Te hogyan gondolkozol? A csillagjegyed elárulja

Arra alapozva, hogy minden csillagjegy szülötte másként viselkedik, más dolgokban erős és más-más elvárások szerint él, nem meglepő, hogy a gondolkodásmódjuk is eltér. Most megtudhatod, ki hogyan gondolkozik, a horoszkópja alapján…

A Kos tulajdonságai közt a következők lelhetők fel: tüzes, pozitív, férfias, aktív, tettvágy, aktivitás, életerő, akaraterő, harckészség, bajtársiasság, spontán cselekvés. Energikus, lendületes, erős akaratú, lelkes, meggyőző, törekvő. harcos, hódító, lázadó. Türelmetlen, harag, düh, meggondolatlanság. Belevág mindenbe, sorra veszi az akadályokat. Előnye a spontaneitás, a nagy akaraterő és a vakmerőség.

A Bika tulajdonságai közt vannak a következők: földön járó, reális, gyakorlatias, alapos, szívós, önfejű, megbízható, egyszerű, vidám, természetkedvelő, érzéki, művészhajlamú, esztétikus, nyugodt, béketűrő, állhatatos. A biztonság a legfontosabb számára, ezért a konkrét és praktikus dolgokat érté keli, nem megy bele soha kétes, tisztázatlan ügyekbe.

Az Ikrek tulajdonságai közt vannak a következők: mozgékony, gondtalan és vidám természet, rugalmas, alkalmazkodó, szellemileg egyfolytában élénk – érdeklődő, sokrétű, ötletes, találékony, hihetetlenül jól kommunikál, szeret társalogni, és kapcsolatokat könnyen tud létesíteni, nagyon szeret utazni, igényli a szabadságot, logikus, racionális, rendszerező, kategorikus, alkalmanként felületes.

A Rák tulajdonságai közt megtalálhatók a következők: érzékeny minden mozzanatra, legyen az érzelmi vagy anyagi megnyilvánulási! Ragaszkodó, gyermeki, álmodozó, romantikus. Törődik a többiek érzéseivel, gondoskodó, azt akarja, hogy szükség legyen rá. Hangulata változó. Szégyenlős, passzív, befogadó. Befolyásolható, kiszámíthatatlan, félénk, gyermeteg, duzzogó.

Az Oroszlán tulajdonságai: Nemes, bátor, kedves, büszke, méltóságteljes, energikus, eleven, megbízható, erős kisugárzású, nyíltszívű, melegszívű, szeretetre méltó, nagyvonalú, adakozó, jóságos, jóindulatú. Nagy felelősségtudattal rendelkezik, imádja a szabadságot, ugyanakkor ragaszkodó, imádja a pompát, a ragyogó dolgokat, kivételes érzéke van a hatalom, a vezetés, a dicsőség műveléséhez.

A Szűz tulajdonságai: Gyakorlatias, megfontolt, módszeres, rendszeres, pontos, jó megfigyelő, tervező, éles elméjű. Törekszik a biztonságra, a hatékonyságra, a gazdaságosságra, ezért minden apró részeltet megtervez és kidolgoz, felettébb jó elemző. Gondos, lelkiismeretes, kötelességtudó, segítőkész. Vágyik a tökéletességre és a rendre.

A Mérlegre jellemzők a következők: barátságos, figyelmes, jó ízlésű, intelligens, társasági ember, könnyen ismerkedik, diplomatikus, tapintatos, előzékeny, szolgálatkészség, művészies, elfogulatlan, őszinte, udvarias, megértő, értelmes, kiegyensúlyozott.

A Skorpió tulajdonságai: Mély érzésű, szenvedélye, erős vágyai vannak, kutató, jó megfigyelő, kitartó, szívós, határozott, bátor, nagy önuralommal bír, áldozatkész, alapos, mélyreható, törekvő. Lojális az általa kiválasztott emberekhez, tárgyakhoz. A végsőkig tud ragaszkodni eszmékhez, elképzelésekhez. Erős akaratú, nagy regenerációs képességgel rendelkezik.

A Nyilas tulajdonságai: Az erő, a vitalitás, a spontaneitás jellemzi. Emberszerető, jóindulatú, jó kedélyű, barátkozó, életörömöket kedvelő, kalandra vágyó, nagyvonalú, belátó, dinamikus, lelkes, lendületes, lelkesítő. Vallásos, filozofikus, keresi a bölcsességet, intuitív, romantikus, fantáziadús.

A Bak tulajdonságai: Meggondolt, hűséges, megbízható, józan, tárgyilagos, realista, objektív, fegyelmezett, rendszerezett, nagy felelősségtudata van, alapos, lelkiismeretes, előrelátó, takarékos, elvhű, teljesítményorientált, visszahúzódó, határozott, szorgalmas és kitartó.

A Vízöntő tulajdonságai: Kommunikatív, barátságos, eleven, független, eredeti, jövőorientált, logikus, találékony, szellemes, találékony, intuitív, szabadságszerető, független, logikus. Keresi az új és furcsa dolgokat, eszméket. Személyisége sokszor kiáramló, kiáradó, aztán hirtelen teljesen visszavonul magába. Ez a kettősség maximálisan kiszámíthatatlan módon jelentkezik nála.

A Halak tulajdonságai: Együttérző, beleérző, érzésekben és álmokban gazdag, intuitív, alkalmazkodó, passzív, alázatos, naiv, csendes, álmodozó, kedves, szeretetre vágyó.

erdekescikkek

Most
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn