. Keresd meg azt a kézpozíciót a kormányon, ami hasonló a tiédhez, és tudd meg, mit jelent valójában.

1. Minimalista
Próbálsz a lehető legegyszerűbben élni. Inkább van kevés közeli barátod, mint számos távoli ismerősöd. Ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagy: az emberek értékelnek a stílusodért és a világhoz való hozzáállásodért.

2. Logikus gondolkodású
Te egy nagyon észszerű, racionális ember vagy. A családod értékeli a megbízhatóságodat és a képességedet a jó döntések meghozatalára. Gyakori hangulatingadozásaid vannak, de még azokat is megpróbálod irányítani.

3. Békéltető
Ki nem állhatod a konfliktusokat. Ha valaha is fel kellett emelned a hangodat, ez egy ritka kivétel volt. Nem tudod elviselni az ellenségeskedést az emberek között, és béketeremtő készségeidet használod a gondok megoldására.

4. Maximalista
Úgy fogod a kormányt, ahogy az autós iskolában tanították, mert mindent a megfelelő módon kell csinálni. Egyébként a ’mindent a megfelelő módon kell csinálni’ a mottód, amelynek köszönhetően sikeres vagy az életben. Az emberek körülötted olyanok szeretnének lenni, mint Te.

5. Vészmadár
Sűrűn küzdesz szorongással. 2-3 alkalommal leellenőrzöd a munkádat, hogy biztos legyél benne, minden rendben van. A családtagjaid egyfolytában megpróbálnak segíteni neked megnyugodni, mert ők tudják, hogy van egy csodás személy, emögött a burok mögött.

6. Kalandor
Te egy valódi kalandvágyó ember vagy. Ejtőernyős ugrás vagy cápákkal úszás – mind átlagos programok számodra. Valószínűleg a szeretteid nem osztoznak az életstílusodban, de kétségtelenül méltányolják azt.

7. Főnök
Te egy született vezető vagy, aki könnyen vállalja a felelősséget. Az emberek mentorként tekintenek rád, bíznak benned és a magabiztosságodban. Rendszeresen dicsérnek a munkahelyeden a vezetői készségeidért.

8. Családfenntartó
Az emberek szeretnek téged, mert érzik a kedvességedet és törődésedet. Boldog vagy, ha a hozzád közel állók sikereket érnek el, és kész vagy támogatni őket kudarc esetén is. Nem szeretsz vezető lenni. Miközben a többiek megpróbálnak küzdeni az élettel és megváltoztatni azt, te elfogadod olyannak, amilyen.

9. Jó srác
A lazaság megtestesítője vagy, és minden helyzetben képes vagy nyugodt maradni. Úgy élsz, mintha minden nap vakáció lenne, és nem akarsz változtatni semmin. A szeretteid hozzád jönnek, ha relaxálásra van szükségük.

10. Bulldózer
Elfoglalt ember vagy, és nincs időd olyan emberekre, akik az utadban állnak. A szeretteid csodálják az ambiciózus természetedet, és tudják, hogy komoly dolgokban számíthatnak a támogatásodra

5percblog
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn