Te Hogyan Hordod a Táskád? Rengeteget Elárul a Személyiségedről!

Ez a teszt rengeteg olyan tulajdonságodat felfedheti, amelyek a tudatalattidban rejtőznek. Te hogyan hordod a táskád? Melyikre hasonlít a viseleted az 5 példa közül leginkább? Lássuk, mit árul el a személyiségedről…

1. A  hátizsák a vállon
Azok az emberek, akik a táska helyett inkább a hátizsákot hordják, azok az emberek, akik nyitott gondolkodásúak. Mindig kíváncsiak a vadonatúj dolgokra. Emellett nagyon óvatosak is: a hátizsákban a fogkefétől a pénzig mindenféle dolgot magaddal vihetsz. Azt viszik magukkal, ami az utazáshoz kell, hiszen sosem tudhatják, mikor jön a következő kalandjuk.

2. A kézben
Akik inkább a kezükben tartják a cuccaikat, azok olyan egyének, akiknek muszáj maguknál tartaniuk az irányítást. Szeretnek pontosan tisztában lenni azzal, hogy mi történik körülöttük, de őszinték is, és mindent kimondanak, amit gondolnak. Bármikor meg lehet kérni őket, hogy őszintén mondják el, mit gondolnak rólad, így sok meglepő dolgot tudhatsz meg magadról. Az a legfontosabb nekik, hogy megvédjék a barátaikat.

3. Fél vállon hordott táska
Ők azok az emberek, akik szeretnek olvasni. És a táska ebben a helyzetben sokkal könnyebbé teszi a könyv szállítását bárhová, a metrón vagy a zsúfolt buszon. Nagyon érzékeny emberek, és képesek az igazságot kimondani anélkül, hogy megbántanának bárkit.

4. Fél vállon keresztben
A táska ilyen módon való hordozása megakadályozza, hogy bárki ellopja. Valóban nagyon óvatos emberek, és mindig a táskájukban hordják a fontos tárgyakat. Nem költenek sokat magukra, de ennek ellenére általában gazdagabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában. Nagyon nagylelkűek, és szívesen mesélnek másoknak.

5. Elöl
Ezek azok az emberek, akiknek markáns életszemléletük van, és azért hordják így a táskájukat, mert jobban szeretik, ha szabad a kezük, hogy beszélhessenek és jobban tudjanak közlekedni a városban. Az ilyen típusú emberekkel folytatott beszélgetések gyakran vállnak érdekessé.

Ha tetszett ez a cikk, hagyj egy megjegyzést, írd meg hogy te hogyan szoktad hordani a táskád, és oszd meg barátaiddal!
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn